Късо 3125
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.6
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнениеДълга от 1.3066
Удари ми лимита на 1.3135
Почивам малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеднес не ми е ден . стопа замина за по-малко от пип
последен опит лонг 62 стоп 57
два таргета затворих +20 @ 82 и +40 @ 3102
на последния му се чудя ощеТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеЧадо това да не е онова дето
аз го раздавах ?????????
ПП Като стигна до твоето мисля да те врънкам за консултация
Аз вече 3-ти ден не мога да си вкарам в ред КАКИТЕ на Стамбата, а много свикнах с тях баси и зора, баси и тъпия съм....
Коментар
-
Лошото е, че отървах евро/канадец,, но ще си чакам края на седмицата, ако ще и на някакво локално дъно да шортя после...
При франк/йена даде стоп - покупки в рамките на следващите 100 пипса надолу; излиза се при дневно затваряне под 85.15.Last edited by blqblq; 23.12.2010, 18:11.
Коментар
-
[QUOTE=SPART;1179915]Ами ти хубаво не си чул , но поне можеш ли да смяташ ?
Значи ако евро/долар -- слезе до 1.0000 , долар /франк -- ще ти е колкото евро/франк ,т.е. 0.50000000( ако приемем изказването -прогноза за верно
)[/QUOTEТ
Тогаз евро/долар да ходи до 0.5 поне ,че долар франка да остане на 1 барем.Ама нали -Спасение утопающих-дело рук самих утопающих... Успехи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеЧадо това да не е онова дето
аз го раздавах ?????????
Коментар
-
Първоначално изпратено от bd2m Разгледай мнениеМочета (и .. каки) , имам следният въпрос: от 1м. на една от демо сметките търгувам само по този индикатор EMA-Crossover1_Signal. Естествено с позиции отворени по за 1-5 часа. разултата е задоволяващ, в смисъл 20-100пипса минимум. Та някой има ли опит с този индикатор , и дали би го споделил.
аз го раздавах ?????????--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеобърна бе реде
колкото и изнендващо да е
този път удържа стопа
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеЦъ цъ цъ цъ
Контри контри !!!
колкото и изнендващо да е
този път удържа стопаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pic Разгледай мнение....А шефа им се изцепил ,че нищо чудно еврото да стане 0.5 за франк.Смятай.Хубаво че не чух нищо за долар франк да се смразя ,щото съм дълъг там. Успехи.
Значи ако евро/долар -- слезе до 1.0000 , долар /франк -- ще ти е колкото евро/франк ,т.е. 0.50000000( ако приемем изказването -прогноза за верно
)
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Мочета (и .. каки) , имам следният въпрос: от 1м. на една от демо сметките търгувам само по този индикатор EMA-Crossover1_Signal. Естествено с позиции отворени по за 1-5 часа. разултата е задоволяващ, в смисъл 20-100пипса минимум. Та някой има ли опит с този индикатор , и дали би го споделил.
Коментар
Коментар