Първоначално изпратено от doomsday
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.6
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениеако се вземе предвид че последните 3г колкото и голяма волатилност да имаше в еур/$, около нова година все приключваше на нива 1.42-1.45, то мислите ли че и тази може да направи същия номер въпреки силните седмични и дневни свещи за обратната посока........ и заслужава ли си риска дълго със стоп 1.5-2фиг и цел 8фиг до нова година
Коментар
-
ако се вземе предвид че последните 3г колкото и голяма волатилност да имаше в еур/$, около нова година все приключваше на нива 1.42-1.45, то мислите ли че и тази може да направи същия номер въпреки силните седмични и дневни свещи за обратната посока........ и заслужава ли си риска дълго със стоп 1.5-2фиг и цел 8фиг до нова година
Last edited by Чърчил; 20.12.2010, 10:57.
Коментар
-
Добро утро! От сутринта 6.00 часа неколко скалпчета и в двете посоки със общ резултат малък +.Всички виждаме 1.3000. Но дали?
Мене над 1.3190 ме е страх за къси .Сега имам къси от 1.316 , ама съм им дал лимет 1.314. На къси ще влизам яко под 1.3080
.За дълги не мисли въобще.Успех.
П.П. Тва 3180 май ще ни върши работа
П.П.1. Затворени на 1.3150 + 10 пипсаLast edited by ingivo1; 20.12.2010, 10:37.
Коментар
-
За идните дни ми се върти следанта идея в главата.
еврото ако върне до 3210 е идеалка за шорт с цели 3080, а от там могат да се търсят дълги.
притеснява ме само ,че е твърде очевадно и може да ни огъзят дребните риби.
еурпунд също е за шорт от 8500 , стоп 8525 и цели 8450Проста работа, но не е за прости хора
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеIgivo1
високо доходния е начало на нов импулс юг и затова е високодоходен. Не че в рамките на корекция не се постигат добри резултати, но друго си е по тренда, но и където да отиваме все от там се връщаме..
Иначе, ако трябва да бъда конкретен, като теб - гари и спирки по пътя не определям. Вижда ми се доста окултно.
Коко
така е. Наистина преди празниците импулсите са малко вероятни по скоро някакви ала рейнджови движения (ако така мога да ги нарека) с 300-350 пипсов диапазон.
Все още немога да преценя на М5 на 3130 да ли е завършило движението или не. В момента или сме 4-та и следва 5-та юг или сме завършили импулса в точка 3130 и коригираме петъчното движение. Всичко това сабалян ще бъде известно.
Затова май днес ще поостана пред компа до към 1-2-3 часа. Ако е флаг (4-та) не ми се изтърва, защото това ми е любимата фигура.
....... струва ми се, че до 00:30 ще е ясно, поне се надявам
Относно вариант 1, така е никакъв проблем няма 3600 и 4000 да стигне. Не съм опъвал фибоначита, защото нямам навик, но там някъде отиват нещата.
За тези пеперуди имали софтуер да ги чертае???
П.П. СПАРТ мерси за линка, регнах се прекрасен форум.Last edited by ingivo1; 19.12.2010, 18:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеЗа тези пеперуди имали софтуер да ги чертае???
Но се иска регистрация , освен ако не намериш нещо хептен фрий из сайтовете на Метакуотс :
http://www.onix-trade.net/forum/inde...8&st=0&start=0Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Igivo1
високо доходния е начало на нов импулс юг и затова е високодоходен. Не че в рамките на корекция не се постигат добри резултати, но друго си е по тренда, но и където да отиваме все от там се връщаме..
Иначе, ако трябва да бъда конкретен, като теб - гари и спирки по пътя не определям. Вижда ми се доста окултно.
Коко
така е. Наистина преди празниците импулсите са малко вероятни по скоро някакви ала рейнджови движения (ако така мога да ги нарека) с 300-350 пипсов диапазон.
Все още немога да преценя на М5 на 3130 да ли е завършило движението или не. В момента или сме 4-та и следва 5-та юг или сме завършили импулса в точка 3130 и коригираме петъчното движение. Всичко това сабалян ще бъде известно.
Затова май днес ще поостана пред компа до към 1-2-3 часа. Ако е флаг (4-та) не ми се изтърва, защото това ми е любимата фигура.
....... струва ми се, че до 00:30 ще е ясно, поне се надявам
Относно вариант 1, така е никакъв проблем няма 3600 и 4000 да стигне. Не съм опъвал фибоначита, защото нямам навик, но там някъде отиват нещата.
За тези пеперуди имали софтуер да ги чертае???
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirko123 Разгледай мнениене ви ли бие неодобно да се занимавтате с пропаднал човек като мен и то толкова много хора
Гумата + Бан => шута в гъзинатаДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар