IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    ЛЕГЕНДАРНОТО !!!!!
    ЗДРАЕЙ ЗДРАВЕЙ
    Да живей ЛЕГЕНДАРНОТО !!!!!
    ДАВАЙ ЕВРОТО !!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=mdGD_pZDPGc
    1.34 вече е на фокус,ама.....аз мисля да прибера печалбата,че май ще слиза малко сега

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
      Рано е да се говори според мен още за 1.37 или пък 1.40+,нека да видим как ще затвори ж петък борсата пък тогава да го мислим
      Аз миналият месец когато скъсявах за тест на 1,30 - бях развил тази идея че не трябва да пренебрегваме тестове на 1,36 и дори на 1,40 нива чисто пеперудски след спада http://golohoro.hit.bg/ewr.png

но наистина да видим 3350 следващата зона как ще го държи - ако затворим високо - по скоро требе да дирим дълги от около 1,3300 за поне 2 фигури - ако не затворим високо кофти щото сел зона имаме вече едва под 1,3130
      Успехи

Коментар

• ЛЕГЕНДАРНОТО !!!!!
        ЗДРАЕЙ ЗДРАВЕЙ
        Да живей ЛЕГЕНДАРНОТО !!!!!
        ДАВАЙ ЕВРОТО !!!!
        http://www.youtube.com/watch?v=mdGD_pZDPGc
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от koko Разгледай мнение
          Моят стоп улете в големите ловни полета

Сега гледам как ще се държи 1,3350 и дали това не е фалш брейк - ако не е фалш брейк то тогава на екрана светят цели като 1,36 че и нагоре дори 1,40
          Кофтито че разумни къси зони се откриват едва под 1,3130 - за да се задейства 2В обръщащ модел

С две думи - тук вече са бичи територий - кофтито е че тия нива не са нито за къса нито за дълга за такива фце като мен
          Пробивът над 1,3323 може да доведе до бързи 50-60 пипа.

http://img716.imageshack.us/img716/663/eurusdj.gif

Ето и на М5

http://img442.imageshack.us/img442/8263/eurusdx.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
            Реде,то хубаво ама само да не влезнат пак в рецесия,много иконимисти предвиждаха W на икономиката,с тая разстяща безработица нещо ...незнам къде ще му излезе края
            Не гледаш където требе !!!!
            Влиза доста инфлация вече .
            В европата е 2.2% при целева 2.
            Производствената цени се вдигат
            непрекъснато и инфлация от 4-5 %
            вече се вижда на хоризонта!!!
            Ако американците не дигнат лихви,
            то европейците ще бъдат принудени!!!
            Те таз инфлация от 3 години се мъчат
            да я докарат, но дали ще увеличи
            потреблението е въпроса????
            Анон де си бря??????

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
              Размечтахте се нещо за 1.37 и 1,43 дори... Еврото определено поизкърти, отдавна не е било да направи 250 пипоня за ден с подобно настървение, но ми се вижда пресилено да говорим за 1,37 от сега. Снощи очаквах нов връх с 50-60 пипса над предходния, но дори и в най- перверзните си фантазии не съм предполагал нещо подобно.

Ако иде над 3400, ще е доста неприятно, но преди 3500 не се излиза от късите.

От друга страна няма да е никаква изненада, ако още другата седмица се върнем там, откъдето тръгнахме. Тъкмо Голдман да флипнат пак, хехе. Ще почакаме и ще видим.
              Рано е да се говори според мен още за 1.37 или пък 1.40+,нека да видим как ще затвори ж петък борсата пък тогава да го мислим

Коментар

• Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнение
                и моя отлетя, но си мисля че много малки дихатели го изстреляха еврото нагоре и затова рискувах още една къса със стоп на 3350
                Аз най-много бой съм изял през живота си когато съм действал като теб - наумя си нещо и като кон в железница го следвам - урока който научих е че стоп се слага на такива нива на които е ясно че идеята е ялова и най доброто което човек може да направи е да си вземе почивка, да пийне биричка и прочие докато се изтрие грешната му идейка от главата - но това са си мои изводи и не значи че са меродавни

Стопът ми малко над 1,3300 беше верен технически - ще е жалко разбира се ако това е фалш брейк което наистина е възможно - но следвайки принципите си се отказвам от нови входове днес - на теб успех

Коментар

• Защо правите глупости с тия къси, нали ви писах, по-рано днес, че еврото леко по-леко ще се катери. За сега не мога да кажа и аз кога точно ще се спре, има голяма вероятност до няколко дни да стигне до 1.38 - 1.40.

Коментар

• Размечтахте се нещо за 1.37 и 1,43 дори... Еврото определено поизкърти, отдавна не е било да направи 250 пипоня за ден с подобно настървение, но ми се вижда пресилено да говорим за 1,37 от сега. Снощи очаквах нов връх с 50-60 пипса над предходния, но дори и в най- перверзните си фантазии не съм предполагал нещо подобно.

Ако иде над 3400, ще е доста неприятно, но преди 3500 не се излиза от късите.

От друга страна няма да е никаква изненада, ако още другата седмица се върнем там, откъдето тръгнахме. Тъкмо Голдман да флипнат пак, хехе. Ще почакаме и ще видим.

Коментар

• Щура работа М5 и нагоре без вход за къси

Почнах да наливам по малко на М1

пуснах леко от 3311 - къса
                      Last edited by anonimen komardjia; 13.01.2011, 16:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko Разгледай мнение
                        Моят стоп улете в големите ловни полета

Сега гледам как ще се държи 1,3350 и дали това не е фалш брейк - ако не е фалш брейк то тогава на екрана светят цели като 1,36 че и нагоре дори 1,40
                        Кофтито че разумни къси зони се откриват едва под 1,3130 - за да се задейства 2В обръщащ модел

С две думи - тук вече са бичи територий - кофтито е че тия нива не са нито за къса нито за дълга за такива фце като мен
                        и моя отлетя, но си мисля че много малки дихатели го изстреляха еврото нагоре и затова рискувах още една къса със стоп на 3350

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          Аз си мисля , че целия екшън е заради:
                          Производствената инфлация в САЩ през декември се е повишила за шести пореден месец.
                          Това значи, че му се вижда края на наливането
                          и лесния достъп , щото инфлацииката тропа вече
                          Реде,то хубаво ама само да не влезнат пак в рецесия,много иконимисти предвиждаха W на икономиката,с тая разстяща безработица нещо ...незнам къде ще му излезе края

Коментар

• Моят стоп улете в големите ловни полета

Коментар

• Аз си мисля , че целия екшън е заради:
                              Производствената инфлация в САЩ през декември се е повишила за шести пореден месец.
                              Това значи, че му се вижда края на наливането
                              и лесния достъп , щото инфлацииката тропа вече

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                                1.3315/1.34/?-Basi срещу това дерибействане в двойката лек няма просто
                                ти да не си робин худ

Коментар

Working...
                                X