If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тя е тук, не за да се превръща в пъдар. Тръгнала е по този път и затова снощи и смигнах, но ме изтри. Трябва да е приятел с хората във форума, да се опитва да ги разбере, да се постави на тяхното място и да трие наистина само излишното. В момента, в който се провали в това си начинание, ще я сменим. Все пак Мариан е преди всичко бизнесмен и не е в негов интерес да се затрие темата.
Какво има на 1,2990? Къде ти е 1х2 от 1,1876? С двата дена трябва да ти е още по-високо.
Според мен може да има проверка на 1,2904. И зависи от времето на проверката. Ако тръгне сега надолу може и да пробие. Ако се забави може и да не ходи чак до там...
Там има лъчи от 1.2588 и от 1.3333. Обаче в момента на 1.2930 е 2х1 от 1.3497 и го спира стабилно. Ще следя как ще се развият нещата около него.
Моя стоп оцеля за 2п и сега се надявам да мине над 1.2930, тогава ще атакува 1.2990.
Обмислям да сложа сел ордер на 1.2990 без стоп за сега.
Какво има на 1,2990? Къде ти е 1х2 от 1,1876? С двата дена трябва да ти е още по-високо.
Според мен може да има проверка на 1,2904. И зависи от времето на проверката. Ако тръгне сега надолу може и да пробие. Ако се забави може и да не ходи чак до там...
[QUOTE=S.Zhelev;1185767]В крайна сметка го отиграх по-различно. Скъсих на 1.2893 и видях двадесетина пипса печалба, но бях убеден, че ще пробием дъното и ще прибера още двадесетина пипса.
Но вместо това пзарът върна и загуби 3 пипса.
Моя стоп оцеля за 2п и сега се надявам да мине над 1.2930, тогава ще атакува 1.2990.
Обмислям да сложа сел ордер на 1.2990 без стоп за сега.
В крайна сметка го отиграх по-различно. Скъсих на 1.2893 и видях двадесетина пипса печалба, но бях убеден, че ще пробием дъното и ще прибера още двадесетина пипса.
Коментар