If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Малката безработица (седмичната) е с влияние върху пазара толкова пренебрежимо малко, че дори не си струва да се говори. Виж, НФПР е съвсем друга палачинка. Може би една от фигурите с най-сериозно влияние върху пазара (краткосрочно).
Петре, в унисон с новогодишното настроение-властите са вкарали повече негра да чистят снег за тва така
Молбичките разкатаха нечий мечти!Весело посрещане на новата година
Да бе, направо ги попариха !
Малката безработица (седмичната) е с влияние върху пазара толкова пренебрежимо малко, че дори не си струва да се говори. Виж, НФПР е съвсем друга палачинка. Може би една от фигурите с най-сериозно влияние върху пазара (краткосрочно).
Не само че ще видя, ами може и повече да иде Уискито ще го отворя утре и ще пия едно за твое здраве
Ти уйски утре няма да си отвориш ,щото не си го купил ,сигурен съм 99% ,а пък че изкара за малко праз ,трябва да се благодариш на тез кауни от Пекин ,които съвсем скоро ще има да се чешат по жълтите кратуни и да се питат за къв чеп са го купували това евро
ПП може пък и аз да се чеша по тъпата кратуна за кво съм ги закупувал тез долари ,мамка им китайска
Вчера като бях къс на кабела, нагоре. Сега като нямам позиция надоле. А иначе гадното евро поскъпва. Ква е тая кочина да му се не види?
Кабелът ме изненада много днес. Събра ми стопчето на 5450, ама пак е на кяр, щото вчера играх дълга с голям обем от 5360, затворена 50% на 5515, а на осталите вече писах какво им се случи, а го чаках поне до 5580 днес. Не разбрах на какво се дължеше изсипването по обяд на 50 пипа за нула време.
Здраве да е.
Весело посрещане на Новата година. Здраве и успехи!
Всичко е затворено и утре по ранина хващаме гората.
"Пари при пари отиват. Но не многото при малкото, а малкото при многото." А. Буров
Коментар