If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На мен вчера ми предсказа графиката че на 1,2980 едно фибо ще удари контра и то взе че стана. Сега малко със закъснение съм дълъг от 1.3020 до 1,3120 където пък има една дневна 5 минутна SMA. Имам стоп под въпросното фибо на 1,2950 малко по дълбок от колкото ми се ще, но пък да видим какво ще стане.
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Добро утро.
Гледам Комарджито и Реда сън не са спали и на всичкото отгоре тази сутрин пак са първи.
Днеска нещо хич не ми е ясно , на каде ще сме дали няма малко да се вдигне за нагоре до 1.3080 и после ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕ
до 1.2589
"Голям съм оптимист"
Днес май играта е нагоре. Ония които са удължили под 1.30 са решили вече проблема, ний другите трябва да търсим вход, ама в много по-неблагоприятна обстановка...
Добро утро.
Гледам Комарджито и Реда сън не са спали и на всичкото отгоре тази сутрин пак са първи.
Днеска нещо хич не ми е ясно , на каде ще сме дали няма малко да се вдигне за нагоре до 1.3080 и после ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕ
до 1.2589
"Голям съм оптимист"
Ставай Бруте!!!
Батко снощи изтрещял и посегнал на чертата -синята, че покрай нея ласките усетил и сантиментето.
пс
За леко напредналите с дългите, като мен :
внимава се за развитие на правоъгълник на 5 мин, ако се развие минава се на късо.
Стоповете макс 2 фигури
Коментар