IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
    Май за 5-минутната графика ми говориш,ако разбирам правилно....100 МА
    Аз търгувам на по-големи фреймове,така че тая линия на 5-минутна не я тача много много
    Като гледам 1-часовата си ми е добре.....мисля,че има още хляб в позицииката ми за нагоре,ако е надоле - пак добре
    Незнам какво е МА , гледай М1 !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      То заради такива като тебе
      трудно ще видим 1.3150
      Реде в играта съм !!!!!!!!!!!!!!
      18:36 късо 3220 стоп 3235

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
        Водди, незнам да ли забеляза но преди малко се ударихме в една черта, която към оня момент 18:07 минаваше на 3233. Ако не я бие скоро се сещай какво ни очаква.
        Май за 5-минутната графика ми говориш,ако разбирам правилно....100 МА
        Аз търгувам на по-големи фреймове,така че тая линия на 5-минутна не я тача много много
        Като гледам 1-часовата си ми е добре.....мисля,че има още хляб в позицииката ми за нагоре,ако е надоле - пак добре

Коментар

Надявам се,е правилната дума Аргументи какви искаш да имам,в момента едва ли някой знае какво става точно,камо ли пък аз.Единственото,на което залагам е да има скъсили в началото на седмицата,които да затворят позициите си ДНЕС.Да ми обере стопа не е проблем,вече ми е на +,така че не ме бърка

P.S. Забравих да кажа,че доходността върху американските ДЦК е намаляла...ако ме разбираш
          Водди, незнам да ли забеляза но преди малко се ударихме в една черта, която към оня момент 18:07 минаваше на 3233. Ако не я бие скоро се сещай какво ни очаква.

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
            Защо си мислиш, че там има някакви РЕАЛНИ стопове?

Доколкото разбирам, се НАДЯВАШ на това 3270... Не че е невъзможно, но каква е вероятността да качи още 40 пипса или да падне 40 и да ти обере стопа?

Имаш ли някакви аргументи за 3270?
            Надявам се,е правилната дума Аргументи какви искаш да имам,в момента едва ли някой знае какво става точно,камо ли пък аз.Единственото,на което залагам е да има скъсили в началото на седмицата,които да затворят позициите си ДНЕС.Да ми обере стопа не е проблем,вече ми е на +,така че не ме бърка

P.S. Забравих да кажа,че доходността върху американските ДЦК е намаляла...ако ме разбираш
            Last edited by Voddy88; 10.12.2010, 18:19.

Коментар

• FxLooser и аз съм заложил на този сценарии,със сигурност другата седмица ще тръгне нанякъде,ама да видим накъде.
              То за да се случи този модел според мен
              трябва да бъде разпознат от повече хора...
              Има я и конспиративната теория с обратния сценариий разбира се

Коментар

Никъде няма да тръгва....само нагоре наи-малко да мръдне докъм 1.3270 и това ще му е за днес
                Докато пиша и обраха стоповете на късаците на 1.3230
                Защо си мислиш, че там има някакви РЕАЛНИ стопове?

Доколкото разбирам, се НАДЯВАШ на това 3270... Не че е невъзможно, но каква е вероятността да качи още 40 пипса или да падне 40 и да ти обере стопа?

Имаш ли някакви аргументи за 3270?

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                  От тука 3225 вече може да тръгне за 3150. Ако не качи, разбира се.
                  Никъде няма да тръгва....само нагоре наи-много да мръдне докъм 1.3270 и това ще му е за днес
                  Докато пиша и обраха стоповете на късаците на 1.3230

FxLooser и аз съм заложил на този сценарии,със сигурност другата седмица ще тръгне нанякъде,ама да видим накъде.
                  Last edited by Voddy88; 10.12.2010, 18:10.

Коментар

Аз пак съм дълъг от 1.3187.....нека да видим ко ше стане сега-искам пробив на 1.3230
                    И аз направих едно бързо влизане/излизане от пазара
                    и все още си мисля че този сценарий е много вероятен
                    http://store.picbg.net/pubpic/AE/F3/...965704aef3.bmp
                    http://store.picbg.net/pubpic/75/4A/...c0dda6754a.bmp

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                      трудно ще видим 1.3150
                      От тука 3225 вече може да тръгне за 3150. Ако не качи, разбира се.

Коментар

• Аз пак съм дълъг от 1.3187.....нека да видим ко ше стане сега-искам пробив на 1.3230

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                          Реде аз тайничко касирах на 3182и 84
                          трудно ще видим 1.3150
                          ==========================
                          КУКУВИЦАТА не се е мяркал.
                          Имаше един Клюкавицата и даже
                          се пробва тука да доказва некакви
                          безумни стратегии за търговия
                          и се провали и изчезна безследно !!!
                          ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!!!!
                          http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Здражейте...Рядко влизам тук ,обаче смятам да го правя вече по-често:0

Някой има ли предстажа.......КУКУВИЦАТА ......посещава ли още този форум.......и как може евентуално да се свържа с него

Успех на жсички.....и дано има пак толкожа добра седмица като тази

Коментар

• nnn

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                                смея ли да ги броя
                                сгрешил съм. добре че не търгувам днес
                                Руки входа ми беше, като ситуацията, която коментирахме снощи към 23 часа и нещо.
                                Що ти се видя неразумен?

Коментар

Working...
                                X