Здравейте! От няколко дни следя форума ви... реших и аз да споделя мойте виждания за текущата ситоация на двойката евро/долар само предварително да спомена преди 2 години таргувах с брокерска фирма от сащ офисите са им на wall street. впрочем бяха тясно свързани с wall street там имам приятел който ми каза следното;Посоката на пазара от няколко години се оправлява изцяло от компютри в интерес на големите банки финансови институции държави и прочие... каза ми ако искаш да печелиш гледай залозите ти в по-голяма степен да са нелогични там никой вече не търси логиката а тоталната спекола просто всичко се знае и спеколаците стават точно в корекциите а не в основния тренд.... Казвам ви това за да се обоснова предварително защо смятам следното което ще ви напиша и покажа за по-логично в целия нелогичен пазар.... Значи за мен това което става е трендобръщаща формация диаманд...... (ще ви покажа и графики).... да логично е да се сметне за формация триъгалник но това всеки го вижда и е твърде логично а тук след като завърши това движение следва голямо движение и никоя голяма риба няма да ни пусне фандък.... при това положение вече виждам че диаманда се завърши дори излезна малко зивън нормите но сега следва спада който утре ще избие тотално надоло просто фед ще обевят че отпускат пари но няма да са толкова колкото очакваха всички а най вероятно около 500 милиарда и ще ги отпускат на порции което ще подкрепи долара!!! това ми е виждането като цяло не ангажирам никой просто очаквам тази красива изненада
а ако все пак е формация триъгалник преди малко си завърши вълна Д и трябва да има спад за вълна Е която ще я направи днес и утре има да се мота докато излезне решението на фед... това е логичното но пак ви казвам бъдете на щрек тук ще има изненада!!! Аз лично предните две седмици си преизпълних графика от печалби и бих изчкал до утре вечер.....Има и още един вариант ще се обяви че ще има отпускане на пари от фед цента ще тръгне нагоре но както казах мисля че няма да им отпъснат 1-2 трилиона както се очаква а далеч по малко и цената ще се срине просто покачването ще е за кратко колкото да ни обере после паричките.... И пак казвам това са мой лични виждания никого незадължавам с тях който му се стори интересно нека разгледа варианта с диаманта ..... успех на всички българи сме нека се подкрепяме...

Коментар