IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
    Аз пък си мисля,че Щатите след някоя друга година ще станат още по-зле,а Европа ще се оправи и то много скоро...Китай все пак е насреща,да не забравяме Ще купи всякакви дългове Чудя се кога медиите ще започнат да тръбят за американския дефицит,който е в невиждани размери,а светлина в тунела дори и не се вижда....особено ако погледнем и от демографска гледна точка - скоро ще започнат да излизат все повече хора в пенсия (американци имам предвид,по-спец. поколението на бейбибумърите) = пенсии,увеличение на разходите за мед.услуги и много други.

П.П. Интересни години ни чакат като цяло
    А бе аз вече веднъж казах,че това сигурно е стратегията на китайците да си разпръснат риска-като купуват дълговете на цял свят.Така че,бидейки/каква дума само/най-голям кредитор на САЩ,едва ли ще работят активно за обезценка на гущера/поне средносрочно/.
    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
      Каквото за едните,такова и за другите. Ти да не си мислиш,че Германия като е в Европа и ще си пратят пенсионерите в газовите камери? А Китай? Навсякъде населението застарява.
      ЕЦБ очаква повече банки да не издържат новите стрес тестове .
      Давай ДОЛАРЕЕЕЕ!!!
      Скорпи,това е доста напред във времето - не ми се иска да гадая какво ще стане. Важното е да сме в правилната посока.А иначе....Давай ЕВРОТО.От вчера още съм си накупил на 1.33 ...Искам затваряне на дневния бар над 1.3390,хаха
      Last edited by Voddy88; 18.01.2011, 14:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Goldie Разгледай мнение
        момчета ако не сте гледали филма "Collapse" гледайте го просто ще ви държи влага 1 седмица поне
        Не съм го гледал, макар отдавна да ми говорят за него. Сега обаче ме запали.. По това което чета като отзиви теоретично поне автора е прав. Ако спешно и бързо не се намери алтернативен енергиен източник, бил той и евтина и достъпна електроенергия, с цивилизацията в сегашния и вид и с това огромно население на света е свършено изчерпят ли се горивата.
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• SPART бъзикаме се с EUR/BGN ама току виж лева станал сила та да се котира в крос със еврото на Интербанк маркета
          Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
            Един тъп въпрос Що и викате кабел на таз двойка?
            http://www.oam.bg/index.php/analysis..._letter/%D0%9A

Наздраве !
            Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
              Аз пък си мисля,че Щатите след някоя друга година ще станат още по-зле,а Европа ще се оправи и то много скоро...Китай все пак е насреща,да не забравяме Ще купи всякакви дългове Чудя се кога медиите ще започнат да тръбят за американския дефицит,който е в невиждани размери,а светлина в тунела дори и не се вижда....особено ако погледнем и от демографска гледна точка - скоро ще започнат да излизат все повече хора в пенсия (американци имам предвид,по-спец. поколението на бейбибумърите) = пенсии,увеличение на разходите за мед.услуги и много други.

Каквото за едните,такова и за другите. Ти да не си мислиш,че Германия като е в Европа и ще си пратят пенсионерите в газовите камери? А Китай? Навсякъде населението застарява.
              ЕЦБ очаква повече банки да не издържат новите стрес тестове .
              Давай ДОЛАРЕЕЕЕ!!!
              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                Това не го знаех Интересното е, че със сравнително голяма скорост златото се е пръснало..
                мда и още по интересното е че това се случва за последните 15 г. от 95 г. насам с особено бързи темпове

Коментар

съвсем правилна забележка....между другото около 80% от златото в света е в частни ръце за пример около 1950-60 е било само 40%
                  Това не го знаех Интересното е, че със сравнително голяма скорост златото се е пръснало..
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• момчета ако не сте гледали филма "Collapse" гледайте го просто ще ви държи влага 1 седмица поне

Коментар

• Аз пък си мисля,че Щатите след някоя друга година ще станат още по-зле,а Европа ще се оправи и то много скоро...Китай все пак е насреща,да не забравяме Ще купи всякакви дългове Чудя се кога медиите ще започнат да тръбят за американския дефицит,който е в невиждани размери,а светлина в тунела дори и не се вижда....особено ако погледнем и от демографска гледна точка - скоро ще започнат да излизат все повече хора в пенсия (американци имам предвид,по-спец. поколението на бейбибумърите) = пенсии,увеличение на разходите за мед.услуги и много други.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                        Ехее... Те са пак добре.. Ние по толкова на седмица правихме, в един миг при Виденов
                        съвсем правилна забележка....между другото около 80% от златото в света е в частни ръце за пример около 1950-60 е било само 40%

Коментар

от 1917 г. досега покупателната способност на долара се е понижила с 97%
                          Ехее... Те са пак добре.. Ние по толкова на седмица правихме, през 1997

Коментар

• Никой няма да се откаже от Еврото, защото отказването би донесло повече негативи, най-малкото от обмяната на курсовете при внос и износ. Който не вярва да иде в банка да обръща пари Без Евро бизнеса в Европа пак ще става на маймуна да сменя пари дори за стока която праща на 100 километра, до съседите. Превалутирането за бизнеса си е разход и то не малък ако става въпрос за милиони и милиарди.
                            В Европа искат само малко по-слабо Евро, проблемът е обаче, че доларът така се издънил, че не ще да се качва.
                            Като златни резерви в момента и в САЩ и в Европа има общо взето еднакви количества. В САЩ те са събрани на едно място, в Европа те освен в ЕЦБ са и в останалите ЦБ из съюза.
                            Така, печатането на долари издънва работата.
                            Така наречените паники с Гърция и т.н. не са нищо повече от няколко проблемни щата в САЩ. Та ако погледнем Калифорния е в пъти, в пъти по-богата от една Гърция, но на никой това не прави впечатление, а тя фалира поне 2 пъти за има няма 10 години. За това и мисля, доларът ще се качи, но няма да е веднага, а Еврото може би ще направи още едно повишение, преди да тръгне да пада до 2018.

Коментар

• Fitch downgrades Italian city of Rome to ‘A+’; outlook stable
                              Нещо свежо.....Едва ли ще повлияе много на еврото тази новина.Не очаквам резки и големи движения.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                                Тя, тази хартия не може да се рециклира.
                                Че и за бърсане не стават тия долари - малко малки идват...ако бяха като европейските чаршафи от по 500....виж поне за г*з щяха да стават

Коментар

Working...
                                X