Първоначално изпратено от GuznaSyvest
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.6
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеНе искам да хваля никого. Само трябва да гледаме прагматично на света около нас. Без да игнорираме фактите. Искаме или не искаме, ще развиваме сътрудничество и с едните, и с другите, и с третите. Когато една държава има космически, авио, ядрени, нано, ВПК технологии, няма място за коментар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеМога лесно да го намеря,въпросът е какво да го правя?
Като ме намериш ела да ми направиш една тръба / Бургас- Александруполис или Южен поток/
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjiaЩо така говориш?
и тез неща де си казал на Пенчев ..... излагаш се да знаеш много.
провокатор, дестабилизират, калибър, Калашников, Миг-31, ракетата "Буран" .... в диалога интересен арсенал използваш ти приятелю
Е с какво е интересен приятелю? Кой от изразите които спомена те шокира най-много и с какво?
...................
Кой е този Пенчев? Я не го знам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеС риск да обидя Ландлорда, абе пич, ако имаш толкоз пари що се държиш като поредния обеднял и комплексиран катил дето сипе простотия в тоя форум а? Тез неща де си ги писал говорят много зле за имотната и въобще вискалната ти ситуация.
Не е така бе приятелю. Тука има разни комплексари от всякакъв калибър които се опитват да ме дестабилизират. Това е истината. Ако мислиш, че аз ще се вържа на всеки провокатор тука лъжеш се. Просто много ми завиждат. Аз не съм казал че имам толкоз пари както посочваш. Просто се опитвам да водя нормална дискусия, но с комплексари не става.
Коментар
-
С риск да обидя Ландлорда, абе пич, ако имаш толкоз пари що се държиш като поредния обеднял и комплексиран катил дето сипе простотия в тоя форум а? Тез неща де си ги писал говорят много зле за имотната и въобще вискалната ти ситуация.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеХе-хе,гледайте,приятели ,излияния от един запенен трол в ЛС до мене:
В такива случаи обичам да казвам:
,,Баш ме боли курац дека Маджарско немало излаз на море!"
Това откъде го измисли бе кръстоносецо? Явно имаш развинтена фантазия.
Коментар
-
Хе-хе,гледайте,приятели ,излияния от един запенен трол в ЛС до мене:
Първоначално изпратено от LANDLORD 31Ей педал гнусен нещастен, ти ще ме определяш като трол бе педераст! Ти ли смешнико без доводи?! Мизерник, нямаш и една хилядна от активите ми смотаняко. Ти си най смотания клошар педал гей мизерник и комплексар който съм чел.
Профанизиран пейзан, с какво мислиш че ме превъзхождаш бе малоумие? Долен низък и пошъл скункс. Безимотен, бездеен и безидеен пръдльо. Можеш ли да кажеш нещо. Нищо не можеш душевен инвалид такъв. Няма толкава нещастен лайнар като тебе.
,,Баш ме боли к**ац дека Маджарско немало излаз на море!"Last edited by Eti_; 28.11.2010, 11:56.Фибо-мибо-грънци....
Коментар
Коментар