IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
    Две различни платформи две коренно различни графики на 4ч.
    Аз не съм чел по-назад, дали се шегуваш но обърни внимание по какво време ти са платформите, че някои са по ГМТ а други не са и съответно и Н4 са различни барове

Честита Нова Година
    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Котировките са абсолютно застъпващи се.
      на терминала с котировките имаш часовник.
      от часовника на брокера зависи кога започва новият бар
      виж дали са еднакви на двата метатрейдъра

а замалко да забравя
      честита на всички
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
        Ми те за това са различни БРОКЕРИ !
        Различен сентимент , различни стопове, различни играчи и различни цени и спредове.
        Котировките са абсолютно застъпващи се.
        Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

На 5м свещите отразяващи котировките при едното броки има долна сянка при другото броки е без никаква долна сянка,като клоуза съвпада с най ниско ниво на аналогичната свещ от другата графика.Това не значи ли ,че и тренд -линиите се различават ,а от там и анализите.Много деск дилинг има ,хора.Третират ни като хлебарки в буркан.
          Ми те за това са различни БРОКЕРИ !
          Различен сентимент , различни стопове, различни играчи и различни цени и спредове.

Коментар

• На 5м свещите отразяващи котировките при едното броки има долна сянка при другото броки е без никаква долна сянка,като клоуза съвпада с най ниско ниво на аналогичната свещ от другата графика.Това не значи ли ,че и тренд -линиите се различават ,а от там и анализите.Много деск дилинг има ,хора.Третират ни като хлебарки в буркан.

Коментар

• Първоначално изпратено от illegal
              Може часовете да са различни!
              На Бенча е английско време, на други е американско.....
              Разбрах,единия брокер не работеше непосродствено преди празниците и котировките не са отразени в графиката.

Коментар

• Две различни платформи две коренно различни графики на 4ч.

Коментар

Спарте ти си велик ,от сутринта се бъзикам ,най-сетне стана!
                  Явно има много неизтрезнели или
                  поне най-малкото алкохола в кръвта
                  им пречи на правелното оросяване на
                  мозъка
                  То всичко може да се дължи
                  на ФОРЕКСО, но все ПИЕНЕТО
                  требе да е виновно
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Велик съм ....махмурлия .Трейдингът пречи на пиенето .....

Новогодишни поздрави на всички , с Великаните от Шефилд ( късен период )

http://www.youtube.com/watch?v=IfyDgNbaiyg
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      Дай му ляв бутон върху маркет-уача -->> десен бутон --->> и шоу ол

Ако не се появят трий платформата и слагай демо на Бенча-- МТ4
                      Спарте ти си велик ,от сутринта се бъзикам ,най-сетне стана!

Коментар

Инсталирах си Мета4 демо на Логос ,обаче няма ги индексите и петрола,а преди 7-8 месеца ги имаше.Как да ги добавя,че нещо не вдявам.
                        Дай му ляв бутон върху маркет-уача -->> десен бутон --->> и шоу ол

Ако не се появят трий платформата и слагай демо на Бенча-- МТ4
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Здравейте на всички ,а на който ми отговори на въпроса два пъти.Инсталирах си Мета4 демо на Логос ,обаче няма ги индексите и петрола,а преди 7-8 месеца ги имаше.Как да ги добавя,че нещо не вдявам.Благодаря

Коментар

• Тва ДАУ ми строши монитора !!!
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• За много години и от мен!
                              Дамммм, хората все още почиват, не ми се мисли от сега ако съм жив дали ще празнувам на 31.12.2011 г.- един обикновен Уйкенд!

п.п 88, хубавите данни, не винаги са в плюс за долара Но днес съм в настроение!Нека непозная!

Коментар

• Аз пък мисля,че по време на американската сесия сме много надолу поне до 1.3230,ама да видим ..... при еврото нищо не се е променило,а в момента е много хубава цената да се продава - + очакват се добри данни за ISM,което ще даде тласък на УСД :P

Коментар

Working...
                                X