IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Реде, мирише ли ти на 4 фигури?

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      ДО спредовете да опреш
      ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!!
      http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
      добре а откаде да започна приемам савети с удоволствие че сам се заплел и се чудя кое е по важно

Коментар

Що да е повече????
        Стопа сложих на 1.30044
        Като пробие съпротивата там
        следващата е 1.3020 и 1.3047
        Няма смисъл чак горе че скъпо
        Или ще стане или -19 пипа
        ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!!
        Как ги определяш съпротивите, Реде? На базата на последните върхове или на базата на някакви змии?

Коментар

ДО спредовете да опреш
          ]
          Де да знаеш, може човека да върти милион Тогава има значение.

Коментар

• Първоначално изпратено от svilenkr Разгледай мнение
            E DA AMA NE SA IM DOBRI MAI NA TEZI SPREDOVETE NA бенчмарк и на варчев
            ДО спредовете да опреш
            ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!!
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Ако днес приключим под 1,29 това е сигнал за започнал силен низходящ тренд с цели около 1,12 до средата на Март.
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Това не мога да го коментирам, виж ги сам.
                Както ти казах - зелен съм и пиша за това което разбирам.
                Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнение
                  С вас съм от 2983.

А защо стопа толкова плитък? Голям лот?
                  Що да е повече????
                  Стопа сложих на 1.30044
                  Като пробие съпротивата там
                  следващата е 1.3020 и 1.3047
                  Няма смисъл чак горе че скъпо
                  Или ще стане или -19 пипа
                  ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!!
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                    Здравей,
                    и аз съм начинаещ като теб и съм в трейдър.бг

По скромното ми мнение (все пак основно се занимавам със софтуер и мрежи) платформата им е много далеч от реална трейдърска такава. Сравни възможностите на Бенчмарк и Трейдър.бг и ще видиш за какво ти говоря. Демо акаунтите са безплатни.

Иначе изглеждат солидна фирма...

Коментар

• Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнение
                      Според както сочи науката би трябвало. Има пет ясно изразени вълни надолу от 3430, осцилаторите вече са супер дайвържднати дори на 4 часова графика. Обаче когато има такъв мощен тренд много често индикаторите дават грешни сигнали. След час излиза емплоймънт рипорта в САЩ и ако данните са добри като нищо може да се гмурне 1-2 фигури надолу.

Така че - Trade with the Trend
                      Да така е ,но има едно Ако А дали данните не са вече изтъргувани със слизането до 1.2960?А че по графиките трендо си е за надоле е факт !!

Коментар

• Човекът пита дали трябва. Всеки като си погледне графика ще види, че трябва.
                        Ако беше питал обаче дали ще ходи нагоре, отговорът е - един дявол знае. Ще видим.

Коментар

НЯКОИ МОЖЕ ЛИ ДА СПОДЕЛИ НЕЩО ЗА РЕАЛНА ТЪРГОВИЯ ОТНОСНО TRADER.BG
                          Здравей,
                          и аз съм начинаещ като теб и съм в трейдър.бг

По скромното ми мнение (все пак основно се занимавам със софтуер и мрежи) платформата им е много далеч от реална трейдърска такава. Сравни възможностите на Бенчмарк и Трейдър.бг и ще видиш за какво ти говоря. Демо акаунтите са безплатни.

Иначе изглеждат солидна фирма...
                          Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от planton Разгледай мнение
                            Преди да тръгнем по сериозно за надоле не трябва ли първо да направи тест поне до 1.3080-1.3120 ?
                            Според както сочи науката би трябвало. Има пет ясно изразени вълни надолу от 3430, осцилаторите вече са супер дайвържднати дори на 4 часова графика. Обаче когато има такъв мощен тренд много често индикаторите дават грешни сигнали. След час излиза емплоймънт рипорта в САЩ и ако данните са добри като нищо може да се гмурне 1-2 фигури надолу.

Така че - Trade with the Trend

Коментар

• Първоначално изпратено от planton Разгледай мнение
                              Преди да тръгнем по сериозно за надоле не трябва ли първо да направи тест поне до 1.3080-1.3120 ?
                              Трябва.

Коментар

• Преди да тръгнем по сериозно за надоле не трябва ли първо да направи тест поне до 1.3080-1.3120 ?

Коментар

Working...
                                X