If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Цяла седмица през ноща еврото е нагоре, до американската сесия се държи и черните го понатискат малко!Само тва прави!
В интерес на празничното настроение да видим и днес ли ще е така
Може и повече да е,но това си е тяхна работа
Аз за бан'ца с бУдзЪ и тУтУн(от малките 10 бр.),каАвето бях навит да се бръкна сам да си го плата,пък то докато Одя кат ударен из нас изтървало и за бутилка менте,хехе
Ай със здравИ оставайте ... и днес нема питаме де гладните с....рат
Успех
п.п Не си правете такива шеги с паДЗаря,ей ...че после боли глава
Със 10-20 М най много да накараш сърцето на някой дилър във бъкетшоп да трепне докато чака цена да те филне.
Нищо повече от това.............
Добро утро
Добро утро, бат Седефчо. Явно никога не си продавал/купувал 10-20 милиона еднократно? С изключение на евро/долар и долар/йена при всяка друга валутна двойка и 20 милиона сделка отката е поне 30-40 пипса. А сега пазарът е толкова тънък че дори в евро/долар движенията ще са сериозни!
Не вярвай на тези които ти казват че пазара е огромен. Той е огромен но при рибетата, които взаимно се неутрализират в казината /бъкетите/. При големите суми пазарът сега е много по-тънък отколкото бе преди 5 години!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Добро утро!
Вечерният живот около тези празници определено затормозява мисловната ми дейност,но като се мъча с бедният си арсенал от познания да разчитам графиката на H1,МИ СЕ ИСКА да сме във фаза (c) на корекцията на спада от 1.3497.
Така че влизам на къси от 1.3148 и ще ги стискам до последна капка кръв/разбирай до последна стотинка/.
Лек и доходен ден на всички!
Казах ви да заебете Фибоначи и да ползвате Пенчевначи ,ама вие не слушате ко ви приказвам Кефиш пич Успех
Поради текущата финансова криза, която е обзела света в момента, светлината в края на тунела ще бъде изключена с цел спестяване от сметката за електричество до второ нареждане.
Пуснах една късичка с обем намален от 3145 стоп 3155....
ей тъй да пробвам късмета ... какво ще изтегля .
Ако не стане ще имам макс още един опит под 3180 ..... и това ще е.
Весели празници на всичкото тредъри и анализатор у форума!!!!!!!!!
Добрю ютрю
Нямаше никакъв сигнал!!!!
Просто РУУУКИТО изтреля на
пазара 10-20 реални без лост милиона
и на тънкия пазар обърна движението
нагоре и ние мишоците загибихме кинти
Със 10-20 М най много да накараш сърцето на някой дилър във бъкетшоп да трепне докато чака цена да те филне.
Нищо повече от това.............
Добро утро
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Цяла седмица през ноща еврото е нагоре, до американската сесия се държи и черните го понатискат малко!Само тва прави!
Добре е добре е аресва ми така , НО днеска значително намалих обем на скалпчетата,че вече ногу стана и ще има обири
Добро утро!
Вечерният живот около тези празници определено затормозява мисловната ми дейност,но като се мъча с бедният си арсенал от познания да разчитам графиката на H1,МИ СЕ ИСКА да сме във фаза (c) на корекцията на спада от 1.3497.
Така че влизам на къси от 1.3148 и ще ги стискам до последна капка кръв/разбирай до последна стотинка/.
Лек и доходен ден на всички!
Коментар