If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Реде, бутни го малко тоя долар, че зациклихиме. От сабахлян му бая по 4 позиции и за сега бива- 2 затворени с харен + една чака 20 и една 35 пипа. Малко го напъни още
"Пари при пари отиват. Но не многото при малкото, а малкото при многото." А. Буров
Реде Еврото може да се опъне до 3262 максимум ,защото там е коравата КАКА1838 на дневна и тя няма да го пусне надоле ,оттам вече сме нагоре 99% сигура ,но незнам дали ще слезе дотам -има бая подкрепи от КАКИТЕ 1838 и 4000 на по малките времеви рамки -вече писах за тях
Пазара ще покаже откъде ще се изтреля нагоре
Пак бъдете осторожни около 3397 (което е достигнато вече ) и следващото ниво 3375
ако и това пробие ,вече идва трудното 3262
успех
Това към мен ли беше?
Бие ли го 5840 (което става) сега се е отприщило. Но, тъй като кабелът е непредвидима кучка хвърляй по едно око.
Не знам колегата дали държи още от 6050 късото със стоп 6100 (неударен), ама браво!
"Пари при пари отиват. Но не многото при малкото, а малкото при многото." А. Буров
Тоя ти пост те издава какъв си селски мухал - мечтател. Приятно прекарване във виртуалната кръчма и да си лягаш навреме,че има вечерен час за малолетните
И аз днеска гледах подобно развитие.
Не е ли 1.33111 ?????
================================= http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!
Реде Еврото може да се опъне до 3262 максимум ,защото там е коравата КАКА1838 на дневна и тя няма да го пусне надоле ,оттам вече сме нагоре 99% сигура ,но незнам дали ще слезе дотам -има бая подкрепи от КАКИТЕ 1838 и 4000 на по малките времеви рамки -вече писах за тях
Пазара ще покаже откъде ще се изтреля нагоре
Пак бъдете осторожни около 3397 (което е достигнато вече ) и следващото ниво 3375
ако и това пробие ,вече идва трудното 3262
успех
300 $ за днес ми стигат. отивам в кръчмето да му ударя две три бирички с мезенце.Ох на дедо
Тоя ти пост те издава какъв си селски мухал - мечтател. Приятно прекарване във виртуалната кръчма и да си лягаш навреме,че има вечерен час за малолетните
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар