Айде да си дойдем на темата! Кой какво мисли за eur/usd или за злато или петрол!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.6
Collapse
Заключена.
X
X
-
При нас е ВЕСЕЛО !!!
=================================
http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАбе вие няма ли да изкарате по 10-15лв. най-накрая и да се кротнете
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАбе вие няма ли да изкарате по 10-15лв. най-накрая и да се кротнете
Коментар
-
Какво мислите за днешния предстоящ ден?
Аз очаквам повишение при еврото и при аудито,след като Китай не вдигна лихвите(според мен само го бавят,но както и да е),имаше единствено покачване на задължителните резерви с 0.5%,което както видяхме - почти не оказа влияние на пазара.Аз очаквам развръзка при триъгълника на 4-часова - в посока нагоре за еврото.
други мнения ?
Коментар
-
Еееее,на тия лоу-а направо ми е мечта
Даже са прекалили
http://forex.tradingcharts.com/quote...cy_groups.html
УспехСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеNYSERookie Остажи го този ..неудачник...трудно се говори с хора които не разбират
.....имаш ли някакжа предстажа как да се свържа с КУКУВИЦАТА
Аз имам някаква предстаЖа - КУКУВИЦАТА Е ВЪТРЕ В ГЛАВАТА ТИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение...................
Кажи отворени ти от това ли си изкарваш парите и ако е така за колко дълго изкарваш без да почнеш да ближеш рани. Аз твърдя, че всичко е фифти-фифти. Същото като четно и нечетно или червено и черно на рулетка.
.............
Вече няколко от вазе приканвам да ми даде доказателсва за печалба и ще им ги осребря и ще почерпя. Не виждам нито един навит. Това какво би трябвало да ти говори. Че са пълни гащници-комарджии.
за момента нямам нужда нито да управлявам чужди пари нито някой прошляк да ми удвоява заработеното, така че доказателствата някъде в светлото бъдеще
а да , щях да забравя
с това си вадя хляба от 10 години.Last edited by NYSERookie; 12.12.2010, 20:03.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение...................
Кажи отворени ти от това ли си изкарваш парите и ако е така за колко дълго изкарваш без да почнеш да ближеш рани. Аз твърдя, че всичко е фифти-фифти. Същото като четно и нечетно или червено и черно на рулетка.
.............
А комарджиите наливат парички и се радват когато някое по-тъпо от тях говедо загуби, за да му вземат паричките.
Докато дойде и техният ред...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеNYSERookie Остажи го този ..неудачник...трудно се говори с хора които не разбират
.....имаш ли някакжа предстажа как да се свържа с КУКУВИЦАТА
а ти къде се покри толкова време ?Last edited by NYSERookie; 12.12.2010, 20:17.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
Коментар