If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да дава, ама не дава. Имам един кабел от 5850 стоп на 5869, пък целта много далече. Има- няма метър и половина надолу.
Айде дружно с Пенчев и Комарджито да до дигнем пустия долар.
Пичове, това еДро много здраво държи. При кабела нещата тръгнаха горе- долу надолу. Стоп на +1 и квото даде, все кяр.
Продавам кабеееел, продавам кабееел. Има за всички, че и отгорееее.
"Пари при пари отиват. Но не многото при малкото, а малкото при многото." А. Буров
добре ще го кажа по друг начин.
Ако падне 3235 ще загубиш двудневения си труд.
моята не е гледай, позицията ми на 2 часа само.
Е,риск печели - риск губи
Не е кой знае каква позиция,аз се радвам,че поне не съм на загуба
Айде стига сте ме навивали да местя стопа
Знам,че нищо не разбирам,ама така съм решил сега....така искам да е - не ламтя да спечеля задължително от позицията.Аз НЕ мисля,че ще има падане под 1.32 повече,така че.....нека да си стои там стопа,засега-може да го преместя по-късно,но засега така
Има няма,мисля,че на 1.3220 има много съпорт там.+ на 1.32 има много бай ордери според някой хора-така че мисля,че стопа на 1,3190 е оправдан,а и там ми на 0 дългата
Виж сега..............
ако караме по сценария от последните
дни то ще пада нивото около 1.3150.
и след това нагоре до около 1.3280.
Така , че стопове преди 1.31444 са
несъстоятелни, но пък са и много
скъпи. какво ще стане обаче не знам http://www.youtube.com/watch?v=aqxtB...wlbIvmK_VXTUl_
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Има няма,мисля,че на 1.3220 има много съпорт там.+ на 1.32 има много бай ордери според някой хора-така че мисля,че стопа на 1,3190 е оправдан,а и там ми на 0 дългата
добре ще го кажа по друг начин.
Ако падне 3235 ще загубиш двудневения си труд.
Води88
ако тръгне на доле, стопа под 3235 е безсмислен
А и на 1.3194 ми е фибото 50% на покачването от 1.2967 до 1.3421
Коментар