IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от GuznaSyvest Разгледай мнение
    Виж сега пич, тя държавата си има ама си седят на ниво от миналия век. Пък и развитието на ВПК не топли народеца шЪ знаеш.
    Ние със сигурност сме на нивото на миналия век. Че дори и по-зле. Колкото до техния народец, ... по-добре са от нас. Да знаеш!
    http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
      Не искам да хваля никого. Само трябва да гледаме прагматично на света около нас. Без да игнорираме фактите. Искаме или не искаме, ще развиваме сътрудничество и с едните, и с другите, и с третите. Когато една държава има космически, авио, ядрени, нано, ВПК технологии, няма място за коментар.
      Виж сега пич, тя държавата си има ама си седят на ниво от миналия век. Пък и развитието на ВПК не топли народеца шЪ знаеш.

Коментар

• Тогава ще пуснем ГЪЛЪБЪТ на мира.
        Няма по-смешно нещо от смачканата ФУРАЖКА.Лека нощ!
        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia
          лека и на теб!
          ................
          И на теб лека! А кръстоносеца ще го проследя с ГЛОНАСС , след това ще му пусна кръвчица с МИГ31 и ще го резна с Т-80 за изпроводяк

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
            Мога лесно да го намеря,въпросът е какво да го правя?
            ..................
            Като ме намериш ела да ми направиш една тръба / Бургас- Александруполис или Южен поток/

Коментар

Пенчев идеята не е добра. За тебе специално съм подчертал някои фрагменти малко по-надолу.
              ................
              Виждам продължаваш да пишеш здраво за валутната търговия. Просто съм впечатлен!

Коментар

• Мога лесно да го намеря,въпросът е какво да го правя?
                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Аз понеже съм върл чорбаджия-изедник,сега се сетих за нещо:
                  Дали не мога да изкарам някой лев от тези приятелски слова по мой адрес?Инвестора дали пазят личните съобщения между форумците?
                  Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Що така говориш?
                    и тез неща де си казал на Пенчев ..... излагаш се да знаеш много.

провокатор, дестабилизират, калибър, Калашников, Миг-31, ракетата "Буран" .... в диалога интересен арсенал използваш ти приятелю
                    ...............
                    Е с какво е интересен приятелю? Кой от изразите които спомена те шокира най-много и с какво?
                    ...................
                    Кой е този Пенчев? Я не го знам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                      С риск да обидя Ландлорда, абе пич, ако имаш толкоз пари що се държиш като поредния обеднял и комплексиран катил дето сипе простотия в тоя форум а? Тез неща де си ги писал говорят много зле за имотната и въобще вискалната ти ситуация.
                      ...................
                      Не е така бе приятелю. Тука има разни комплексари от всякакъв калибър които се опитват да ме дестабилизират. Това е истината. Ако мислиш, че аз ще се вържа на всеки провокатор тука лъжеш се. Просто много ми завиждат. Аз не съм казал че имам толкоз пари както посочваш. Просто се опитвам да водя нормална дискусия, но с комплексари не става.

Коментар

• Луди хора... Реда поне првилно ги реди.

Да живее обединена (обеднена) Европа!!!

Коментар

• Искам да си говоря с ХОРА.Не обичам да се джавкам с тролове,затова ще кажа ,,Лека нощ"
                          на всички човешки същества.
                          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• С риск да обидя Ландлорда, абе пич, ако имаш толкоз пари що се държиш като поредния обеднял и комплексиран катил дето сипе простотия в тоя форум а? Тез неща де си ги писал говорят много зле за имотната и въобще вискалната ти ситуация.
                            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                              Хе-хе,гледайте,приятели ,излияния от един запенен трол в ЛС до мене:

В такива случаи обичам да казвам:
                              ,,Баш ме боли курац дека Маджарско немало излаз на море!"
                              ..................
                              Това откъде го измисли бе кръстоносецо? Явно имаш развинтена фантазия.

Коментар

• Хе-хе,гледайте,приятели ,излияния от един запенен трол в ЛС до мене:

Първоначално изпратено от LANDLORD 31
                                Ей педал гнусен нещастен, ти ще ме определяш като трол бе педераст! Ти ли смешнико без доводи?! Мизерник, нямаш и една хилядна от активите ми смотаняко. Ти си най смотания клошар педал гей мизерник и комплексар който съм чел.
                                Профанизиран пейзан, с какво мислиш че ме превъзхождаш бе малоумие? Долен низък и пошъл скункс. Безимотен, бездеен и безидеен пръдльо. Можеш ли да кажеш нещо. Нищо не можеш душевен инвалид такъв. Няма толкава нещастен лайнар като тебе.
                                В такива случаи обичам да казвам:
                                ,,Баш ме боли к**ац дека Маджарско немало излаз на море!"
                                Last edited by Eti_; 28.11.2010, 11:56.
                                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Working...
                                X