If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не си единствен. От мнозинството си. Моето мнение пък е, че "по Коледа и Нова година стават чудеса". Ако тръгне на север обаче, няма да е чудо. Така че, прави си сметката и умната!
аз говорех за днешния ден а ти ми говориш за дядо коледа и за чудеса
Няма да стане Пенчев... Краят на годината е и се затварят страри позиции в кери търговия. Затова ще поскъпнат шв. франк, йената и долара.
Все още остава една неизвестна. Защо австралиеца поскъпва. Отдавам го на желанието на съответният маркет мейкър да изтръска крушата със стоповете над предишния връх и след това да си закрие позициите преди края на годината... Все още има няколко дена на нормално ликвиден пазар до 31-ви.
3 пъти на колене те молих
0 пъти ти ме погледна
7 са чудесата световни
8 ти за мен си!
Колко още да те чакам?
Една любов така необуздана!
Пръв приятел ми е болката,
а на теб ти е все едно.
Дано да изпиташ моята тъга,
незагасваща от 11 лета,
Евро,ти,моя мечта!
=================
Не съм пиян!
Няма да стане Пенчев... Краят на годината е и се затварят страри позиции в кери търговия. Затова ще поскъпнат шв. франк, йената и долара.
Все още остава една неизвестна. Защо австралиеца поскъпва. Отдавам го на желанието на съответният маркет мейкър да изтръска крушата със стоповете над предишния връх и след това да си закрие позициите преди края на годината... Все още има няколко дена на нормално ликвиден пазар до 31-ви.
Добро утро, бат Седефчо. Явно никога не си продавал/купувал 10-20 милиона еднократно? С изключение на евро/долар и долар/йена при всяка друга валутна двойка и 20 милиона сделка отката е поне 30-40 пипса. А сега пазарът е толкова тънък че дори в евро/долар движенията ще са сериозни!
Не вярвай на тези които ти казват че пазара е огромен. Той е огромен но при рибетата, които взаимно се неутрализират в казината /бъкетите/. При големите суми пазарът сега е много по-тънък отколкото бе преди 5 години!
Здраве и привет Forex Master !
Няма как да не се съглася с това, че пазара не е огромен.
Само, че не ликвидноста през Tier 1 е намаляла, ами обемите при ритейл форекса се повишиха драстично. Цели 27 процента повече, спрямо миналата година.
Което води до дискретизация на волатилноста, това неутрализиране за което говориш.
Вярно, че пазара е тънък в момента но дори и при толкова тънък пазар 20 М обем на сделка не са фактор за такива движения
Пък да не говорим за движение от 30 - 40 пипса. При това говорихме зая EUR/USD.
Какво значение има дали съм купувал/продавал такива дискрети за този казус ?
Поздрави и наздраве !
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Forex Master е правел сделки по 10-20 милиона !!!!!!!
П.П.Това 1.3078 таз година дали ще падне????????
Има по отдоле едни "сигурни"
100 пипа за пребиране ама......
3 пъти на колене те молих
0 пъти ти ме погледна
7 са чудесата световни
8 ти за мен си!
Колко още да те чакам?
Една любов така необуздана!
Пръв приятел ми е болката,
а на теб ти е все едно.
Дано да изпиташ моята тъга,
незагасваща от 11 лета,
Евро,ти,моя мечта!
Добро утро, бат Седефчо. Явно никога не си продавал/купувал 10-20 милиона еднократно? С изключение на евро/долар и долар/йена при всяка друга валутна двойка и 20 милиона сделка отката е поне 30-40 пипса. А сега пазарът е толкова тънък че дори в евро/долар движенията ще са сериозни!
Не вярвай на тези които ти казват че пазара е огромен. Той е огромен но при рибетата, които взаимно се неутрализират в казината /бъкетите/. При големите суми пазарът сега е много по-тънък отколкото бе преди 5 години!
Forex Master е правел сделки по 10-20 милиона !!!!!!!
П.П.Това 1.3078 таз година дали ще падне????????
Има по отдоле едни "сигурни"
100 пипа за пребиране ама......
моето мнение за днес е че деня ще приключи на север -може би съм единствен -но право на мнение
успех
Не си единствен. От мнозинството си. Моето мнение пък е, че "по Коледа и Нова година стават чудеса". Ако тръгне на север обаче, няма да е чудо. Така че, прави си сметката и умната!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар