IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес последно пробвам един дълъг кабел от 5625 с цел същата 5730. Ако не наздраве и приятен уикенд!
    "Пари при пари отиват. Но не многото при малкото, а малкото при многото." А. Буров

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
      тоз сентинел индекс на 1час показва връх ама да го видим като излчзт данните кво ще стане
      браво бе тоз индикатор е кул .сега ако бие върха на един час се прехвърляме на 4 часа и там чакаме връх -въх пу

Коментар

• Първоначално изпратено от dreamtheater Разгледай мнение
        Белята е, че и аз не съм го пробвал, просто го намерих. Ще се опитам да потърся още нещо.
        Иначе темата е:

http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=22498

Има постове с картинки и индикатори, може да я попрочетеш дали няма да намериш нищо друго.
        тоз сентинел индекс на 1час показва връх ама да го видим като излчзт данните кво ще стане

Коментар

• Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение
          Днес излязох да свърша малко задачи и съм изпуснал шоуто Дълго от 1.3225
          Вчера влязох лошо от върха Стопа го слагам на 1.3232 да не приключа седмицата с губеща сделка, но като гледам как върви, а има и новини стопа е обречен .
          DJ сватба

Коментар

• Белята е, че и аз не съм го пробвал, просто го намерих. Ще се опитам да потърся още нещо.
            Иначе темата е:

http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=22498

Има постове с картинки и индикатори, може да я попрочетеш дали няма да намериш нищо друго.

Коментар

• Само че не показват нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от dreamtheater Разгледай мнение
                Ако четеш на английски, виж обясненията и го свали, ако не - нека някой ти помогне с превода.

http://www.forexfactory.com/showpost...&postcount=371
                Да си жив и здрав колега Успех

Коментар

Пичове ,обявявам тематично задание -който ми разработи индикатор (а пък ако има такъв и не ми го е казал ) за МТ4 който да показва на графиката миналите дни и предстоящите в които се публикува данни за изменение на заетоста в неселскостопанския сектор .

Наградата е уйскито от ...... Успех
                  Ако четеш на английски, виж обясненията и го свали, ако не - нека някой ти помогне с превода.

http://www.forexfactory.com/showpost...&postcount=371

Коментар

Пичове ,обявявам тематично задание -който ми разработи индикатор (а пък ако има такъв и не ми го е казал ) за МТ4 който да показва на графиката миналите дни и предстоящите в които се публикува данни за изменение на заетоста в неселскостопанския сектор .

Давам две уискита за подобен индикатор ама с коментарите от теб и ГоДим!

Коментар

• Пичове ,обявявам тематично задание -който ми разработи индикатор (а пък ако има такъв и не ми го е казал ) за МТ4 който да показва на графиката миналите дни и предстоящите в които се публикува данни за изменение на заетоста в неселскостопанския сектор .

Коментар

• Да му се не види. Човек да не отиде да хапне и ми замина стопа. На + ама... Кво го направихте тоя кабел? Сега пак трябва да се оглеждам за дълги.

Джей, аз се чувам, като викам на ум
                        "Пари при пари отиват. Но не многото при малкото, а малкото при многото." А. Буров

Коментар

• Първоначално изпратено от BLOT13 Разгледай мнение
                          И аз викам с-у долара, ама на ум. Имам план да изпълнявам до 15:30- 5730 (при кабела разбира се). Първият уикенд от месеца с банкетите Да живей Декември! И там има палнове за изпълняване и преизпълневане.

*Да ви се намират един черен и един бял дроб?
                          как се вика на ум?!?...и като викаш на ум чува ли те някой

черен и бял дроб може да ти услужи Ред-а ако не е голема скръндза т.е. по скоро Мирко до колкото съм запознат не са много далечни роднини

no offence - майтап да става
                          The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Времето минава ава брей
                            а 33 го няма няма брей
                            стопа где да сложим ожим брей
                            май на 3240 хей
                            Анализи EUR/USD

Коментар

• eur/usd

EUR/USD Отива за тест на подкрепата

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                                Да се провикна :
                                ДАВАЙ ЕВРОТООООО !!!!!
                                http://www.youtube.com/watch?v=mdGD_pZDPGc
                                И аз викам с-у долара, ама на ум. Имам план да изпълнявам до 15:30- 5730 (при кабела разбира се). Първият уикенд от месеца с банкетите Да живей Декември! И там има палнове за изпълняване и преизпълневане.

*Да ви се намират един черен и един бял дроб?

Коментар

Working...
                                X