If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Реде и аз там ще затворя на 93,
обаче си мисля, когато са на далеко определените стопове, че не е добре да се поставят, защото им помагаме за проследяването .... когато отиваш до "00" тогава може.
Между другото, на 1.3250 е 50% фибо на вълната нагоре от 1.3082 до 1.3423 и изобщо няма да е изненада ако се намираме все още в корекцията на тази вълна и да има още опити за движение нагоре. Макар че вероятността за това да не е толкова голяма, съществува - от няколко дни насам се заговори за нарастваща инфлация в Еврозоната и евентуални действия на ЕЦБ в тази насока...
Реде и аз там ще затворя на 93,
обаче си мисля, когато са на далеко определените стопове, че не е добре да се поставят, защото им помагаме за проследяването .... когато отиваш до "00" тогава може.
Дека можем да следим дали
портокалите ще продадат и колко
скъпи ДКЦ-та??????
Вчера ми попадна ей това: Стабилизация американской экономики поможет доллару Валютный рынок
04:01:11 16:46 Блоггерам Печать В избранное RSS
Улучшение прогнозов по американской экономике позитивно сказывается на динамике рисковых активов, но и доллар также может вырасти на этой теме. Так, растущая доходность по гос. облигациям США означает, что рынкам придется приспосабливаться к низкой обратной корреляции между долларом и рисковыми активами, а это значит, что их динамика может развиваться параллельно. Проблемы долгового кризиса в Еврозоне ограничат возможности евро/доллара к росту диапазоном 1.25-1.38, при этом не исключается риск падения к 1.15, если ситуация будет ухудшаться. Источник: Forexpf.Ru - Новости рынка Forex
Прав е Комарджията, че надолу има 5 завършени и се полага поне малка корекцийка. Затова и чакам. Ама докато чакам, то ще хукне надолу и ще продаваме след пробива.
Варна,
най-мръсни са бягащите корекции, ако е такава де.
Аз го чаках до към 1.3300 ама няма.
Къс съм от 1.3281
Прав е Комарджията, че надолу има 5 завършени и се полага поне малка корекцийка. Затова и чакам. Ама докато чакам, то ще хукне надолу и ще продаваме след пробива.
Коментар