If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Май за 5-минутната графика ми говориш,ако разбирам правилно....100 МА
Аз търгувам на по-големи фреймове,така че тая линия на 5-минутна не я тача много много
Като гледам 1-часовата си ми е добре.....мисля,че има още хляб в позицииката ми за нагоре,ако е надоле - пак добре
Водди, незнам да ли забеляза но преди малко се ударихме в една черта, която към оня момент 18:07 минаваше на 3233. Ако не я бие скоро се сещай какво ни очаква.
Май за 5-минутната графика ми говориш,ако разбирам правилно....100 МА
Аз търгувам на по-големи фреймове,така че тая линия на 5-минутна не я тача много много
Като гледам 1-часовата си ми е добре.....мисля,че има още хляб в позицииката ми за нагоре,ако е надоле - пак добре
Надявам се,е правилната дума Аргументи какви искаш да имам,в момента едва ли някой знае какво става точно,камо ли пък аз.Единственото,на което залагам е да има скъсили в началото на седмицата,които да затворят позициите си ДНЕС.Да ми обере стопа не е проблем,вече ми е на +,така че не ме бърка
P.S. Забравих да кажа,че доходността върху американските ДЦК е намаляла...ако ме разбираш
Водди, незнам да ли забеляза но преди малко се ударихме в една черта, която към оня момент 18:07 минаваше на 3233. Ако не я бие скоро се сещай какво ни очаква.
Защо си мислиш, че там има някакви РЕАЛНИ стопове?
Доколкото разбирам, се НАДЯВАШ на това 3270... Не че е невъзможно, но каква е вероятността да качи още 40 пипса или да падне 40 и да ти обере стопа?
Имаш ли някакви аргументи за 3270?
Надявам се,е правилната дума Аргументи какви искаш да имам,в момента едва ли някой знае какво става точно,камо ли пък аз.Единственото,на което залагам е да има скъсили в началото на седмицата,които да затворят позициите си ДНЕС.Да ми обере стопа не е проблем,вече ми е на +,така че не ме бърка
P.S. Забравих да кажа,че доходността върху американските ДЦК е намаляла...ако ме разбираш
То заради такива като тебе
трудно ще видим 1.3150
==========================
КУКУВИЦАТА не се е мяркал.
Имаше един Клюкавицата и даже
се пробва тука да доказва некакви
безумни стратегии за търговия
и се провали и изчезна безследно !!!
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар