IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Еврото направо ще си търси 3333333, ако не го спре малко над 34 ще е интересно

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
      Да бе, направо ги попариха !

Малката безработица (седмичната) е с влияние върху пазара толкова пренебрежимо малко, че дори не си струва да се говори. Виж, НФПР е съвсем друга палачинка. Може би една от фигурите с най-сериозно влияние върху пазара (краткосрочно).
      Петре, в унисон с новогодишното настроение-властите са вкарали повече негра да чистят снег за тва така

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
        Молбичките разкатаха нечий мечти!Весело посрещане на новата година
        Да бе, направо ги попариха !

Малката безработица (седмичната) е с влияние върху пазара толкова пренебрежимо малко, че дори не си струва да се говори. Виж, НФПР е съвсем друга палачинка. Може би една от фигурите с най-сериозно влияние върху пазара (краткосрочно).

Коментар

• Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение
          Какво мислиш по въпроса? Ще подкрепят борсата и отиваме на север...
          Ако пазара прави като едно време, би трябвало да е такаАма много са на масата вече, та кой знае....

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
            Молбичките разкатаха нечий мечти!Весело посрещане на новата година
            Какво мислиш по въпроса? Ще подкрепят борсата и отиваме на север...
            DJ сватба

Коментар

• Молбичките разкатаха нечий мечти!Весело посрещане на новата година

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                Не само че ще видя, ами може и повече да иде Уискито ще го отворя утре и ще пия едно за твое здраве
                Ти уйски утре няма да си отвориш ,щото не си го купил ,сигурен съм 99% ,а пък че изкара за малко праз ,трябва да се благодариш на тез кауни от Пекин ,които съвсем скоро ще има да се чешат по жълтите кратуни и да се питат за къв чеп са го купували това евро

ПП може пък и аз да се чеша по тъпата кратуна за кво съм ги закупувал тез долари ,мамка им китайска

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                  Сел евро и от 1,3283....
                  +1
                  DJ сватба

Коментар

• Европа червена, петрола червен, САЩ и той ще почервенее сигур. Ама Еврото катери. КУРелация баси.
                    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Новогодишни изгъзици. Въпроса е за какъв чеп ми беше на мен да търгувам по коледно новогодишния период
                      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                        Вчера като бях къс на кабела, нагоре. Сега като нямам позиция надоле. А иначе гадното евро поскъпва. Ква е тая кочина да му се не види?
                        Кабелът ме изненада много днес. Събра ми стопчето на 5450, ама пак е на кяр, щото вчера играх дълга с голям обем от 5360, затворена 50% на 5515, а на осталите вече писах какво им се случи, а го чаках поне до 5580 днес. Не разбрах на какво се дължеше изсипването по обяд на 50 пипа за нула време.
                        Здраве да е.
                        Весело посрещане на Новата година. Здраве и успехи!
                        Всичко е затворено и утре по ранина хващаме гората.
                        "Пари при пари отиват. Но не многото при малкото, а малкото при многото." А. Буров

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                          Сел евро и от 1,3283 .Ти че 1,34 няма да видиш е ясно ,ами отиди си наточи малко зелева чорба и тоз праз го накисни в нея
                          Не само че ще видя, ами може и повече да иде Уискито ще го отворя утре и ще пия едно за твое здраве
                          Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                          私は最高のトレーダーだ

Коментар

стопа преместен на добра печалба, а Гурутата на мезета
                            ПП- ще има за сланинка с праз по празниците
                            Сел евро и от 1,3283 .Ти че 1,34 няма да видиш е ясно ,ами отиди си наточи малко зелева чорба и тоз праз го накисни в нея

Коментар

E/D
                              Вход 1,312
                              цел - 1,34
                              стоп - 1,3040
                              стопа преместен на добра печалба, а Гурутата на мезета
                              ПП- ще има за сланинка с праз по празниците
                              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Като за новогодишен тираж .... само тройка,ама все файда.Ще има за тиражите след нова година

Успех
                                Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Working...
                                X