Интересен поглед на нещата при евро/долар,3-те ТЛ са ат 3 фрейма 30м.-1ч.-4ч
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.6
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеНе си губи времето. Или поне не на МТ, че яко ще те изгърбят. Това напълно сериозно!Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеСпарте, аз преди време попаднах на учебник по MQL4 за съставяне на индикатори,експерти,ботове специално за МТ4 и 5,който е много разбираемо написан ,но ще го изуча подробно сега като паднат снеговете...Дотогава ...помощ от публиката
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеБлагодаря ти обаче не му знам Форума.Още един Джокер плийс!Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеПо тия сложни въпроси питай и поразгледай при Желев . Тоя сорт специаписти, са при негоЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеФиботата не са ми критерий и чисто информативно пускам по някое чат-пат, но би било хубаво да върне малко, за да донатоварим говновоза. Иначе не виждам как и кога можеш да си сигурен в нещо? Пазарката и той не знае де ще иде утре, че ти ли? Ноофенз, просто си говорим.
Сигурен...впредвид в моята си прогноза и последващи действия - дали,че тръгне нагоре няма как да съм сигурен - все пак всичко е очаквания само
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеИскам аджамийската директно да попитам.....Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеЕ чак пък 3200 не искамтам на 3180 ми е стопа .Пък и се спря в нищото -проби последното дъно в зоната 2970 под 61,8 фибо на път за 76,4.НЬЕ, не искам да качва:,Чак в зоната 2650-2700 може леко да опита да върне.
Коментар
-
Искам аджамийската директно да попитам....Знае ли някой от "старите кучета" готов скрипт ,който да подава сигнал на базата на учестяването на тиковете.Например : 2а - 3и в секунда за нагоре ,1-2а надолу и така след 5 сек. време определя посока за вход...,нещо такова.Подобно на сигнал за вход преди новини,само че неочаквани.
ПС Неможе да няма някъде по сайтовете ?Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнениеНе му давате да поеме малко въздух на това евро
Аз купих 1.2894,стоп 1.2870 и цел 1.2990.
-24 за +96
тази цял ден е чакам, а на жълтите нямам вяра
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеЕдна корекция до 3020/30 или дори до към 3200 си е съвсем резонна в случая. Нали трябва да залъжат някак. Ако до средата на седмицата видим някакви по- високи нива, ще скъсявам, но от тук не си струва според мен.
Комарджи, що да е джунгла франк/йена? Просто гледаш $/франк и $/йена. Останалото е една проста сметка, която, разбира се, винаги може да излезе крива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеСлед такъв спад на еврото от 1.3430 е нормално да се търси корекция на 61,8 Фибо или 50%. Особено след заформиля се сценарии аз спец. ще търся дълги...Ще изчакам да отвори Токио,за да съм сигурен
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеЕдна корекция до 3020/30 или дори до към 3200 си е съвсем резонна в случая. Нали трябва да залъжат някак. Ако до средата на седмицата видим някакви по- високи нива, ще скъсявам, но от тук не си струва според мен.
Комарджи, що да е джунгла франк/йена? Просто гледаш $/франк и $/йена. Останалото е една проста сметка, която, разбира се, винаги може да излезе крива.
Коментар
Коментар