If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз пък си мисля,че Щатите след някоя друга година ще станат още по-зле,а Европа ще се оправи и то много скоро...Китай все пак е насреща,да не забравяме Ще купи всякакви дългове Чудя се кога медиите ще започнат да тръбят за американския дефицит,който е в невиждани размери,а светлина в тунела дори и не се вижда....особено ако погледнем и от демографска гледна точка - скоро ще започнат да излизат все повече хора в пенсия (американци имам предвид,по-спец. поколението на бейбибумърите) = пенсии,увеличение на разходите за мед.услуги и много други.
П.П. Интересни години ни чакат като цяло
А бе аз вече веднъж казах,че това сигурно е стратегията на китайците да си разпръснат риска-като купуват дълговете на цял свят.Така че,бидейки/каква дума само/най-голям кредитор на САЩ,едва ли ще работят активно за обезценка на гущера/поне средносрочно/.
Каквото за едните,такова и за другите. Ти да не си мислиш,че Германия като е в Европа и ще си пратят пенсионерите в газовите камери? А Китай? Навсякъде населението застарява.
ЕЦБ очаква повече банки да не издържат новите стрес тестове .
Давай ДОЛАРЕЕЕЕ!!!
Скорпи,това е доста напред във времето - не ми се иска да гадая какво ще стане. Важното е да сме в правилната посока.А иначе....Давай ЕВРОТО.От вчера още съм си накупил на 1.33 ...Искам затваряне на дневния бар над 1.3390,хаха
момчета ако не сте гледали филма "Collapse" гледайте го просто ще ви държи влага 1 седмица поне
Не съм го гледал, макар отдавна да ми говорят за него. Сега обаче ме запали.. По това което чета като отзиви теоретично поне автора е прав. Ако спешно и бързо не се намери алтернативен енергиен източник, бил той и евтина и достъпна електроенергия, с цивилизацията в сегашния и вид и с това огромно население на света е свършено изчерпят ли се горивата.
Аз пък си мисля,че Щатите след някоя друга година ще станат още по-зле,а Европа ще се оправи и то много скоро...Китай все пак е насреща,да не забравяме Ще купи всякакви дългове Чудя се кога медиите ще започнат да тръбят за американския дефицит,който е в невиждани размери,а светлина в тунела дори и не се вижда....особено ако погледнем и от демографска гледна точка - скоро ще започнат да излизат все повече хора в пенсия (американци имам предвид,по-спец. поколението на бейбибумърите) = пенсии,увеличение на разходите за мед.услуги и много други.
П.П. Интересни години ни чакат като цяло
Каквото за едните,такова и за другите. Ти да не си мислиш,че Германия като е в Европа и ще си пратят пенсионерите в газовите камери? А Китай? Навсякъде населението застарява.
ЕЦБ очаква повече банки да не издържат новите стрес тестове .
Давай ДОЛАРЕЕЕЕ!!!
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Никой няма да се откаже от Еврото, защото отказването би донесло повече негативи, най-малкото от обмяната на курсовете при внос и износ. Който не вярва да иде в банка да обръща пари Без Евро бизнеса в Европа пак ще става на маймуна да сменя пари дори за стока която праща на 100 километра, до съседите. Превалутирането за бизнеса си е разход и то не малък ако става въпрос за милиони и милиарди.
В Европа искат само малко по-слабо Евро, проблемът е обаче, че доларът така се издънил, че не ще да се качва.
Като златни резерви в момента и в САЩ и в Европа има общо взето еднакви количества. В САЩ те са събрани на едно място, в Европа те освен в ЕЦБ са и в останалите ЦБ из съюза.
Така, печатането на долари издънва работата.
Така наречените паники с Гърция и т.н. не са нищо повече от няколко проблемни щата в САЩ. Та ако погледнем Калифорния е в пъти, в пъти по-богата от една Гърция, но на никой това не прави впечатление, а тя фалира поне 2 пъти за има няма 10 години. За това и мисля, доларът ще се качи, но няма да е веднага, а Еврото може би ще направи още едно повишение, преди да тръгне да пада до 2018.
Fitch downgrades Italian city of Rome to ‘A+’; outlook stable
Нещо свежо.....Едва ли ще повлияе много на еврото тази новина.Не очаквам резки и големи движения.
Коментар