IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво стана с Е-бат-седефчо?

Излекува ли се?

Коментар

• не само ви всичките знаете

Коментар

• ми то по съштата логика насочете целия ресурс срещу някой клошар може да се почуствате силни

Коментар

• Първоначално изпратено от mirko123 Разгледай мнение
          не ви ли бие неодобно да се занимавтате с пропаднал човек като мен и то толкова много хора
          ?!Що?

За Мирко-то на ред-а ли говориш?

Коментар

• чак на моменти ми става смешно

Коментар

• не ви ли бие неодобно да се занимавтате с пропаднал човек като мен и то толкова много хора

Коментар

• Първоначално изпратено от koko Разгледай мнение
                ....
                Не че и аз не затворих частично - но моят мотив е заради уйкенда иначе правилно си разчел целта 2975 с почивка около 1,3110 и втория гол е в 1,2600 с крайна цел на този спад може би ако няма проблеми по пътя 1,1800

Обаче за потвърждение на това 1,2975 което е 50% 4281 - 1875 ни трябва днес ниско седмично затваряне под 3200 - което почти съм сигурен че ще е факт

Първото частично затваряне трябва да е 3110 с добавка при качване после и тнт тнт

....
                Успех
                Много точно казано
                Като гледам къде е затворило, нивата ми изглеждат мн подходящи за къси. Качване до 1.3210-20 си е нормално.

Вчера изпуснах шоуто и като виждам какви резултати сте записали... Бравос!
                Аз само със сутрешните поръчки си останах, но като се има в предвид, че беше петък, а достъп до компютър ще имам чак днес.. Не е толкова зле.

Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение
                Имах дълга от 1.3296 която тук 1.3341 затворих.
                Според мен тук може да спре. Ако пробие след това е твоя лимит 1.3410
                Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение
                Възможно е всичко, но аз затворих и даже продадох от 1.3351 със стоп 1.3365

п.с. а лимита е на твоя стоп 1.3303
                Успех
                DJ сватба

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                  Добро утро!

3 часа
                  http://prikachi.com/images/983/2766983L.png

1 часа - zoom на приоритетния за мен вариант
                  http://prikachi.com/images/988/2766988K.png

Проблема на вар.2 (приоритетния) е високата му доходност., което ме плаши да не получа някакво пристрастяване към него, т.е. да ме доведе до хипноза.

Хипнозата е основното оръжие използвано от ТЯХ !!!

Добър денн,
                  Има логика в двата ти сценария - хубавото в цялата тая работа е че който и от двата да е на масата имаме тест на 1,30 и за голямо щастие май повечето от нас се усетиха овреме и лапнаха по нещо - остава да довършим тоя тест на 1,30 който би следвало да е и в двата случая и там да се озъртаме и чешем по тъпите картуни

И за мен като че ли вариянт 2 е по-вероятен но това което ме притеснява е че ни е необходимо да влезем в импово темпо на движение а като вика СПЕКО идат празници - шарана не кълве - ората ядът ,пият - тези три работи и то чак до къде 10 януари им минава махмурлука а пазара в общи линии спи по това време

Ако пък сме във вариянт 1 - то тогава небива да отхвърляш и качване малко над 1,40, което много мечоци като че ли изключват - ще опитам да го обясня пиперудски твоето зелено С е под сценарий 1 с качване около 1,36 и втори под сценарий е с качване над 1,40

Успех и весело изкарване на празниците

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                    Добро утро!

3 часа

Проблема на вар.2 (приоритетния) е високата му доходност., което ме плаши да не получа някакво пристрастяване към него, т.е. да ме доведе до хипноза.

Добро утро . Комарджи би ли дал малко пояснения по вариант 2 високодоходния да изкараме и ния некой лев . За след нова година мисля че отиваме за 1.1680 но до тогава знае ли човек още едно връщане до 1.34 Успех
                    Анализи EUR/USD

Коментар

• Добро утро!

3 часа

Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от foresterrr Разгледай мнение
                        Jay Gould
                        баце извини ме ама в предишния си пост каза че сме нагоре сега предоставяш съвсем друг чертеж --не че ме касае и аз имам мнение но гледам да не подвеждам другарите
                        Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                        Вчера, 12:02
                        Не съм на пазара в момента, но и аз си мисля, че ще се качи до към 1.34-1341
                        Много е просто уважаеми, промених си мнението. Който се е подвел, да извинява.
                        Last edited by Jay Gould; 18.12.2010, 00:54.
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от foresterrr Разгледай мнение
                          Jay Gould

баце извини ме ама в предишния си пост каза че сме нагоре
                          Раздвоение на личността.Важното е да няма облаци,за да се виждат добре звездите
                          ПП - И това не е чертеж, а рисунки по свободно избираема в 3 клас
                          Last edited by skorpio; 17.12.2010, 22:07.
                          Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                          私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Jay Gould

баце извини ме ама в предишния си пост каза че сме нагоре
                            сега предоставяш съвсем друг чертеж --не че ме касае и аз имам мнение но гледам да не подвеждам другарите
                            Last edited by foresterrr; 17.12.2010, 21:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                              Добро напомняне, Крити, бях забравил за това. Не мисля, че днешното движение беше случайно, пък дори и без видим драйвер. 3155 на клоуза, а за другата седмица каквото сабя покаже.

Към момента си мисля за 2670/80 като следваща цел, откъдето да коригираме целият спад от 4285 (до 2670/80?). Разбира се, според ситуацията този план ще търпи промени, но нещо подобмо ми се върти в главата.
                              Здрасти мастър не ми стои като време издържана корекцията до 3350. Най-вероятно това днеска беше вълново казано б надолу от някакъв рънинг флет. Ако е така понеделник ще върнем над 1.32. Аз прибрах късите на 3220 търсейки още един пуш нагоре и ако моите магии са ме заблудили ще си хапя гащите,но ще видим.

Поздрави и весел уикенд

Коментар

• Е/Д от следващата седмица шъ е на север.
                                Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                                私は最高のトレーダーだ

Коментар

Working...
                                X