If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добрю ютрю
Айде бре дека сте.?????
Не сте смогнали май
да преброите кайметата
от вчера ония ден
================================= http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Добро утро!Много спите!!!
При EUR/USD на малките графики няма ли некъв канал, по чието дъно стъргахме цяла сутрит и сега буши в посока над 43?
Фффф, Мразя да чертая линийки! Но следобяд ще е убаво
Проблеми Saxo да фалира няма, но явно имат проблеми с регулаторните власти и то не само в Дания, което може да им струва доста пари. Това явно е катализирало желанието на акционерите да я сложат на тезгяха за продажба. Borsen.dk мисля, че е сред водещите икономически вестници в Дания и на този линк можете да видите още информация за разследването им в Щатите, но ще ви трябва Google translate: http://borsen.dk/nyheder/finans/arti...delsag_ny.html
Има още статии във вестника за евентуалната продажба и други разследвания срещу Saxo, но са платени.
Тук пък може да видите инфо за разследване по случаи на ръчно изпълнение на ордери в разрез с Политиката им за изпълнение на поръчки, което вероятно им е струвало милиони: http://forexmagnates.com/independent...bank-millions/
Saxo работят с много уайт лейбъли (поне два в BG) и евентуална продажба или понасяне на многомилионни глоби, най-вероятно първо ще се отразят в намаляване на дажбите към тях, което ще се отрази върху условията към клиентите на уайт лейбълите. Особено ако ги купи голяма банка - вдървяването на условията е в кърпа вързано, то и сега да търгуваш акции през тях трябва да си луд.
Саксо, като всеки себеуважаващ се бъкет, не може да фалира освен ако не е регнат в Белиз или Кипър и сам не го поиска.
Продават и се мъчат да хванат топа на ритейл форекс маркета, щото им се струва, че много се пренасити сегмента, а и явно са спрели вноските към регулацията и дупето им лъсва яко.
Никой обаче не се вълнува от компанията, защото никой нормален човек не е чувал за нея, просто се чудим ще има ли кой да плати на Контадор да върти и следващия сезон ако се измъкне от допинг скандала и как ще са братята Шлек и баце Канчелара в люксембургския проект.
Радвам се, че сте добре, Караиванов го трият модовете от време на време, което дава технически сигнал, че тиквестора може и да стане инвестор, знае ли човек.
След тези 3 бели поредни бара на дневна как имате смелост да скъсявате-за справка вижте 3 бара на седмична когатоСтамбето го чакаше занадолу- та за мен ще има покачване.Важните нива не са нито 4220 нито 4240 а 4360 4460 и 4940-50.Мисля ,че ще спре на последното .161.8ФЕ.
според мен деня не е свършил още. Особено пък ако започва в 0:00 GMT. И тогава трите бели ще са 2 бели и едно малко по-различно нещо с голяма опашка.
След тези 3 бели поредни бара на дневна как имате смелост да скъсявате-за справка вижте 3 бара на седмична когатоСтамбето го чакаше занадолу- та за мен ще има покачване.Важните нива не са нито 4220 нито 4240 а 4360 4460 и 4940-50.Мисля ,че ще спре на последното .161.8ФЕ.
според мен има малко Lost In Translation, но пише
"Преди няколко дни тримата основни акционери в "Саксо банк" (Saxo Bank) се съгласиха да продадат банката. В момента акционери са двамата основатели - мажоритарният собственик Ким Фурне и изпълнителният директор Ларс Сейер Кристенсен, както и фондът General Atlantic, който притежава 30.1 от акциите. Фурне и Кристенсен заедно притежават 60% от акциите. Остатъкът е на настоящи и бивши служители.
Според информация на всекидневника "Борсен" и тримата основни акционери обмислят излизане от бизнеса. "Те не просто продават части от него, цялата банка е на пазара", се казва в информация на изданието. Друг местен вестник - "Политикен", твърди, че банката е разследвана от датското правителство за злоупотреби."
Еееееееееееххх. мъка. мъка....... "Много мъка има по този свят!"
Няма го и злобния да каже к'во прай "Риск авършъна"
П.П Хубаво , че Пешката Караиванов се появи, та да налее малко вода в мелницата на Фундаменталистите!
Коментар