Първоначално изпратено от S.Zhelev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.7
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнениемерси
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениее на това му се вика смела постъпка
мерси
Коментар
-
Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнениедълго евро от 4051, без стоп цел от ръка около днешният връх , а може и по нагоре
Коментар
-
Делтасток стартираха силно с Метатрейдъра, но първите критики към новата услуга вече са налице:
http://forexforum.bg/viewtopic.php?f=14&t=752#p7825
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеДори незнаех за съществуването на "такива прогнози". А вход в 10:16 (с цел 50-60 пипса и стоп 12-15 пипса) си беше смел защото съпротивата бе едва на 2-3 пипса,
Коментар
-
Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнениепри такива очаквани прогнози, от европа /между другото те се оправдаха/ е малко смело да се търси късо евро
успех. А вход в 10:16 (с цел 50-60 пипса и стоп 12-15 пипса) си беше смел защото съпротивата бе едва на 2-3 пипса,
Коментар
-
Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнениепри такива очаквани прогнози, от европа /между другото те се оправдаха/ е малко смело да се търси късо евро
успехНе спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеПенчев добре си му го забучил на еврото, аз съм с 2 пипса под теб. Входа ми изглежда ала "Къци Вапцаров", но е следствие на забавена реакция (4пипса закъснение)
Стопа вече е на 1.4055
. Ако издържи ще разтоваря профилактично в зоната 4000
успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеShort 1.4060 stop 1.4125 target 1.3700, аз съм с 2 пипса под теб. Входа ми изглежда ала "Къци Вапцаров", но е следствие на забавена реакция (4пипса закъснение)
Стопа вече е на 1.4055
. Ако издържи ще разтоваря профилактично в зоната 4000
Коментар
-
Снощи някои другари са били страшно сънливи май.Излиза,че частната ,,фирма"ФЕД можела да прави каквото си поиска,а Обама/и другите преди и след него/само да се чуди с увиснало чене какво става.Има си специален закон за ФЕД,там си пише какви са правомощията му/им/,кой го/ги/ контролира..Друго-златото щяло да остане най-ценното нещо на света,а книжните пари щели да станат на подпалки.Апокалиптична прогноза за далечното бъдеще-изчезване на парите,връщане към натурална размяна.Мерси,това го предпочитам само в отношенията с другия пол.
Сори за заядливия тон,тази сутрин малко ме ядосаха моите хора.Успехи!Фибо-мибо-грънци....
Коментар
Коментар