IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айде да си дойдем на темата! Кой какво мисли за eur/usd или за злато или петрол!

Коментар

• При нас е ВЕСЕЛО !!!
      =================================
      http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
      Спасете Мирко !!!
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Абе вие няма ли да изкарате по 10-15лв. най-накрая и да се кротнете
        10-15 000....тогава мой се кротнем малко

Коментар

Абе вие няма ли да изкарате по 10-15лв. най-накрая и да се кротнете
          Ти май имаш навика да си говориш сам....като пиян циганин с кура си.

Коментар

• Абе вие няма ли да изкарате по 10-15лв. най-накрая и да се кротнете

Коментар

• Хмм за евро/долар, крайно време е еврото да започне да се изкачва, но никакви новини не виждам за положително изкачване на еврото! А някой да си има представа за петрола?! Защото прочетох 1,2 статиики че ще пада тая седмица!

Коментар

• Какво мислите за днешния предстоящ ден?
                Аз очаквам повишение при еврото и при аудито,след като Китай не вдигна лихвите(според мен само го бавят,но както и да е),имаше единствено покачване на задължителните резерви с 0.5%,което както видяхме - почти не оказа влияние на пазара.Аз очаквам развръзка при триъгълника на 4-часова - в посока нагоре за еврото.
                други мнения ?

Коментар

• Еееее,на тия лоу-а направо ми е мечта
                  Даже са прекалили

http://forex.tradingcharts.com/quote...cy_groups.html

Успех
                  Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Абе на вас котират ли ви сега

...нещо спече

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                      NYSERookie Остажи го този ..неудачник...трудно се говори с хора които не разбират

.....имаш ли някакжа предстажа как да се свържа с КУКУВИЦАТА
                      ==========
                      Аз имам някаква предстаЖа - КУКУВИЦАТА Е ВЪТРЕ В ГЛАВАТА ТИ

Коментар

• Странно ми е тая седмица, златото на какви нива ще се котира, защото през седмицата се качи до 1428$(вторник) и петъка се спря на 1386$, но предполагам че тая седмица може да удари 1370$. Защото през седмицата падна под 1376$.

Коментар

• Абе "Ети_" днес колко ли манджи е забъркала,
                          че не и остава сила кочинката ни да почисти.

Коментар

...................
                            Кажи отворени ти от това ли си изкарваш парите и ако е така за колко дълго изкарваш без да почнеш да ближеш рани. Аз твърдя, че всичко е фифти-фифти. Същото като четно и нечетно или червено и черно на рулетка.
                            .............
                            Вече няколко от вазе приканвам да ми даде доказателсва за печалба и ще им ги осребря и ще почерпя. Не виждам нито един навит. Това какво би трябвало да ти говори. Че са пълни гащници-комарджии.
                            когато реша да ти продавам съвети или да ти предложа доверително управление, тогава и ще получиш доказателства
                            за момента нямам нужда нито да управлявам чужди пари нито някой прошляк да ми удвоява заработеното, така че доказателствата някъде в светлото бъдеще

а да , щях да забравя
                            с това си вадя хляба от 10 години.
                            Last edited by NYSERookie; 12.12.2010, 20:03.
                            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

...................
                              Кажи отворени ти от това ли си изкарваш парите и ако е така за колко дълго изкарваш без да почнеш да ближеш рани. Аз твърдя, че всичко е фифти-фифти. Същото като четно и нечетно или червено и черно на рулетка.
                              .............
                              Не си съвсем прав за фифти-фифти. Има печалба за организаторите на форекса. Те печелят гаранцион! Така, че фифти е по-малко от 50.
                              А комарджиите наливат парички и се радват когато някое по-тъпо от тях говедо загуби, за да му вземат паричките.
                              Докато дойде и техният ред...
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                                NYSERookie Остажи го този ..неудачник...трудно се говори с хора които не разбират

.....имаш ли някакжа предстажа как да се свържа с КУКУВИЦАТА
                                идея си нямам как да се свържеш с куковицата.
                                а ти къде се покри толкова време ?
                                Last edited by NYSERookie; 12.12.2010, 20:17.
                                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Working...
                                X