If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Може ли да ми дадете предложения за свестен Broker за Forex?
Благодаря!
За какво ти е брокер ?
Как ще действаш, колко ордера средно месечно ще правиш, какви обеми, какви инструменти ще търгуваш/играеш ?
Брокера се избира според нуждите и той е твоя слуга
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Аз цъкам на +500. Обаче като казвам цъкам, действително цъкам, влязох колкото да съм на пазара. Докато играех Империяонлайн видях тяхна реклама)). За абсолютно нищо не мога да се оплача за момента, освен че още не съм теглил печалби и не знам когато поискам теглене дали ще го изпълнят)) Ако и когато започна да се занимавам сериозно обаче ще търся друг брокер.
Масагор, мисля си, че е/д няма работа над 3160 повече. Целите надолу са 2670/80, където ще се услушвам и евентуално 2100/2200, ако стане някой монстър спад.
В евро/канадец също бих търсил къса, а при франк/йена дълга... Но това ще си покаже при затварянето или по- скоро при отварянето др. седмица. Ако вляза, ще пиша; в момента само го обмислям и не знам, нито какво ще гоня, нито къде ще излизам, ако вляза изобщо.
Другата седмица около 28-30 е следващата дата на Джей Гоулд, така че ще има възможности за добавка, при положение, че реша да се пусна и в другите 2 двойки и не тръгнат добре.
Коментар