If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Fitch понижи рейтинга на няколко главни гръцки банки; National Bank of Greece (NBG), Alpha Bank (Alpha), EFG Eurobank Ergasias (Eurobank), Piraeus Bank (Piraeus), Agricultural Bank of Greece (ATEbank).
Давай ДОЛАРЕЕЕ!!!
Fitch понижи рейтинга на няколко главни гръцки банки; National Bank of Greece (NBG), Alpha Bank (Alpha), EFG Eurobank Ergasias (Eurobank), Piraeus Bank (Piraeus), Agricultural Bank of Greece (ATEbank).
Давай ДОЛАРЕЕЕ!!!
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Не ми гласувайте за Милки дилки ,ами вземайте да пишете писма до съда в Хага ,да завежда дело срещу неизвестен китайски извършител ,дето подлага вече 8 седмица цялата форекс общност на геноцид 1,35-1,29 и обратно -пу мамка ти и потроши суматлъкати и пари
Съд до дупка
И съдът да го задължи в продължение на година да поддържа този рейндж
Не ми гласувайте за Милки дилки ,ами вземайте да пишете писма до съда в Хага ,да завежда дело срещу неизвестен китайски извършител ,дето подлага вече 8 седмица цялата форекс общност на геноцид 1,35-1,29 и обратно -пу мамка ти и потроши суматлъкати и пари
Секс до дупка
Ох,какви китайки имаааааа
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Аз пък съм изпаднал в някакви тъпи размисли за това колко преходно е всичко. Преди около час гледайки платформата видях силно движение надолу в NASDAQ100. Взех да потривам доволно ръце, щото съм къс там. После се оказа че хамериканците няма да се трудят днес. Причината за спада е че легендата STEVE JOBS, явно няма да се пребори с болестта и излиза в отпуск. Акциите били със 7% надолу в Германия. Утре пък имат Еarnings call и може да се качат с 20%. Та това е и да ни има и да ни няма маркет-а ще си е винаги там
с този sentiment ще кара до 1.6266
Реде тва редовно ипълнение ли е в този саит
All Sentiments -- strong bearish
last week -- strong bearish
81 % bears
a кабела миналата седмица + грубо 400 пипа
тази седмица --ще го видим , но селлове -- не виждам , до сега
любопитно ми е , дали тва е нормална картина http://www.forexpros.com/currencies/gbp-usd-scoreboard
Коментар