IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
    За Спарт не знам, аз попитах сериозно. Любопитно ми е, как ги виждаш нещата.
    Бля-бля
    никак не ги виждам .... вълномера ми нехваща нищо, а при мен от там започват нещата ..... сигурно тука действат само акшанисти-фундаменталисти ...... това някаква джунгла ли е ......

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
      Вий двамата нещо да не сте ми намислили ....
      Ами общинският теляк минава чат-пат по Женския Пазар и иска сертификат от търговците за кантарите им ..Който няма е нередовен и го шкартират

Та и аз реших да приложа теляшкия челен опит -- ако не качиш дейли ситуация -- картинка във форумчето значи нещо елементарно ментиш

А пък качиш -- следва продължение ....
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Късо от 2947,стопа на 2965,просто за проверка на моята хипотеза
        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Вий двамата нещо да не сте ми намислили ....
          За Спарт не знам, аз попитах сериозно. Любопитно ми е, как ги виждаш нещата.

Коментар

• Вий двамата нещо да не сте ми намислили ....

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              Комарджи -- я ако си трезвен -- пусни тука една дейли ситуация от вълномера към днешна дата .....

Да сверим часовниците , както казва Щирлиц
              Ако може и от франк/йена, че там е интересна ситуацията, а не отказвам консултация.

Коментар

• Комарджи -- я ако си трезвен -- пусни тука една дейли ситуация от вълномера към днешна дата .....

Да сверим часовниците , както казва Щирлиц
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Стамба дрътата КАКА
                  горе на Кенефо 1.30 00
                  ще удържи ли курсо?????
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                    Члены Федерального ........
                    Благодаря
                    -----------------------------

Реде
                    този може би ще го запомня ..... но утре не се знае .... непомня имена.
                    .... че и за какво да ги знам поименно, като 95% (тъй го кръстих) от случаите съм вън по време на "важните" новини.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                      КОМЪРДЖИ двоики ти пиша !!!!
                      Членовете на ФЕД требе да ги
                      знаеш на изуст и на сън да те бутнат!!!!
                      Че и имената на съпруг/з/ите и децата им.Това обаче е за петица.За шестица требе да се знаят и имената на любовниците им.
                      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

говориш ми на китайски,
                        .... толкшоуто какъв ефект има, че за първи път чувам човека ? има ли тежест ?
                        КОМЪРДЖИ двоики ти пиша !!!!
                        Членовете на ФЕД требе да ги
                        знаеш на изуст и на сън да те бутнат!!!!

Коментар

говориш ми на китайски,
                          Члены Федерального комитета по открытым рынкам разделились на пять групп: тройка старейшин (Бернанке, Дадли и Йеллен), предпочитающих активно действовать; другие политики, также поддерживающие идею новых стимулов, включая региональных председателей Булларда, Эванса, Локхарта , Пьяналто и ..............
                          Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Май успях да се закача успешно във франк/йена и евро/паунд. Сега (близките дни) дебна е/д за добавка и хвърлям по един поглед на кенгуру с/у долар и канадец, че и от там може да излезе някой заек (или пор).

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              И сега след като Модератора , модерира Етито -- играе си човека вече над 1 час не само тук , но и по другите теми -- разбрахте ли кви сте глупаци като ревете "Ела зло ,че без тебе по зло ! "
                              Алоооооуууууу ШАПКАРЯ !!!!
                              Много вътрешен си бря

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                                На Lockhart за бъдещето на икономиката им.
                                говориш ми на китайски,

Коментар

Working...
                                X