IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.7

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пичове, някой има отворени позиции (или поне да следи) на кабела? Днес нещо не мога да му хвана спатиите.
    "Пари при пари отиват. Но не многото при малкото, а малкото при многото." А. Буров

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
      Диме може ли стойността на тоя горния лъч около 1.3888 за 16.00 часа . Не ги слушай тия дето те майтапат има и хора като мен които имат мнението ти за меродавно.Успех
      Това е 1х1 от 1,3734. Надолу са целият "последен рубеж" от това дъно.

[CODE]13734
      2.54 1х1 1х2 1х3 1x4 1x5 1x10
      00:00 55 13874 13804 13792 13771 13762 13748
      04:00 56 13876 13805 13793 13772 13762 13748
      08:00 57 13879 13806 13794 13773 13763 13748
      12:00 58 13881 13808 13795 13773 13763 13749
      16:00 59 13884 13809 13796 13774 13764 13749
      20:00 60 13886 13810 13797 13775 13764 13749
      00:00 61 13889 13811 13798 13776 13765 13749
      [/CODE]

Меродавно, немеродавно. Положението е такова, че може и тако и вако. И ако си бях изговорил обичайните неща сутринта трябваше да кажа силна меча позиция спрямо върха 1,4280 и слаба бича позиция спрямо дъното 1,3734.
      Last edited by GoDim; 10.11.2010, 15:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
        Кой те кара да ги гледаш бе БАДРАСТ??
        Като не искаш да ги гледаш фатай си мотиката и оди на село да копаш!
        Тук в този форум се гледат килими , графики и все такива неща дет не са ти ясни!
        Аде бегай да издоиш коча.
        Пунчо, мотиките и баничките са за такива каскети като тебе
        Килим на който може произволно да си избираш движение и посока е БЕЗПОЛЕЗЕН, особено когато и автора му не се ориентира в него.
        Проблема идва когато въпросния автор решава да ми го натрапва - като е толкова мераклия, да си го отдели в тема! Инак да търпи и коментарите.

ПП: Какво ми е ясно и какво не - слава Богу не се определя от Родопска Черга 2010, нито пък от Пунчова кратуна

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          Сега ситуацията има два аспекта.
          Първия е , че както ни учеше
          навремето КОКО, една зона(1.3734)
          тества ли се много пъти , тя ПАДА.
          Другия аспект , е че предстоят важни
          новини и магарии не са изключени
          =================================
          http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
          Спасете Мирко !!!
          Накаде да еееее , накъде да ееееее , май по-добре да погледаме само 1-2 часа
          Анализи EUR/USD

Коментар

• Сега ситуацията има два аспекта.
            Първия е , че както ни учеше
            навремето КОКО, една зона(1.3734)
            тества ли се много пъти , тя ПАДА.
            Другия аспект , е че предстоят важни
            новини и магарии не са изключени
            =================================
            http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
            Спасете Мирко !!!
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от moderast Разгледай мнение
              Успокой се, аз не съм зануляван.
              Ако не си забелязал - не гоня никого. Ама няма и да гледам килими.
              Кой те кара да ги гледаш бе БАДРАСТ??
              Като не искаш да ги гледаш фатай си мотиката и оди на село да копаш!
              Тук в този форум се гледат килими , графики и все такива неща дет не са ти ясни!
              Аде бегай да издоиш коча.

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнение
                Божеее това аз лисъм го писал? пък взех че добавих двойно и на 1.4250 ма сигурно е късмет. сега ако пак ме споходи и да чуя къде да ги затворя и трите няма да е лошо.ма не чувам нищо за затваряне
                Малиииии - как къде да затваряш бре, то ясно (на пълзящия стоп)
                Бравос!

Коментар

• Диме може ли стойността на тоя горния лъч около 1.3888 за 16.00 часа . Не ги слушай тия дето те майтапат има и хора като мен които имат мнението ти за меродавно.Успех
                  Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнение
                    тука останаха 2-3 дето са по-наясно с материята .. а ти гледаш и тях да изгониш ..... накрая ще останат само, като тебе и мене ( занулявани по няколко пъти). Защо със злоба ..... всеки има право на свое мнение, нима това не е същността на пазара ..
                    Успокой се, аз не съм зануляван.
                    Ако не си забелязал - не гоня никого. Ама няма и да гледам килими.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                      За малко тежест -сега 5/5/1/А/Б се развивива като КДТ -може би свършва тук 1,3744 или на 1,37 както са ми първоначалните изчисления .Успех

ПП вълновиците да не ми се нахвърлят ,щото ще .......
                      ко щото само внимавай,да не се заметне някоя от дисплея ти http:///www.youtube.com/watch?v=U76t...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                        Не така, че пак ще те нападнат
                        DJ сватба

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнение
                          Ма разбира се че е възможно и това да стане .
                          Основното е че триъгълниците са тренд продължаващи формации,но си има и едно зависи.В тази ситуация повечето определят 4 та във триъгълник и очакват 5та.вече имаме пробив от горе и седиме там но със слаба волативност.Аз съм заложил на фалшив пробив и срязана 5та защото триъгълника е част от диаманта пък който е обръщаща фигура.въпрос на решение е кой на какво ще заложи.
                          Божеее това аз лисъм го писал? пък взех че добавих двойно и на 1.4250 ма сигурно е късмет. сега ако пак ме споходи и да чуя къде да ги затворя и трите няма да е лошо.ма не чувам нищо за затваряне
                          Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• аз днес виждам, че ще има тънка зелена свещ на дневната графика...
                            Мотивиран.Ком

Коментар

• Първоначално изпратено от terza maiorna Разгледай мнение
                              Точно така!!!

П.П.Слизането надолу е неизбежно
                              Дали?

http://img577.imageshack.us/img577/1879/eurusd.gif

Коментар

• За малко тежест -сега 5/5/1/А/Б се развивива като КДТ -може би свършва тук 1,3744 или на 1,37 както са ми първоначалните изчисления .Успех

ПП вълновиците да не ми се нахвърлят ,щото ще .......

Коментар

Working...
                                X