If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
....
Не че и аз не затворих частично - но моят мотив е заради уйкенда иначе правилно си разчел целта 2975 с почивка около 1,3110 и втория гол е в 1,2600 с крайна цел на този спад може би ако няма проблеми по пътя 1,1800
Обаче за потвърждение на това 1,2975 което е 50% 4281 - 1875 ни трябва днес ниско седмично затваряне под 3200 - което почти съм сигурен че ще е факт
Първото частично затваряне трябва да е 3110 с добавка при качване после и тнт тнт
....
Успех
Много точно казано
Като гледам къде е затворило, нивата ми изглеждат мн подходящи за къси. Качване до 1.3210-20 си е нормално.
Вчера изпуснах шоуто и като виждам какви резултати сте записали... Бравос!
Аз само със сутрешните поръчки си останах, но като се има в предвид, че беше петък, а достъп до компютър ще имам чак днес.. Не е толкова зле.
Проблема на вар.2 (приоритетния) е високата му доходност., което ме плаши да не получа някакво пристрастяване към него, т.е. да ме доведе до хипноза.
Хипнозата е основното оръжие използвано от ТЯХ !!!
Добър денн,
Има логика в двата ти сценария - хубавото в цялата тая работа е че който и от двата да е на масата имаме тест на 1,30 и за голямо щастие май повечето от нас се усетиха овреме и лапнаха по нещо - остава да довършим тоя тест на 1,30 който би следвало да е и в двата случая и там да се озъртаме и чешем по тъпите картуни
И за мен като че ли вариянт 2 е по-вероятен но това което ме притеснява е че ни е необходимо да влезем в импово темпо на движение а като вика СПЕКО идат празници - шарана не кълве - ората ядът ,пият - тези три работи и то чак до къде 10 януари им минава махмурлука а пазара в общи линии спи по това време
Ако пък сме във вариянт 1 - то тогава небива да отхвърляш и качване малко над 1,40, което много мечоци като че ли изключват - ще опитам да го обясня пиперудски твоето зелено С е под сценарий 1 с качване около 1,36 и втори под сценарий е с качване над 1,40
Проблема на вар.2 (приоритетния) е високата му доходност., което ме плаши да не получа някакво пристрастяване към него, т.е. да ме доведе до хипноза.
Хипнозата е основното оръжие използвано от ТЯХ !!!
Добро утро . Комарджи би ли дал малко пояснения по вариант 2 високодоходния да изкараме и ния некой лев . За след нова година мисля че отиваме за 1.1680 но до тогава знае ли човек още едно връщане до 1.34 Успех
Jay Gould
баце извини ме ама в предишния си пост каза че сме нагоре сега предоставяш съвсем друг чертеж --не че ме касае и аз имам мнение но гледам да не подвеждам другарите
баце извини ме ама в предишния си пост каза че сме нагоре
сега предоставяш съвсем друг чертеж --не че ме касае и аз имам мнение но гледам да не подвеждам другарите
Добро напомняне, Крити, бях забравил за това. Не мисля, че днешното движение беше случайно, пък дори и без видим драйвер. 3155 на клоуза, а за другата седмица каквото сабя покаже.
Към момента си мисля за 2670/80 като следваща цел, откъдето да коригираме целият спад от 4285 (до 2670/80?). Разбира се, според ситуацията този план ще търпи промени, но нещо подобмо ми се върти в главата.
Здрасти мастър не ми стои като време издържана корекцията до 3350. Най-вероятно това днеска беше вълново казано б надолу от някакъв рънинг флет. Ако е така понеделник ще върнем над 1.32. Аз прибрах късите на 3220 търсейки още един пуш нагоре и ако моите магии са ме заблудили ще си хапя гащите,но ще видим.
Коментар