IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от doomsday Разгледай мнение
    Не, не си заслужва защото ще ти вземат стоп-а
    за сега всичко сочи надолу, но тези са дни на кражби и тази закономерност долу ми се наби на очи...ще видим

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
      ако се вземе предвид че последните 3г колкото и голяма волатилност да имаше в еур/$, около нова година все приключваше на нива 1.42-1.45, то мислите ли че и тази може да направи същия номер въпреки силните седмични и дневни свещи за обратната посока ........ и заслужава ли си риска дълго със стоп 1.5-2фиг и цел 8фиг до нова година
      Не ми се вярва но не е невъзможно.Аз лично очаквах да видиме 1.44-1.45 ама що не стана не знам

Анализи EUR/USD

Коментар

• до Чърчил

Не, не си заслужва защото ще ти вземат стоп-а
        ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• ако се вземе предвид че последните 3г колкото и голяма волатилност да имаше в еур/$, около нова година все приключваше на нива 1.42-1.45, то мислите ли че и тази може да направи същия номер въпреки силните седмични и дневни свещи за обратната посока ........ и заслужава ли си риска дълго със стоп 1.5-2фиг и цел 8фиг до нова година
          Last edited by Чърчил; 20.12.2010, 10:57.

Коментар

• Дълъг евро/швейцарец от 1.2724
            Затворена + 14пипа
            Last edited by herflik; 20.12.2010, 10:59.

Коментар

• Добро утро! От сутринта 6.00 часа неколко скалпчета и в двете посоки със общ резултат малък + .Всички виждаме 1.3000. Но дали?
              Мене над 1.3190 ме е страх за къси .Сега имам къси от 1.316 , ама съм им дал лимет 1.314 . На къси ще влизам яко под 1.3080 .За дълги не мисли въобще.Успех.
              П.П. Тва 3180 май ще ни върши работа
              П.П.1. Затворени на 1.3150 + 10 пипса
              Last edited by ingivo1; 20.12.2010, 10:37.
              Анализи EUR/USD

Коментар

• Добър ден!
                Къс съм от 1.3171, ставайте да го бутаме

п.с. лимита на 1.3040
                Last edited by liyan; 20.12.2010, 10:49.
                DJ сватба

Коментар

• За идните дни ми се върти следанта идея в главата.
                  еврото ако върне до 3210 е идеалка за шорт с цели 3080, а от там могат да се търсят дълги.
                  притеснява ме само ,че е твърде очевадно и може да ни огъзят дребните риби.
                  еурпунд също е за шорт от 8500 , стоп 8525 и цели 8450
                  Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                    Igivo1
                    високо доходния е начало на нов импулс юг и затова е високодоходен. Не че в рамките на корекция не се постигат добри резултати, но друго си е по тренда, но и където да отиваме все от там се връщаме. .
                    Иначе, ако трябва да бъда конкретен, като теб - гари и спирки по пътя не определям. Вижда ми се доста окултно.

Коко
                    така е. Наистина преди празниците импулсите са малко вероятни по скоро някакви ала рейнджови движения (ако така мога да ги нарека) с 300-350 пипсов диапазон.
                    Все още немога да преценя на М5 на 3130 да ли е завършило движението или не. В момента или сме 4-та и следва 5-та юг или сме завършили импулса в точка 3130 и коригираме петъчното движение. Всичко това сабалян ще бъде известно.

Затова май днес ще поостана пред компа до към 1-2-3 часа. Ако е флаг (4-та) не ми се изтърва, защото това ми е любимата фигура.
                    ....... струва ми се, че до 00:30 ще е ясно, поне се надявам

Относно вариант 1, така е никакъв проблем няма 3600 и 4000 да стигне. Не съм опъвал фибоначита, защото нямам навик, но там някъде отиват нещата.

За тези пеперуди имали софтуер да ги чертае???
                    Днеска и аз съм решил да поседя до 1-1.30 часа да видя как ще отвори и какви ще са първите движения .Комарджи ако надушиш нещо споделяй и аз същото ще направя.Успех!

П.П. СПАРТ мерси за линка, регнах се прекрасен форум.
                    Last edited by ingivo1; 19.12.2010, 18:09.
                    Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                      Има бе Комарджи , не е като да няма

Но се иска регистрация , освен ако не намериш нещо хептен фрий из сайтовете на Метакуотс :

http://www.onix-trade.net/forum/inde...8&st=0&start=0
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Igivo1
                        високо доходния е начало на нов импулс юг и затова е високодоходен. Не че в рамките на корекция не се постигат добри резултати, но друго си е по тренда, но и където да отиваме все от там се връщаме. .
                        Иначе, ако трябва да бъда конкретен, като теб - гари и спирки по пътя не определям. Вижда ми се доста окултно.

Коко
                        така е. Наистина преди празниците импулсите са малко вероятни по скоро някакви ала рейнджови движения (ако така мога да ги нарека) с 300-350 пипсов диапазон.
                        Все още немога да преценя на М5 на 3130 да ли е завършило движението или не. В момента или сме 4-та и следва 5-та юг или сме завършили импулса в точка 3130 и коригираме петъчното движение. Всичко това сабалян ще бъде известно.

Затова май днес ще поостана пред компа до към 1-2-3 часа. Ако е флаг (4-та) не ми се изтърва, защото това ми е любимата фигура.
                        ....... струва ми се, че до 00:30 ще е ясно, поне се надявам

Относно вариант 1, така е никакъв проблем няма 3600 и 4000 да стигне. Не съм опъвал фибоначита, защото нямам навик, но там някъде отиват нещата.

Коментар

• вместо в русия съм зле съм нямам

Коментар

• е аз от кога чакам да ме оставят на мира ама няма вече колко години

Коментар

• Първоначално изпратено от mirko123 Разгледай мнение
                              не ви ли бие неодобно да се занимавтате с пропаднал човек като мен и то толкова много хора
                              Сега и Ети като се върне от откриването на новия ски-сезон ,ще се позанимае и тя с тебе

Гумата + Бан => шута в гъзината
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• аз и преди това си бях зле и затова ми е страно

Коментар

Working...
                                X