IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнение
    На евродолар не съм виждал повече от четири поредни червени бара на дневна. Трябва да се даде възможност на биковете малко да си поемат дъх
    март 2005
    юни 2006
    септември-октомври 2008
    януари 2011..............
    Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
    私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Не е добре. Очаквам корекция на фондовите пазари в САЩ а това чувствително ще засили йената както в кросовете така и към долара.

Ако случайно БОЖ се появи, а те го правят почти всяка седмица, използвай и затваряй макар и на малка загуба. Дори долара да се засили спрямо другите валути това няма особено да се отрази на долар/йена, защото в кросовете йената също ще поскъпне!
      81.64 ми е средна цена и съм на добра печалба и не мисля да затварям все още.все пак Япония е много експортно ориентирана страна а банката им е с най големите резерви за валутния пазар.Няма никаква идея да не се борят за по-слаба йена. Интервенции ще има ясно е. А и 4 месеца ми дойдоха в повечко ще търся максималното.поне около 38% ретр. за половината от позициите.

http://prikachi.com/images/88/2680088L.jpg
      Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Пичове
        хич не му треби корекция .... има и вариант за разпъване.....

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          Все пак една КУРекция
          до към 1.3220 не требе
          да се изключва !!!!!
          ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!
          http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
          Трябва да е за нагоре поне до около 3125. На евродолар не съм виждал повече от четири поредни червени бара на дневна. Трябва да се даде възможност на биковете малко да си поемат дъх

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнение
            Само за джапанката не ми говори че съм много чувствителен. Имам байове от септември месец.
            Не е добре. Очаквам корекция на фондовите пазари в САЩ а това чувствително ще засили йената както в кросовете така и към долара.

Ако случайно БОЖ се появи, а те го правят почти всяка седмица, използвай и затваряй макар и на малка загуба. Дори долара да се засили спрямо другите валути това няма особено да се отрази на долар/йена, защото в кросовете йената също ще поскъпне!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Все пак една КУРекция
              до към 1.3220 не требе
              да се изключва !!!!!
              ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!
              Курекцията само ще ми дойде добре, за да направя добавки към позицията си Чакам го под 1,24 и то скоро - до другия месец или края на тоя .....................
              Вече не съм трейдър, а инвеститор. Купувам всичко що е зелено.
              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                Тренд линията на дневна е пробита и според мен ще е за надолу. Тандема ще познае, с малка разлика от 1-2 месеца
                Все пак една КУРекция
                до към 1.3220 не требе
                да се изключва !!!!!
                ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                  как така е в една посока. не е късно за 1.3050 а и нагоре
                  Тренд линията на дневна е пробита и според мен ще е за надолу. Тандема ще познае, с малка разлика от 1-2 месеца
                  私は最高のトレーダーだ

Коментар

Последен ден на седмицата сме, а движението е само в една посока. Трябваше досега да отиде на 1,3050. Колкото повече се бави на тези нива толкова по-вероятно е да слезем до 1,2870 още днес! Единственото което крепи еврото все още това е силата на йената към долара вследствие на данните!
                    Само за джапанката не ми говори че съм много чувствителен. Имам байове от септември месец.
                    Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• какво като последен ден може днес да си остане дожи а в понеделник тества 1.3050
                      Pip master

Коментар

Последен ден на седмицата сме, а движението е само в една посока. Трябваше досега да отиде на 1,3050. Колкото повече се бави на тези нива толкова по-вероятно е да слезем до 1,2870 още днес! Единственото което крепи еврото все още това е силата на йената към долара вследствие на данните!
                        как така е в една посока. не е късно за 1.3050 а и нагоре

Коментар

• Последен ден на седмицата сме, а движението е само в една посока. Трябваше досега да отиде на 1,3050. Колкото повече се бави на тези нива толкова по-вероятно е да слезем до 1,2870 още днес! Единственото което крепи еврото все още това е силата на йената към долара вследствие на данните!
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                            Още не е почнал да говори. Някъв пич супер-реднек седи и говори с тежък южняшки акцент за "ди америкън пийпъл", а Бернанке се хили на простотията.
                            Къде го гледаш това?
                            Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• http://www.c-span.org/Events/Fed-Cha...10737418724-1/
                              Custodite sortem vestram

Коментар

Бернанке някои следи ли го??????????
                                http://www.youtube.com/watch?v=1YZAgW33xhA
                                Още не е почнал да говори. Някъв пич супер-реднек седи и говори с тежък южняшки акцент за "ди америкън пийпъл", а Бернанке се хили на простотията.
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X