If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
входа за късите го писах вече 3267,3297 и 3306
целите са 2600-2700
стоповете на всички къси са на 3454
графиките ,които постнах дават представа
на тези ,които ползват технически анализ
Нали е тука за мнения.....само да припомня,че с късите трябва да се внимава.В понеделник излизат важни данни за ЕЦБ,от които..според мен ще се реши съдбата на еврото в близкия месец - може да се върнем към 1.40 (малко вероятно,но е възможно)
Аз бих внимавал с това влизане точно на 1.3306
P.S. Докато си бърборя късата от 1.3230 ми стигнала таргета 1.3195,за днес толкова - предостатъчно ми е. Лека на всички
Дай и нЕкакви цели. Продължителност на сделката и е такива неща. Щото днес видяхме вече това...
входа за късите го писах вече 3267,3297 и 3306
целите са 2600-2700
стоповете на всички къси са на 3454
графиките ,които постнах дават представа
на тези ,които ползват технически анализ
Ами няма там дъно -- нито на дневна ,нито на седмична ...Визираш покачването до 1.4280 , налЕ ? Ама и то на дневна не беше гладко --както и да е .....
Всъщност на дейли сега "копираме ", но надолу , покачването от 2585--24.08. до 4160 . Това ти е най-близкото дъно ...Вероятно утре ще тестваме пак 2970 --пейролса се очертава добър ,само дето не се знае пазарната реакция след него
П>С: Засега това 2970 не е дъно и стои като за още надолу ....преди да завърши корекцията !
1,2587 имах предвит разбира се ,обърках се и то не беше дъно виждам и за тебе ама направи 17 фигури от там нали Пу
Коментар