IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от S.Zhelev Разгледай мнение
    Делтасток стартираха силно с Метатрейдъра, но първите критики към новата услуга вече са налице:

http://forexforum.bg/viewtopic.php?f=14&t=752#p7825
    Желев да те питам за това 1$ на лот за какъв номинал на лота става въпрос...защото доколкото знам в делтасток 1 лот= 1000 единици

Коментар

• Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнение
      мерси
      мерси, ама без дъно как стават нещата незмам.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
        е на това му се вика смела постъпка

мерси

Коментар

дълго евро от 4051, без стоп цел от ръка около днешният връх , а може и по нагоре
          е на това му се вика смела постъпка

Коментар

• дълго евро от 4051, без стоп цел от ръка около днешният връх , а може и по нагоре

Коментар

• Делтасток стартираха силно с Метатрейдъра, но първите критики към новата услуга вече са налице:

http://forexforum.bg/viewtopic.php?f=14&t=752#p7825

Коментар

Дори незнаех за съществуването на "такива прогнози" . А вход в 10:16 (с цел 50-60 пипса и стоп 12-15 пипса) си беше смел защото съпротивата бе едва на 2-3 пипса,
                имам в предвид прогнозните данни за индустриалните поръчки и съответно инфото за тях в 12.00 часа

Коментар

при такива очаквани прогнози, от европа /между другото те се оправдаха/ е малко смело да се търси късо евро

успех
                  Дори незнаех за съществуването на "такива прогнози" . А вход в 10:16 (с цел 50-60 пипса и стоп 12-15 пипса) си беше смел защото съпротивата бе едва на 2-3 пипса,

Коментар

при такива очаквани прогнози, от европа /между другото те се оправдаха/ е малко смело да се търси късо евро

успех
                    +1
                    Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                    私は最高のトレーダーだ

Коментар

Пенчев добре си му го забучил на еврото , аз съм с 2 пипса под теб. Входа ми изглежда ала "Къци Вапцаров", но е следствие на забавена реакция (4пипса закъснение) Стопа вече е на 1.4055 . Ако издържи ще разтоваря профилактично в зоната 4000

успех

Коментар

• Стамба, гледам, че на М5 двете КАКИ си заформят дейт, джамбуренце. Какво ще се случи според теб ако се съберат или просто пресекат, но като гледам тракториите май ще се хванат за ръка за известно име.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                          Short 1.4060 stop 1.4125 target 1.3700
                          Пенчев добре си му го забучил на еврото , аз съм с 2 пипса под теб. Входа ми изглежда ала "Къци Вапцаров", но е следствие на забавена реакция (4пипса закъснение) Стопа вече е на 1.4055 . Ако издържи ще разтоваря профилактично в зоната 4000

Коментар

• Short 1.4060 stop 1.4125 target 1.3700
                            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• EUR/USD за скъсяване когато падне под 1.40?

http://bfb.bg/?p=624

може би първо ще тества 1.4165...

Коментар

• Снощи някои другари са били страшно сънливи май.Излиза,че частната ,,фирма"ФЕД можела да прави каквото си поиска,а Обама/и другите преди и след него/само да се чуди с увиснало чене какво става.Има си специален закон за ФЕД,там си пише какви са правомощията му/им/,кой го/ги/ контролира..Друго-златото щяло да остане най-ценното нещо на света,а книжните пари щели да станат на подпалки.Апокалиптична прогноза за далечното бъдеще-изчезване на парите,връщане към натурална размяна.Мерси,това го предпочитам само в отношенията с другия пол.
                                Сори за заядливия тон,тази сутрин малко ме ядосаха моите хора.Успехи!
                                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Working...
                                X