IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• франк

Гледах едно сериозно аналитично предаване. Казаха ,че от заседание на борда на Централните Швейцарци изтекла информация ,че сега политиката им щяла да бъде да гледат сейр само.А шефа им се изцепил ,че нищо чудно еврото да стане 0.5 за франк.Смятай.Хубаво че не чух нищо за долар франк да се смразя ,щото съм дълъг там. Успехи.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      днес не ми е ден . стопа замина за по-малко от пип
      последен опит лонг 62 стоп 57
      Цъ цъ цъ цъ
      Контри контри !!!
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
        Рууки, стига си интервирал в полза на еврото, остави го да умре, че ми писна от спасителни планове.
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

дали ?
          пообъркаха нещо сценария гадовете
          удължих @ 64 стопа 60
          днес не ми е ден . стопа замина за по-малко от пип
          последен опит лонг 62 стоп 57
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

дали ?
            удължих @ 64 стопа 60
            Рууки, стига си интервирал в полза на еврото, остави го да умре, че ми писна от спасителни планове.

Коментар

• За участие sell 3049 ако го добутате до там ТР,2980 с провлачване 20 тачка. Весели празници, отивам да се боря със задръстването и мъглата

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                РУУКИ
                пусни една къса бря !!!
                100 пипа надоле под 1.3078 са сега !!!
                дали ?
                удължих @ 64 стопа 60
                Last edited by NYSERookie; 23.12.2010, 17:00.

Коментар

• Аз пуснах да провлачвам и съм довлачил на 76 и сега каза дрън

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                    Щом ти му го казваш,сигурно моментално е направил точно обратното
                    Хубаво е сега мааалко да качи до 3073 и после СУРва-СУРва Весела Година...
                    Да прави каквото си иска !!!
                    Аз да си взема моито само

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                      РУУКИ
                      пусни една къса бря !!!
                      Щом ти му го казваш,сигурно моментално е направил точно обратното
                      Хубаво е сега мааалко да качи до 3073 и после СУРва-СУРва Весела Година...
                      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                        Ко рече?
                        От коня скоро не си падал?
                        Несвързани неща говориш

къса 3145
                        затворих на 3086 отворих отново на 82
                        затворих на 66 отворих отново на 58
                        пропуснати 12 пипа
                        Точно, че съм падал достатъчно пъти от коня и затва ти казвам какво работи в момента - продавай всяко покачване и не го мисли къде точно ще обърне.

Горното не значи, че се продава без стоп и че все още е добре да се прави от тия нива, предвид къде трябва да се излиза...

Коментар

Много ги мислиш, Комарджи! Шорт е от бая време, ако просто си продавал, без да ги мислиш и държиш, ще е изненада, ако не правиш пари.

Дали сега ще качи 20 пипса или ще падне... няма толкова голямо значение, само си задръстваш ЦК с предположения и теории.
                          Ко рече?
                          От коня скоро не си падал?
                          Несвързани неща говориш

къса 3145
                          затворих на 3086 отворих отново на 82
                          затворих на 66 отворих отново на 58
                          пропуснати 12 пипа

Коментар

стопа го преместих на 58 , че не беше на правилното място
                            РУУКИ
                            пусни една къса бря !!!

Коментар

• Много ги мислиш, Комарджи! Шорт е от бая време, ако просто си продавал, без да ги мислиш и държиш, ще е изненада, ако не правиш пари.

Дали сега ще качи 20 пипса или ще падне... няма толкова голямо значение, само си задръстваш ЦК с предположения и теории.

Коментар

Комарджи, то движението започна вече. До 17 като нищо ще сме били под 3050 и после Рукито да купи малко, а аз да му задам цел (примамка) с едно стопче.
                                движението почна и набързо се оформи малка петица на М1 с начало 15:43

Това за сега не е добре, а най-зле става ако бие 3076

Коментар

Working...
                                X