If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лошото е ,че страната не разполага с никакви резерви ,дори за 1 година напред !
ПС> Класическата схема на Валутен Борд изключва наличие на всякакви дефицити В БГ официална статистика за тях , няма . И за това всякаква прогноза за пазарен курс , извън фиксирания , директно икономически увисва
То и по-лошо има.
Страната е абсолютно изчерпана демографски
и до 5-6 години ще рухнат всякакви възможни
икономически, социални и други системи!!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
През 2008 г. във фрийзоната сметнах около минимум 6.00 в евро/лев ! Сметката е проста --но не е икономически 100% коректна -- вземаш средната (поне ) натрупана инфлация ( CPI по месеци ) за периода след 1.07.1997г.
След 2008 г. БГ хлътва все по -дълбоко и за момента съм спрял да правя всекви анализи ,поне докато не се убедя ,че имаме дъно . А такова преди 2014 --16 г. в световен мащаб , не очаквам .....Отчитайки поне 5 --7 годишен икономически лаг " Светът " спрямо БГ ,това означава ,че преди 2020 -- 25 г. е немислимо да се очаква БГ -дъно ....
ПС> Класическата схема на Валутен Борд изключва наличие на всякакви дефицити В БГ официална статистика за тях , няма . И за това всякаква прогноза за пазарен курс , извън фиксирания , директно икономически увисва
Той пита долар-лев.
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Изтичащи опции за днес на NY
Евро/доллар: $1.3000, $1.3100, $1.3150, $1.3200, $1.3315
първата ще бъде упражнена само в случай,че е CALL ,останалите ще бъдат упражнени ако са PUT и то ако цената се запази същата до момента на падежа им.
А, имаш ли някакво инфо за златото? Щото си мисля, че там е разковничето.
През 2008 г. във фрийзоната сметнах около минимум 6.00 в евро/лев ! Сметката е проста --но не е икономически 100% коректна -- вземаш средната (поне ) натрупана инфлация ( CPI по месеци ) за периода след 1.07.1997г.
След 2008 г. БГ хлътва все по -дълбоко и за момента съм спрял да правя всекви анализи ,поне докато не се убедя ,че имаме дъно . А такова преди 2014 --16 г. в световен мащаб , не очаквам .....Отчитайки поне 5 --7 годишен икономически лаг " Светът " спрямо БГ ,това означава ,че преди 2020 -- 25 г. е немислимо да се очаква БГ -дъно ....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
първата ще бъде упражнена само в случай,че е CALL ,останалите ще бъдат упражнени ако са PUT и то ако цената се запази същата до момента на падежа им.
Обеми???
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Така,има много бай ордери на ниво 1.3080 от някаква централна банка,която вчера върна еврото от същото ниво.Не са опции,просто в момента и малки ордери от по няколко милиона движат пазари в огромни рейджове.
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
По това време на годината имам предвид - еврото вчера се изтреля нагоре само със 100-тина милиона,така че......това не го мисля аз,по-скоро цитирам хора,който със сигурност знаят за какво става въпрос
Така,има много бай ордери на ниво 1.3080 от някаква централна банка,която вчера върна еврото от същото ниво.Не са опции,просто в момента и малки ордери от по няколко милиона движат пазари в огромни рейджове.
МНОГО ЗДРАВО ТОВА НИВО
Дали под 1.3080 не седи някои с опции????
Някои да е чувал нещо?????
Коментар