IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
    А аз смятам, че може да очакваме връщане до 1,3487 за проверка на подкрепата. Може да е още преди края на деня. Пък ако и когато го стигне ще гледаме.
    Taка. За сега подкрепа! По-важен ще е пробивът под долните подкрепи. Светлосиният в края на деня съвпада. Да гледаме долната на 1,3391 утре.

http://img816.imageshack.us/img816/3872/eurusdc.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от Goldie Разгледай мнение
      аз влизам с дълга от 1.3500
      Е , докато не купите върха то няма да падне Както долу --продадохте дъното 2870 и то вдигна
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• аз влизам с дълга от 1.3500

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
          Сел на еврото - цел 1.3490 - стопа ей тукинка ей тъй на 1.3530
          Целта е ревизиране на 1.3470 - стоп на 0

Коментар

• са пък и да броя ще ме караш да се уча
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• видя ли бе, че без броене не става

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                дълго евро / добавка / @ 13 стоп 06 цели 23 и 33
                стоп -7
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• ръгнах една черта с начална точка 16:10 и втора 16:18 ..... да видим как ще се държи ... всъщност на нея се държи идеята ми вече

Коментар

• дълго евро / добавка / @ 13 стоп 06 цели 23 и 33

Коментар

• Сел на еврото - цел 1.3490 - стопа ей тукинка ей тъй на 1.3530

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                        Аз пък на седмична 1.42 виждамНе знам какво да мисля,напомня ми за един филм,в който на един остров богати садисти/финансовите акули/ ловуваха хора/нас/
                        Аз пък вчера ходих до Марс,че оттам по-добре се вижда стадото ,което няколко овчаря се опитват да вкарат в кланицата
                        Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                        私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                          Руки
                          обаче същата черта си е там и работи вече в моя полза

сега вече да, ама стопа е малко далечко за моя вкус

Коментар

• Руки
                            обаче същата черта си е там и работи вече в моя полза

Коментар

• Първоначално изпратено от dan4u Разгледай мнение
                              Construction of U.S. housing falls 4.3% in December, but residential building permits — viewed by some as a better indicator of market direction — jump 16.7% to their highest level since last March.

би ли дало това отражение в/у EUR/USD ?
                              Ами то май го даде
                              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                                Аз пък като гледам дневната
                                виждам 1.38 ,
                                обаче все повече ми се струва,
                                че нещо много объркано има !!!!!
                                http://www.youtube.com/watch?v=mdGD_pZDPGc
                                ДАВАЙ ЕВРОТО !!!!
                                http://www.youtube.com/watch?v=mdGD_pZDPGc
                                Аз пък на седмична 1.42 виждамНе знам какво да мисля,напомня ми за един филм,в който на един остров богати садисти/финансовите акули/ ловуваха хора/нас/
                                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Working...
                                X