If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Баце ти нищо не казваш на къде си и затова налучквам. С леки прекъсвания съм къс от 40, ама вече почвам да изпотявам ръчичките и се замислям да излизам скоро.
Еми баце ти като седиш едновременно на ушите си и на очите си, от де ще разбереш че най непосредствените цели ми са 1,26-1,22
Тоя кабел или гепи е много труден в момента.
Тия, ингилизите са поне до плешките
в л-та и потъват още,
но тия от БОЕ са най-големите мошенници
и такива мишоци като нас ни
взимат паричките въпреки фундамента http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
stamba69, дигни краката на таз
твоита КАКА ДОЛЕ !!!!!!
Прав си за кабела. Последните 3-4 дни ме ошашка здраво. Тоталът е на + ама с това хахаво движение можеше да е в пъти повече. Днес бях в една среща и докато се върна да погледна какво става ми ударил ТП. Хубавото е, че имам и една от 5900. сега си търся ново късо входче.
"Пари при пари отиват. Но не многото при малкото, а малкото при многото." А. Буров
Другари (и другарки) , мисля, че направих една от малкото глупости напоследък - скъсих е/д от 1.3120 , след като избързах със затварянето последните 2-3-4 дена.
Ма да видим какво ще стане. АКо не се получи, ще добавям около 1.37 и 1.42
Викаш - ти дето си вечно дълъг взе че скъси?
Няма страшно, с лост 1:1 Добавка през 6 фигури хахахахаха!
Моя:
1.26-.127
КУРекция до ЛЕГЕНДАРНОТО
1.33333333333333333333333333
и след това 1.08-1.12
Писал съм по това вече.
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!! http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
ако флага се изпълни и аз мисля, като Реда, че преди сериозната корекция ще видим 1.26-1.27
За мен тренда е силно надолу докато се изпълни главата до 1.2589 а за рамото не знам може и да е еднорък
Абе каде се изгуби Годим няма кои да пусне един килим тука
Давай доларееееееееее
Не търсете там тази фигура. Поне според мен. Низходящ тренд - обърната глава с рамене - обръщане на трена във възходящ.
Тук низходящ тренд - някаква фигура - предполагате продължаване на низходящия тренд. Ако се развива в този сценарий - по-скоро чаша с дръжка?
Алче ,ти плющиш ли обратно на мен .който скъсява евро от дето му доде и когато му падне бре серсемино Успех
Баце ти нищо не казваш на къде си и затова налучквам. С леки прекъсвания съм къс от 40, ама вече почвам да изпотявам ръчичките и се замислям да излизам скоро.
stamba69, дигни краката на таз
твоита КАКА ДОЛЕ !!!!!!
в 11:00 часа (нали е на часова графика)
цената затвори под нея -добър сигнал ,че краката на КАКА 4000 се огъват
а надоле под нея вече е само КАКА 4000 на дневна ,която е чак на 1,1917
няма други от моите КАКИ до там всички са над цената и натискат за надоле
и е възможно да има ЕКШЪН следващите седмици
Ахааа,чак сега проумях/с Катето Евро може и роднини да сме/,ама като минах на седмична.Значи според вас вероятният сценарий е:
Слизане сега до 1.25,после нагоре за второто рамо до под 1.33 и сетне пързул до към 1.10.
Възможно е и ми харесва.
Моя:
1.26-.127
КУРекция до ЛЕГЕНДАРНОТО
1.33333333333333333333333333
и след това 1.08-1.12
Писал съм по това вече.
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!! http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Недей са хили ,щото като едното нищо могат да се повторят двата седмични бара от м.декември 2008 г,но в обратна посока и има да се чешиш по картуната кво става Успех
Как мислите -Скорпиончето дал се хили още или почна и да се почесва а ?
За мен тренда е силно надолу докато се изпълни главата до 1.2589 а за рамото не знам може и да е еднорък
Давай доларееееееееее
Ахааа,чак сега проумях/с Катето Евро може и роднини да сме/,ама като минах на седмична.Значи според вас вероятният сценарий е:
Слизане сега до 1.25,после нагоре за второто рамо до под 1.33 и сетне пързул до към 1.10.
Възможно е и ми харесва.
Давай доларееееееееее
няма такава фигура пич и няма как да има ...но иначе си прав за мечия пазар и това е факт..
А на Годим разбрах ,че му свършили цветните конци и чака доставка ....
Коментар