If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гледам 4-часовия график.
В последния спад от 1.3785 до тук - 1.3200, ясно се виждат 5 вълни. Вариантите са два.Да сме почнали да корегираме завършена вълна от по-горен порядък. Ако е така, минимума нагоре (23.6 фибо) е 1.3340. Има и втори вариант. Вълната от по-горен порядък да не е завършена. Тогава ще правим 5-та удължена вълна от низкия, т.е. след малка корекцийка в нивото в което сме в момента, трябва да поемем надолу.
Добрю ютрю
От 1.3785 до 1.3200 не са ли три вълни бре ??
================================= http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Гледам 4-часовия график.
В последния спад от 1.3785 до тук - 1.3200, ясно се виждат 5 вълни. Вариантите са два.Да сме почнали да корегираме завършена вълна от по-горен порядък. Ако е така, минимума нагоре (23.6 фибо) е 1.3340. Има и втори вариант. Вълната от по-горен порядък да не е завършена. Тогава ще правим 5-та удължена вълна от низкия, т.е. след малка корекцийка в нивото в което сме в момента, трябва да поемем надолу.
Знаеш форекс пазара е изключително динамичен и по някога се налага редактирането
както на прогнози така и на TP и SL .
И все пак ако можеш да дадеш по точна
прогноза за следващата седмица - давай ,
слушаме те . Аз моята вече я споделих - очаквам спадът на еврото да приключи
понеделник вечерта - вторник сутринта .
Ех,ако давах точни прогнози,нямаше да имам нужда да дремя тука.
Фундамент много има тези дни,трудно е само графиката ако гледаш.Но за едно си прав-откат ще има.Да речем до 1.3420?
Успехи желая!
Знаеш форекс пазара е изключително динамичен и по някога се налага редактирането
както на прогнози така и на TP и SL .
И все пак ако можеш да дадеш по точна
прогноза за следващата седмица - давай ,
слушаме те . Аз моята вече я споделих - очаквам спадът на еврото да приключи
понеделник вечерта - вторник сутринта .
Това е едната страна, е има и друга ластика да е обратно и така!
Хващайте прашките и огъннн, служба не остана!
Прав си само за едно - ластикът се разтяга в поне 2 посоки. Същото важи и за гледните точки. В тази връзка, дали Ирландия се нуждаеше от спасяване и дали спасяват нея или кредиторите и, т.е. хората с пари, които не искат да платят цената?
Сега е фактическото обединяване на страните от ЕС и то е изцяло икономическо, а не на законодателна или някаква друга хартиена основа. Богатите и големите купуват (привличат) бедните и по- малки т. нар. периферни държави - гравитация... какво да се прави. Същите тези големи и богати надуха балона, отказват да платят цената и "вързват" останалите... Преди си имал банка, в която ще врътнеш този, който влезе, а сега имаш цяла държава, която иска-неиска ще плаща и ще прави това, което и се спусне "отгоре". А за да излезе по- евтино - бой по еврото.
2013 щели да включат и "частни инвеститори" в процеса. Въпросът е, защо тогава, а не сега? Ами простичко е, нали "големият" който е купувал долу евтино, трябва да излезе после някъде. Първо ще го издухат данъкоплатците, после и "частните инвеститори". Класика.
За съжаление (мое такова) през последните 2-3 години пазарът доста се промени, т.нар. фундаментални фактори почнаха да натежават повече от нормалното и ако преди можеше с 10-20 пипса отклонение да се прецени случващото се, сега се иска доста по- голям толеранс, но пък и възвращаемостта е по- голяма. Само няккой да не си помисли, че този привиден "хаос" е хаос. По- скоро добре контролирана евровизация (от национализация).
Ха живо здраво и от мен .
Онзи ден не случайно се допитах до вас
какво мислите за 1.28-1.29 . Според мен е по
вероятно да видим 1.29 защото очаквам
спадът на еврото да приключи във вторник
и от там на горе към 1.35-1.38
Ха живо здраво и от мен .
Онзи ден не случайно се допитах до вас
какво мислите за 1.28-1.29 . Според мен е по
вероятно да видим 1.29 защото очаквам
спадът на еврото да приключи във вторник
и от там на горе към 1.35-1.38
Февруари 14.2011 (Крайна дата на низходящия тренд, ако той не е свършил около 16 декември 2010, или 07-10 януари) На 03 и 13 декември очаквам силни движения на пазара и ако сме предните дни низходящо движение, то е много вероятни те да са силно бичи. http://borsi.dir.bg/_wm/pbasic/?df=22237
Коментар