IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
    Почва да ми мяза наааа как беше думата АНАРХИЯЯЯ
    РЕВОЛЮЦИЯ !!!!!!!
    =================================
    http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
    Спасете Мирко !!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
      Аз каквото си мисля, няма никакво значение и не влияе на екшъна... Важно е пазарът какво е решил!

Сега гадая, че пазарът до 363 ще държи във високите нива около 3180 и даже може да подаде глава малко над него?, а след и по време на пресконференцията - още нагоре. Тъкмо до новините вече почти никой няма да барне...

А движението днес е объркващо, защото е изцяло плод на затваряне на позиции. Почти всеки е разкрачен от шейковете и гледа да ликвидира каквото има, тъй като най- вероятно е от крива цена. При отскок излизат лонговете, на спад - шортовете и резултатът е привиден хаос и повсеместен пор.
      Почва да ми мяза наааа как беше думата АНАРХИЯЯЯ
      Анализи EUR/USD

Коментар

Е стига деее нали не мислиш че в близката 1 година ще ходиме до там .Иначе добавки хеджиране и сички приоми ,само и само да сме на +. Дааааа неска ще се лутаме м/у 1.3080 и 1.3180 мисля че всеки който има отворени рискови позиции и може да ги затвори на + в тия граници трябва да го направи щото ни чакат поне 2 фигури надолу или на горе ,не знам днес ли утре ли
        Аз каквото си мисля, няма никакво значение и не влияе на екшъна... Важно е пазарът какво е решил!

Сега гадая, че пазарът до 363 ще държи във високите нива около 3180 и даже може да подаде глава малко над него?, а след и по време на пресконференцията - още нагоре. Тъкмо до новините вече почти никой няма да барне...

А движението днес е объркващо, защото е изцяло плод на затваряне на позиции. Почти всеки е разкрачен от шейковете и гледа да ликвидира каквото има, тъй като най- вероятно е от крива цена. При отскок излизат лонговете, на спад - шортовете и резултатът е привиден хаос и повсеместен пор.

Коментар

• Първоначално изпратено от varna Разгледай мнение
          "Боже, колко много мъка има по този свят, Боже .. " /Йовков/
          ...
          Някой да си е мислел, че нещата стават лесно във форекса?
          Аз си мислех до момента в който не фалирах първата реална сметка преди 4 год и илюзията умря уесно нема но трябва да се държи печено както се казва

Коментар

Ух... много лоша прогноза... А ще добавяш ли?
            Е стига деее нали не мислиш че в близката 1 година ще ходиме до там .Иначе добавки хеджиране и сички приоми ,само и само да сме на +. Дааааа неска ще се лутаме м/у 1.3080 и 1.3180 мисля че всеки който има отворени рискови позиции и може да ги затвори на + в тия граници трябва да го направи щото ни чакат поне 2 фигури надолу или на горе ,не знам днес ли утре ли
            Анализи EUR/USD

Коментар

До 1.60
              Ух... много лоша прогноза... А ще добавяш ли?

Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
              Бутнах едно късо от 1.31251
              стопа не съм го измислил,
              но искам да проверя дали има
              нива под 1.3090 за днеска
              Баш там е нивото, Реде, ако затвори на часова под 3087 може да ни метнат по пързалката Но сега ще си поциклим до обед...

Коментар

• "Боже, колко много мъка има по този свят, Боже .. " /Йовков/
                ...
                Някой да си е мислел, че нещата стават лесно във форекса?

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                  ех, аз съм 74 набор не 94,
                  но ти май си 24 щом в такова
                  заблуждение си останал.
                  24 пази БОЖЕ
                  Спасете Мирко !!!

Коментар

• Бутнах едно късо от 1.31251
                    стопа не съм го измислил,
                    но искам да проверя дали има
                    нива под 1.3090 за днеска

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                      То беше за теб това Бруте ама айде !!!!
                      Даже останах много изненадан , че
                      не го знаеш кой е и даже се сети
                      за ОДЕКОЛОН
                      ТРОЙНОЙ
                      Спасете Мирко !!!
                      ех, аз съм 74 набор не 94,
                      но ти май си 24 щом в такова
                      заблуждение си останал.

Коментар

Не даваш стоп (цел), което е леко притеснително, но поне не правиш и пари (за момента).

Но все още си мисля, че 3020 е по- лошият вариант. З230/легендарното ми звучи по- добре. Някак си шорт от там е с фигура-две над цената ти и ще е чуден авъридж.

Колко фигури нагоре можеш да издържиш, ако не добавяш и не излезеш в даден момент?
                        До 1.60
                        Анализи EUR/USD

Коментар

Вече търгувам без стопове за по дългосрочните си цели иначе за днеска късо от 1.3106 за 1.3000/20
                          Не даваш стоп (цел), което е леко притеснително, но поне не правиш и пари (за момента).

Но все още си мисля, че 3020 е по- лошият вариант. З230/легендарното ми звучи по- добре. Някак си шорт от там е с фигура-две над цената ти и ще е чуден авъридж.

Колко фигури нагоре можеш да издържиш, ако не добавяш и не излезеш в даден момент?

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                            БРУТЕ много Хамлетовски мисли те вълнуват
                            То беше за теб това Бруте ама айде !!!!
                            Даже останах много изненадан , че
                            не го знаеш кой е и даже се сети
                            за ОДЕКОЛОН
                            ТРОЙНОЙ
                            Спасете Мирко !!!

Коментар

• Бай кабел от 5592 стоп 5575 и първа цел 5650 и после 5695
                              "Пари при пари отиват. Но не многото при малкото, а малкото при многото." А. Буров

Коментар

Няма лошо, ако падне! Реално ще направя повече пари. Ама ми се иска да се качи, че да шортя от по- високо още...

Ти откъде си къс и с какъв стоп?
                                Вече търгувам без стопове за по дългосрочните си цели иначе за днеска късо от 1.3106 за 1.3000/20
                                П.П. От 1.30 почнах да изграждам позиция за дълги през турската лира там са къси за печелене от суап които мисля да държа до лятото живот и здраве.
                                Last edited by ingivo1; 02.12.2010, 10:49.
                                Анализи EUR/USD

Коментар

Working...
                                X