IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    на бай Лазо му влазя и излазя
    при мен излезна 1/2 .останалото стопа на 0 и чакам
    Не го знам тоя бай Лазо, ама като излезеш, кажи, че да шортя.

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
      Руки, излазя ли?
      на бай Лазо му влазя и излазя
      при мен излезна 1/2 .останалото стопа на 0 и чакам
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Руки, излазя ли?

Коментар

сега вече го гепнах и няма да се плаша

дълги 13 стоп 05 цели 23 и 33
          първият таргет излезе, гоним втория , 33
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

ми цацата да минава на фючърси
            там вече конкуренцията е такава , че има брокери предлагащи интрадейски маржин 500$ на мини контракт.
            да не говорим , че вече има и микро фючърси.1/10 от минитата отговарят на 12.5 к обем на форекса и маржина е 50 $.още не са достатъчно ликвидни , но до година две ще станат
            Там е бъдещето, номерът е, че и фючерите ще осерат в момента, в който се появи ликвидност., т.е. някой, който да врътнат, а не себе си..

Коментар

Не бих се ангажирал с проценти, но голяма част от движенията са плод на софтуери, които само пречат да се закачиш. Тиражираният дневен обем на форекс пазара е предимно от подобни осигуряващи ликвидност, пенещи и смятащи по нам-си-какви алгоритми машинки. Гаранция, че ако не лъжеха хората с тия ритейл простотии, никой нямаше да се занимава с форекс на индивидуални начала. Просто са си нагли до безобразие. Оттам и ритейл брокерите правят простотии, за да са крачка напред, а цацата си играе на "тука има, тука няма", слага близки стопове и чертае линийки...
              ми цацата да минава на фючърси
              там вече конкуренцията е такава , че има брокери предлагащи интрадейски маржин 500$ на мини контракт.
              да не говорим , че вече има и микро фючърси.1/10 от минитата отговарят на 12.5 к обем на форекса и маржина е 50 $.още не са достатъчно ликвидни , но до година две ще станат

Коментар

не съм поглеждал тейп на форекс.
                за сметка на това фючъри на тейпа зяпам по цял ден
                там знам кога се включват арбитражните прогита
                затова и питам за форекса, че не съм наясно.
                а когато не знам нещо не ме е срам да питам
                Не бих се ангажирал с проценти, но голяма част от движенията са плод на софтуери, които само пречат да се закачиш. Тиражираният дневен обем на форекс пазара е предимно от подобни осигуряващи ликвидност, пенещи и смятащи по нам-си-какви алгоритми машинки. Гаранция, че ако не лъжеха хората с тия ритейл простотии, никой нямаше да се занимава с форекс на индивидуални начала. Просто са си нагли до безобразие. Оттам и ритейл брокерите правят простотии, за да са крачка напред, а цацата си играе на "тука има, тука няма", слага близки стопове и чертае линийки...

Коментар

Руки, кога последно си поглеждал тейп на някоя валутна двойка? Не софтуери... ами и аз не знам как да го нарека...

не съм поглеждал тейп на форекс.
                  за сметка на това фючъри на тейпа зяпам по цял ден
                  там знам кога се включват арбитражните прогита
                  затова и питам за форекса, че не съм наясно.
                  а когато не знам нещо не ме е срам да питам

Коментар

доказателства некви ?
                    без майтап ,интерсно ми е
                    Руки, кога последно си поглеждал тейп на някоя валутна двойка? Не софтуери... ами и аз не знам как да го нарека...

Коментар

ми нарисувах тука един клин на 5 мин с цел на ритрейсмънта към 24-25.
                      резонно е
                      моета причина за 20, че нещо трябва да хвана + Елиът

Коментар

доказателства некви ?
                        имам някъде по чартовете.
                        Често ги отбелязвам с знак ЦК.
                        но ще започна да събирам скоро
                        време снимков материал.
                        не се шегувам!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                          аз местя моя на 20 на късите

ми нарисувах тука един клин на 5 мин с цел на ритрейсмънта към 24-25.
                          резонно е

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнение

Коментар

сега вече го гепнах и няма да се плаша

дълги 13 стоп 05 цели 23 и 33
                              аз местя моя на 20 на късите

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                                Преди време разбрах от една тема, че един централен комп. управлява котировките.
                                Отначало си мислих, че майтап, но започнах да хващам подвеждащи алгоритми, вкарвани от него.
                                ...... все още не съм ходил да се прегледам
                                доказателства некви ?

Коментар

Working...
                                X