IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
    GoDim винаги има връщане до пробив на важно ниво ... ако се качи още ще се върне в зоната 1.3490-1.3510 със сигурност.....тест е задължителен надолу.Само да не видим джижение от 10 фигури пак без корекция
    Виждам, че липсва седмичния ми анализ. Иначе щяхме да се разберем по-бързо.

Има движение на цената от 2х1 до 1х1. Пробивът над 1х1 не е лесна работа. И не може да е едно мигване с очите. Очаквам пазарът поне да спре малко тук. При пробив "нормалната" цел е 1х2 (горния лъч)

Коментар

• marketwatch.com

Construction of U.S. housing falls 4.3% in December, but residential building permits — viewed by some as a better indicator of market direction — jump 16.7% to their highest level since last March.

би ли дало това отражение в/у EUR/USD ?

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
        предвид пропадането надолу под 17
        сетапа е невалиден май вече
        вълноброец бил
        чист акшън ман си
        отпадна .... щях да го задействам ... малко оставаше. ..... ко да прайш трябва да се заработва .... с научен труд не става само.
        скоро обаче ще превключа и на нея схема.

Коментар

• Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнение
          Ами не знам Аз вчера научих за този модел..
          Как така бре????
          То е алфата и омегата на..........
          ДАВАЙ ЕВРОТО !!!!
          http://www.youtube.com/watch?v=mdGD_pZDPGc
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
            ингиво1
            пусни си една черта от 15:35 с втора точка 15:39 на М1. При пробив и минаване на ниво от 3525-6 .... търси вход дълги. стопа 3516

предвид пропадането надолу под 17
            сетапа е невалиден май вече
            вълноброец бил
            чист акшън ман си
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнение
              Ами не знам Аз вчера научих за този модел.

На 4 часова значи може сел стоп под бара пробил предния връх 3497 - тоест някъде под 3435.
              Абе стига с тоя селл.....двойно дъно какво ти говори - имаш тренд надолу,става двойно/тройно дъно,чакаш пробив нагоре,за да купуваш.Конфигурацията е обръщаща,а не за продължаване на тренда. Това мисля,всеки тук ще го потвърди...

Коментар

Тъй като гледам дневната....Все повече тоя спад на еврото ми заприличва на някаква корекция и нищо чудно да се върнем пак над 1.40
                хахахаха
                Пък и за Ред-а
                Едногодишният фрактал е надолу, което се вижда и от повечето ми графики, но дву-годишният е нагоре. Ако предположим, че "корекцията" е завършила може да чакаме покачване поне до централната ос на канала. А защо не и повече. Това обаче не означава, че няма да "пробваме" отново долната жълта образуваща.

http://img691.imageshack.us/img691/5655/eurusdd.gif

Коментар

• ингиво1
                  пусни си една черта от 15:35 с втора точка 15:39 на М1. При пробив и минаване на ниво от 3525-6 .... търси вход дълги. стопа 3516

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                    А аз смятам, че може да очакваме връщане до 1,3487 за проверка на подкрепата. Може да е още преди края на деня. Пък ако и когато го стигне ще гледаме.
                    GoDim винаги има връщане до пробив на важно ниво ... ако се качи още ще се върне в зоната 1.3490-1.3510 със сигурност.....тест е задължителен надолу.Само да не видим джижение от 10 фигури пак без корекция

Коментар

Stoil2 - смятам,че този pattern е тренд обръщащ и не може да се разчита на него на малки графики.Иначе е много надежден като цяло - но най-малко на 1-часова,дори 4-часова графика.Ама ти си знаеш....

На 4 часова значи може сел стоп под бара пробил предния връх 3497 - тоест някъде под 3435.

Коментар

• ммммммммерси ррррррреде ,
                        за биичките
                        ше земеш да ме опиянчиш с тия цели две виртуални риби
                        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Stoil2 - смятам,че този pattern е тренд обръщащ и не може да се разчита на него на малки графики.Иначе е много надежден като цяло - но най-малко на 1-часова,дори 4-часова графика.Ама ти си знаеш....

На 4 часова значи може сел стоп под бара пробил предни

Коментар

Тъй като гледам дневната....Все повече тоя спад на еврото ми заприличва на някаква корекция и нищо чудно да се върнем пак над 1.40
                            хахахаха
                            Аз пък като гледам дневната
                            виждам 1.38 ,
                            обаче все повече ми се струва,
                            че нещо много объркано има !!!!!
                            ДАВАЙ ЕВРОТО !!!!
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Всеки сам си преценя за себе си - аз лично смятам,че днес трябва да се затвори над 1.35 (което най-вероятно ще се случи) 1.3433 е точно на 100-дневната,така че ако се върнем пак там,няма да е много ясно другата седмица къде ще е двойката
                              А аз смятам, че може да очакваме връщане до 1,3487 за проверка на подкрепата. Може да е още преди края на деня. Пък ако и когато го стигне ще гледаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                                нов стоп на позицията +7 @ 1.3475
                                нов стоп на дългата от 1.3468 @ 1.3495 +27

Коментар

Working...
                                X