IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• уф аман от туй легендарно

Коментар

• Добрю ютрю
      Вижте вижте!!!!
      Вижте ЛЕГЕНДАРНОТО
      1.333333333333333333333333333
      (
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
        Само да имате нещо впредвид за днешния ден -

Reports over Reuters suggest that there is some significant EUR selling to happen today related to bond redemptions and/or coupon payments.
        If that is the case, one will often see some early selling ahead of the event by those familiar with the flows. They will usually start booking profits after the market falls and then the second wave of selling emerges associated with the actual transactions during European trade.

Успех!
        Това какво ще рече ? Извинявам се за невежеството си.
        Анализи EUR/USD

Коментар

• Да споделя нещо, което не е технически, а сърдечно обосновано - т.е. не знам защо е така, но го чувствам дълбоко в себе си:
          Струва ми се, че лигавенето на долара с еврото, скоро трябва да приключи
          Успешна година на всички!

Коментар

• Само да имате нещо впредвид за днешния ден -

Reports over Reuters suggest that there is some significant EUR selling to happen today related to bond redemptions and/or coupon payments.
            If that is the case, one will often see some early selling ahead of the event by those familiar with the flows. They will usually start booking profits after the market falls and then the second wave of selling emerges associated with the actual transactions during European trade.

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
              ....е как тъй на М1 ще търся повратност на ситуациона.....
              Комарджи , най -- пагубно е да се лови (търси като позиция ) дъно или връх от най --нискоразрядния фрейм .....Всеки е минал по тоя път ,но по трезвомислещите след втория --третия неуспешен опит се замислят и тръгват да заобикалят ....Дори игнорирайки няколкото удачни улавяния на дъно --връх от М1 или М30 примерно ....

Техническите дискусии умишленно ги избягвам --щото колкото хора ,толкова и стратегии , но истината ,пазарната е само една ......за съжаление !

Единственно правя изключения и дискутирам такива теми при наличие на добра провокация , както и в твоя случай оттатъшния ти пост .

Това за зануляването не го приемай сериозно ,но досега успешен вълновик не съм видял ( чул ) ...Пък и Елиът не беше ли счетоводител по професия ?
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                Ами щото ако си вдигнеш фрейма на анализа и оттам и на входа , ще засилиш положителното влияние на т.1 и ще намалиш негативите от т.2 ....Това ще предизвика положителна верижна реакция -- >>по -малко входове ( респ. и по --далечни стопове ) , по -- сигурни т.е ясни, цели -->> и избягване от пазарния шум ( това дето го пишеш в т.2 ,си точно пазарен шум , а не некви идиотии--котировки от централни компютри и прочие глупотевини ) .

Но нали ти е ясно ,че нещата не са толкова лесни и достъпни по начина ,който ти описах ....Просто ти давам идеи за размисъл ,щото към момента си на една ръка от зануляването
                СПАРТЕ нещо ме работиш
                е как тъй на М1 ще търся повратност на ситуациона. как тъй? За това съм на т.2.

За броя на входовете:
                Аз всъщност предпочитам да го играя машина за пласиране на ордери, от време на време с неясни цели (не баш - първа стоп на нула ), но ясни стопове клонящи към 0. Така аз се справям със случайността.

Пазарния шум
                Че ако не влезеш по време на пазарен шум, кога да влезеш по време на пробив ли. Аз пробиви избягвам.

Толкова добре си описал МТ, че без да се замисля го възприех .... е че централния е следващото ниво. Значи викаш мишоците си имат приложения към МТ, а ТЕ с "цифровата" ликвидност нямат.

da може да се зануля, защото за сега късото ми е само +23 pi

Коментар

Ами щото ако си вдигнеш фрейма на анализа и оттам и на входа , ще засилиш положителното влияние на т.1 и ще намалиш негативите от т.2 ....Това ще предизвика положителна верижна реакция -- >>по -малко входове ( респ. и по --далечни стопове ) , по -- сигурни т.е ясни, цели -->> и избягване от пазарния шум ( това дето го пишеш в т.2 ,си точно пазарен шум , а не некви идиотии--котировки от централни компютри и прочие глупотевини ) .

Но нали ти е ясно ,че нещата не са толкова лесни и достъпни по начина ,който ти описах ....Просто ти давам идеи за размисъл ,щото към момента си на една ръка от зануляването
                  Спарт, ти точно поради този страх от зануляване ли не цъкаш реал въпреки солидната си подготовка?

Коментар

Обаче, що така в цитата не си уважил т.2 ???? обиждаш ме

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                      Да те попитам само с колко си скочил в пазара, че сстопа толкоз плитък ?
                      Бати Пешо,
                      ти сега ММ ли ще ми анализираш?
                      нИдей!

Коментар

СПАРТЕ
                        малко по малко ще ме вкараш в правия път.

Ето например от 3379 аз я уважих (т.2) с една къса стопа на 3384-5
                        За протокола предния вход ми струва -2,8.

Между другото аз тогава Елиътски вход видях на М1 - скъсена 5-та и затова турнах късата, но ми вкараха веднага фалшиви котировки на обратно и аз ги неутрализирах с втора къса.
                        Да те попитам само с колко си скочил в пазара, че сстопа толкоз плитък ?

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                          напротив тук е входа за къси за 20-30 пипа , ама вече не ми се занимава.
                          гледам Дънди Крокодила по Нова, че го бях забравил
                          Класика е
                          И аз зяпам там
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Аферим Комарджи , машалла --- отатък арно пишеш : ...................

ама тука правиш цък -цък глупости
                            СПАРТЕ
                            малко по малко ще ме вкараш в правия път.

Ето например от 3379 аз я уважих (т.2) с една къса стопа на 3384-5
                            За протокола предния вход ми струва -2,8.

Между другото аз тогава Елиътски вход видях на М1 - скъсена 5-та и затова турнах късата, но ми вкараха веднага фалшиви котировки на обратно и аз ги неутрализирах с втора къса.

Коментар

• ей ги 20 - те пипа реде
                              сори , че са в обратната на твоята посока
                              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                                Ядосваш курсо
                                Фибонцето на 1.3394 го спира
                                РУУКИТО там нагоре има едни
                                сигурни 10-тина пипа за тебе !!!
                                ДАВАЙ ЕВРОТО !!!!!!!!!!
                                http://www.youtube.com/watch?v=mdGD_pZDPGc

напротив тук е входа за къси за 20-30 пипа , ама вече не ми се занимава.
                                гледам Дънди Крокодила по Нова, че го бях забравил
                                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Working...
                                X