If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ние чакахме евро/ауди да спре на 1.3600, а то къде се отмаха, ехееееее . Нещо светът се обърка ,да знаете, не е същият
А този пък тренд е нечовешки Толкова ясно изразен, че направо няма как повече. Пичовете от Бенча бяха писали 1.30 като цел на късите ама дали ще спре там е друг въпрос
Тоя дето натиска копчетата
и не дава курсо да мине под 1.3073
жена му таралеж да роди !!!!!!!!!!
=============================
Реде,
правя ти един коледен подарък.
]Относно натискането на копчетата
Големите движения се развиват с малко участници на пазара. Мнозинството си мисли, че 100-200 пипа се задвижват с много пари, а аз си мисля, че точно тогава парата е много малко. Когато пробива се обърне в шип, то в този момент много мераклии са се включили на пробива. Ако не е шип, то мнозинството са зрители, а ЦК набива котировки.
На швейцарците повече им трябва да свалят франка срещу еврото защото предполагам, че износът им е насочен предимно за Европа по географски причини ... не, че не са купували и долари в опити да вдигнат eur/chf , но до тук неуспешно.
Страшен тренд. От 4 години го дебна някъде и все дълъг и май още толкова може да си го чакам
Този франк и мен ме притеснява, да не направят някоя интервенция. Даже около 2400 се замисля да му вляза с близък стоп за дълги...
Много дръпна франка. Пийнах една студена вода покрай него. И на мен ми мина през главата евентуална интервенциия ама ми се струва по-разумно да не се контри тренда в тази фаза. Да покаже малко слабост поне и тогава си мисля да пробвам нещо.
Коментар