IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте
    Изключително красиви движения, даващи на всеки по нещо - / , перфектно, запомнящо се, смесени чувства на моменти, разочарование и след това надежда ... да не пропусна агресия, че имаше проявена такава от човек кротък, с още по кротко животинче ... страхотно.

класическо оформяне на финалната петица на ВАР.КРОТКА 5-та. утре ще се разбере да ли ще я ускоряваме или не. В момента правим 4-та на 5-та. Утре 5-та на 5-та предстои. Прехода 4-5 внимателно, че кат ме няма много от рано ще започнете с продажбите

10мин http://prikachi.com/images/683/2712683f.png

1часов http://prikachi.com/images/693/2712693T.png БАТКО е последователен и от там видимо доволен.

Поздрави!
    Attached Files
    Last edited by anonimen komardjia; 30.11.2010, 01:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от GuznaSyvest Разгледай мнение
      Ам'не от трици драги. Скубем тия като тебе дето винаги губят на Форекс, БФБ, НИ и където изобщо решат да се правят на мъже
      Днес вас, утре поколенията ви. Донорите си оставате донори.
      ..............
      Не позна. Аз съм безпощаден към такива лъжци. Винаги мога да си изброя активите с точност и конкретика. Искаш ли да го направим публично ти и аз. Звучи като една песен на Орлин Горанов и Кристина Димитрова. Тогава да теглим чертата. Бих те питал снобски - Ти кой беше? И няма да се сетяЕеееееееех компли, компли

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        ................................................
        Ти кой набор беше бе моето гумено патенце, та знаеш кой кога се е връщал? За твое лошо попадение, ще ти кажа че съм бил толкова осведомен какво е преминалало през КПП-тата и през гранична, че няма как да ме излъжеш че си имал дори бегли познания кой кога как и защо се е връщал. Твоето както и на всички околоусножълтурчовци са само предположения. С предположения няма да прокопсаш. Ще бъдеш евнух обслужваш моста. Моето поколение отдавна си е заработило кинтите, инвестирало ги е в сериозни активи и сега заобиколен от голямо семейство+наследници ми е забавно да ви видя как се пънете да покажете че не сте жертва на системата и нещастно поколение дето никога няма да види блага , а някакви псевдоинвеститори в 3 стотинки на кръст и успокояващи се че от трици ще направят богат улов
        Ам'не от трици драги. Скубем тия като тебе дето винаги губят на Форекс, БФБ, НИ и където изобщо решат да се правят на мъже
        Днес вас, утре поколенията ви. Донорите си оставате донори.

Коментар

• Първоначално изпратено от bd2m Разгледай мнение
          Пич, виж кво, сигурно си гъзар, ана да те светна: в годините за които говориш, хората от бранша се връщаха кой за малко кой за по-дълго от "през океана" и "инвестираха" картовите и кредитните кинти в.... кой каквото докопа. Тва твойто е продължение на "приказки под шипковият храст"(ако и това изобщо знаеш кво е)
          Айде мий си крАКАТА и лека нощ.
          пп.
          и да не забравиш да цункаш мама
          ................................................
          Ти кой набор беше бе моето гумено патенце, та знаеш кой кога се е връщал? За твое лошо попадение, ще ти кажа че съм бил толкова осведомен какво е преминалало през КПП-тата и през гранична, че няма как да ме излъжеш че си имал дори бегли познания кой кога как и защо се е връщал. Твоето както и на всички околоусножълтурчовци са само предположения. С предположения няма да прокопсаш. Ще бъдеш евнух обслужваш моста. Моето поколение отдавна си е заработило кинтите, инвестирало ги е в сериозни активи и сега заобиколен от голямо семейство+наследници ми е забавно да ви видя как се пънете да покажете че не сте жертва на системата и нещастно поколение дето никога няма да види блага , а някакви псевдоинвеститори в 3 стотинки на кръст и успокояващи се че от трици ще направят богат улов

Коментар

Божко гъзаря не знам дали го написах, но Пацо "Килията" от какво направи сума заложни къщи и автокъщи?
            Пич, виж кво, сигурно си гъзар, ана да те светна: в годините за които говориш, хората от бранша се връщаха кой за малко кой за по-дълго от "през океана" и "инвестираха" картовите и кредитните кинти в.... кой каквото докопа. Тва твойто е продължение на "приказки под шипковият храст"(ако и това изобщо знаеш кво е)
            Айде мий си крАКАТА и лека нощ.
            пп.
            и да не забравиш да цункаш мама

Коментар

• Божко гъзаря не знам дали го написах, но Пацо "Килията" от какво направи сума заложни къщи и автокъщи?

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                Изброявам прякори...Усмивко,Фашиста,Перо,Пешката,Цвеклото,Бл изнаците,Боби,Коко дебелия,Вуйчо и т.н.
                ..............................
                Не се стърпявам, мислех да спра но Джим, врЪхчето, божко гъзаря.. помниш ли??? Освен кукли и печатаха! Имаше добри образци!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                  Даже за 94-95 говори, когато
                  Магурата отдавна беше умряла и
                  по София имаше сигурно
                  200 чеинжд бюра работещи си съвсем законно
                  =================================
                  http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                  Спасете Мирко !!!
                  Изброявам прякори...Усмивко,Фашиста,Перо,Пешката,Цвеклото,Бл изнаците,Боби,Коко дебелия,Вуйчо и т.н.
                  Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                    Абе ЛАНДЛОРДЕ не искам да съм груб, ама се вижда, че нищо свестно по тукашната тема не казваш и що не вземеш да си отвориш една собственна тема. Напр. - До колко нещастник лежащ на стари лаври може да изглупее ?
                    ...................
                    Не си груб. Лека нощ.

Коментар

• Абе ЛАНДЛОРДЕ не искам да съм груб, ама се вижда, че нищо свестно по тукашната тема не казваш и що не вземеш да си отвориш една собственна тема. Напр. - До колко нещастник лежащ на стари лаври може да изглупее ?
                      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Ти говориш за 91-92г. ....Аз ти говоря за от 80-та до 93г
                        Даже за 94-95 говори, когато
                        Магурата отдавна беше умряла и
                        по София имаше сигурно
                        200 чеинжд бюра работещи си съвсем законно
                        =================================
                        http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                        Спасете Мирко !!!
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

...............
                          Еее , не мога да се меря с тебе! Евала. Аз през осемдесетте продавах разни гърбове, тениски и значки на битака. Бях още ученик. Правех го само събота и неделя. Брат ми и майка пътуваха в Унгария, която за нас си беше западна страна.
                          От там брат ми купуваше едни артикули от верига магазини "Метал бункер" и ги продавахме на битака в Малашевци

Коментар

...............
                            Ооооооооооо прав си в празни червила на приятелка съм ги крил. Фурашката като дойдеше на магурата и тя нарочно си вадеше гримовете за да не помисли някой че се крие. А , ако нещо се съмняваха ги пращахме на синьото при тука иманемащите
                            Помниш ли първите мобифони?Нокия 1600 ли беше ? Страшна гъзария!!!

Коментар

Сга много плямпаме,ама какви страхове брахме.Имаше един член 271от НПК за сделките с валутни ценности...за 10 марки се влизаше в пандиза до 5г.Във Фотолента ги криехме.Айде лека ,че много се разбъбрих
                              ...............
                              Ооооооооооо прав си в празни червила на приятелка съм ги крил. Фурашката като дойдеше на магурата и тя нарочно си вадеше гримовете за да не помисли някой че се крие. А , ако нещо се съмняваха ги пращахме на синьото при тука иманемащите
                              Помниш ли първите мобифони?Нокия 1600 ли беше ? Страшна гъзария!!!
                              ...........
                              По схемата с червилото и майка ми ги преметна още през 1989г. вкарваше гущери в Унгария и продаваше ВТ и Коняк Слънчев удар.
                              Last edited by LANDLORD 31; 29.11.2010, 23:22.

Коментар

..................
                                Плеймене, нима мислиш че всички са заминали за странство? Че аз още през 1994г. придобих първия си имот. Между тази година и 2000г. се разцепих от купони. След това госпожата Лендлордка като ми стъпи на врата и край. Каква чужбина къв пробит долар Не твърдя че съм печелил кой знае кви пари. Просто майка ми ме питаше, как успях да съм спестил пари в ТСБ. при положение че всеки ден се прибирах с такси в нас, преобличах се и след това качвах курвите на морените и простор.
                                Сга много плямпаме,ама какви страхове брахме.Имаше един член 271от НПК за сделките с валутни ценности...за 10 марки се влизаше в пандиза до 5г.Във Фотолента ги криехме.Айде лека ,че много се разбъбрих

Коментар

Working...
                                X