IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
    така и така сте заговорили за това, кой с какво се занимава, та аз да попитам: кой от пишещите тук има икономическо образование (или всички имате такова), свързано пряко или косвено, именно с тази материя- форекс, пазари, борса и т.н...Много ми е любопитно!
    Аз, както вече бях казал, НЕ съм икономист, и професията ми е в съвсем друга сфера!
    А познай де
    =================================
    http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
    Спасете Мирко !!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

така и така сте заговорили за това, кой с какво се занимава, та аз да попитам: кой от пишещите тук има икономическо образование (или всички имате такова), свързано пряко или косвено, именно с тази материя- форекс, пазари, борса и т.н...Много ми е любопитно!
      Аз, както вече бях казал, НЕ съм икономист, и професията ми е в съвсем друга сфера!
      Най-добрите техничари са инженерите. Аналитичните им уменията често се бъркат с тези на на художниците и бояджиите, без малко да кажа и дизайнерите .
      Иначе без икономическото образование си за никъде, когато дойде време за лаф моабети. Аз имам и двете, като второто ми загуби 1.5 години в заиграване с фундамента.
      Last edited by anonimen komardjia; 16.10.2010, 15:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
        Знам поне двама тук (за мен е хоби само).
        Да се занимаваш само с това обаче си има и негативи в социален и професионален план - зависи колко време все пак смяташ да си само и единствено търговец на валута.
        Не е само въпрос на пари, уви.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim;1150891.
          Необходимо е цената да слезе под дъното на барчето - 1,3776. Това ще е индикация за най-малко 2-3 бара (седмици) pullback.
          Съгласен съм. За мен даже трябва да пробие ключовото ниво 1.3670 за да считаме, че сегашното покачване е свършило. Сегашното покачване, ако приемем, че е приключило, е незавършено...трява да удари горната граница на канала от 1.6036, т.е. около 1.45, за бъде завършена картината. Ако от вчера е започнал спад, то това най-вероятно ще е някаква корекция, след което движенито би трябвало да продължи нагоре, за да си завърши пътя до горната граница на канала....така уж пише по книгите...

Коментар

На седмична графика затворихме твръдо вътре в облака, не ни пусна да излезем, но сме над горната граница на възходящият канал. Долната граница на облака на седмична е на 1.3873, което съвпада със Tenkan-sen на D1. Абсолютно никакви симптоми, базирайки се на индикаторите, които имам, нямаме за обръщане! Абсолютно никакви! Всички индикатори на Седмична ни бутат нагоре, на Дневна-също!
            Много е рано мечките да Го вадят...много е рано!
            Ето какво виждам аз на седмична. Не ми е любимата графика, но ти я използваш често за да взимаш интрадей решения, което е малко "учудващо".
            За да видиш тренда погледни малко повечко барове. Аз гледам (задал съм като параметър) 256 бара. И ако до 1,6035 трендът е би нагоре, то в момента има корекция надолу. След 1,6035 сме направили едно колебание (swing) надолу до 1,2329 после колебание нагоре до 1,5142 и второ надолу до 1,1876. В момента правим второ колебание нагоре. Тази седмица има обръщащ бар, който още не е довел до обръщане, но такава вероятност съществува. Необходимо е цената да слезе под дъното на барчето - 1,3776. Това ще е индикация за най-малко 2-3 бара (седмици) pullback.
            За обръщане на тренда може да гледаме когато цената слезе под 1,1876. А за продължаването му (спомняш си, че до 1,6035 е нагоре) може да гледаме едва след покачване над 1,5142.

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
              Добро утро,
              Тая сутрин ме гложди един въпрос. Има ли някой сред вас/нас/ , който да се занимава само и единствено с валутна търговия,без да има друг страничен бизнес или работа?Да се издържа на 100% от форекс? Знам за Желев,но се питам дали има и други? Въпроса не е подвеждащ,просто е чисто любопитство.
              Знам поне двама тук (за мен е хоби само).
              Да се занимаваш само с това обаче си има и негативи в социален и професионален план - зависи колко време все пак смяташ да си само и единствено търговец на валута.
              Не е само въпрос на пари, уви.

Коментар

• Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнение
                СВОБОДАТА, която ми дава този "занаят"
                Това е не по-малко ценно от спечелените пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  Хм, "интересная вещь" ....Явно за БГ става дума !?....След 20 години си купи мемоарите ми , за да разбереш колко си бил заблуден ( неинформиран ) преди 20 години !
                  Става дума за хората, които влизат във форума.
                  А за след 20 год. заглавието на мемоарите ти може да бъде - "И аз съм обменял мисли със Скорпио - най-добрия трейдър за XXI век.
                  Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                  私は最高のトレーダーだ

Коментар

Добро утро,
                    Тая сутрин ме гложди един въпрос. Има ли някой сред вас/нас/ , който да се занимава само и единствено с валутна търговия,без да има друг страничен бизнес или работа?Да се издържа на 100% от форекс? Знам за Желев,но се питам дали има и други? Въпроса не е подвеждащ,просто е чисто любопитство.
                    Да, но това не означава, че тъна в разкош ... Дори бих казал, че живея по-скоро скромно (явно толкова съм и "добър"). Няма да преувелича, ако кажа, че стотици пъти ми се е искало да сменя попрището, но СВОБОДАТА, която ми дава този "занаят", винаги ме завръща (било то за добро или лошо)
                    ПП За да съм прецизен в отговора си, към валутната търговия ще добавя и: злато, петрол и три индекса.
                    ПП2 Макар, че имам влизания и на БФБ, в парично изражение те са толкова скромни, че ги пренебрегвам

Коментар

Тая сутрин ме гложди един въпрос. Има ли някой сред вас/нас/ , който да се занимава само и единствено с валутна търговия,без да има друг страничен бизнес или работа?Да се издържа на 100% от форекс?
                      Хм, "интересная вещь" ....Явно за БГ става дума !?....След 20 години си купи мемоарите ми , за да разбереш колко си бил заблуден ( неинформиран ) преди 20 години !
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Добро утро,
                        Аз обмислям отдавна да напускам реалния сектор,но още не съм го направил.
                        Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Добро утро,
                          私は最高のトレーダーだ

Коментар

• На Н1 при GBP/USD се заформи двоен връх с цел към 1.5900
                            научи се да губиш и печалбите сами ще дойдат

Коментар

• Първоначално изпратено от Codename Разгледай мнение
                              Дали да не отворя една позиция, 1.397 - 1.400 да прибера малко бикове в стадото
                              Давай, аз отворих от 1,3966 да обера малко мечета - цел 1,3990
                              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Дали да не отворя една позиция, 1.397 - 1.400 да прибера малко бикове в стадото

Коментар

Working...
                                X