IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    Ne znam koi ti e broker....Benchmark kotirat ot 20:00h bg time

V momenta kursa e 1.2889.....ama spreda e mejdu 6 i 10 pipa

КИРИЛИЦА, МОЛЯ!
    И аз съм на Бенча и платформата не бачка

Коментар

КИРИЛИЦА, МОЛЯ!

V momenta niamam kirilica..ne razbra li...pisha ot telefon.........spri da se pravish na velik........prosto otgovorih na choveka

...a
      Last edited by Eti_; 09.01.2011, 22:57. Причина: Прочетете правилата! Може на лично съобщение да обсъждате на какъвто език пожелаете и разновидностите му.

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
        Кой пазар е отворил.При мен е затворен - за е/д ,да

КИРИЛИЦА, МОЛЯ!

Коментар

Pazara veche si otvori v pravilnata posoka ...ama bez gap.....za eur/usd govoria
          КИРИЛИЦА, МОЛЯ!
          Кой пазар е отворил.При мен е затворен - за е/д ,да
          Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
          私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Pazara veche si otvori v pravilnata posoka ...ama bez gap.....za eur/usd govoria
            КИРИЛИЦА, МОЛЯ!
            Last edited by Eti_; 09.01.2011, 21:49.

Коментар

• Здравей Пенчев,
              Предполагам че има сняг,отдавна не съм си ходил натам,защото живея в София,но предполагам,че има.Там почти винаги е в изобилие
              Някой може ли да ми каже,по какви критерии се поставя ветрилото на Фибоначи?!
              Last edited by Митко_Иванов; 09.01.2011, 21:50.

Коментар

• Пазара ще отвори с гап в правилната посока
                Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Здравейте на всички.Отдавна наблюдавам форума и информацията от него понякога много ми е помагала .За това реших да се включа и да се опитам да обогатя знанията си
                  Успешна седмица желая

Коментар

• Пенчев, мен ако питаш причината за празния форум са последователните празници .Знаеш ли песента Lazy sunday afternoon.Относно Еврото имаш абсолютната ми подкрепа,ако това има въобще някаква сила .
                    Last edited by Eti_; 09.01.2011, 21:48.
                    Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от xtreme_bg Разгледай мнение
                      Казвай кое е селото да знаем да наминем
                      С дългите не хванах нищо. Не преместих стопа и нищо не прибрах от тях (язък), дори отразих минус, сега ми е активирало пак късите.
                      Не е село. Грешката е моя. Град е Белослав Направо си бе хусарски гуляй
                      Last edited by Jay Gould; 08.01.2011, 18:36.
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от dreamtheater Разгледай мнение
                        Как се е залепила цената на южната порта, имам чувството, че в неделя вечерта ще има директно прескачане на оградата и спирка в някоя подкрепа.
                        Пробива е доста категоричен, както и да ги къдри ще слезем поне до 1.2570
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• За мен не ни мърда тест на 2650 тази седмица.
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Как се е залепила цената на южната порта, имам чувството, че в неделя вечерта ще има директно прескачане на оградата и спирка в някоя подкрепа.

Коментар

• За неспящите ето нещо занимателно за четене http://pdfcast.org/pdf/trading-champions
                              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                                И аз се опулих щото
                                току що би ново дъно
                                ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕ
                                http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
                                Ред-е де го видя туй?Нема ли да затваряме веке?
                                "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

Working...
                                X