IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
    ..кажи как ги ловиш тез дъна и върхове ....
    Комарджи имам неква " интуиция " ( малко техника + малко фундамент )изградена през годините . Ловенето на дъна никога не е гарантирано --успешно ,защото нямаш сигурен стоп . И затова такива дъна се гонят с много малки обеми ....Има обаче некои други мурафети ,които са по -сигурни ( почиват на други правила ) . Няколко пъти ти казах -->излез от интрадея и прави пипсове от движение , а не от волатилност ! Но ми е ясно ,че акъл с фуния не може да се налее --- а и всеки сам си решава за себе си ....

Мернах ,че имаш съпротива на около 1.3700( краен диагонал на дейли ) --или бъркам . И аз имам някъде там , но ако искаш виж една графика във фрийзоната , която одеве метнах при тях .

Пеперудите ги зарежи -- пълна глупост са и не стават дори за анализ .Особенно пък на окастрения метатрейдър
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
      Аз пък вчера ходих до Марс,че оттам по-добре се вижда стадото ,което няколко овчаря се опитват да вкарат в кланицата
      Ти спря ли да си гризеш ноктите,бре,тарикат?
      Айде спирай вече,от тука ще има 5 фигури надолу.На Марс ми бил ходил той,мочко
      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• стамба гледаш ли дъртия. там е разковничето.да............ балоните му смотани.

Коментар

• Спокойно бичета!Нощеска китайчетата ще помагат, както става напоследък, след 17 надоле и нощеска фръкнало пак нагоре
          Под 34 и малко е мръснишко ама нема се давате, че на големите кат за загледам го влече странно около 28, нооо нема срашно
          Last edited by mateosf; 19.01.2011, 17:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
            ок то 90 била целта
            то машинопистка ще станеш с тези цели по 20 пипа
            наисе , успех
            Не търгувам така по принцип - целите ми обикновено са за по над 100 пипа,ама момента не е подходящ според мен за търговия сега - заигравам се с малко от скука

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
              Първите сигнали за дълбока корекция са на ниво форумът прибира бързо печалбите от къси и открива дълги при спад
              А ти от каде имаш къси ако не е тайна, приател?

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                А? Продадох още на 1.3510 с първа цел 1.3490 - после реших да я променя на 1.3470,но затворих ръчно на 1.3490.....немога да те разбера

P.S. Бай от 1.3478,стоп на 1.3455,цел - ще я измисля ако мине над 1.3510
                ок то 90 била целта
                то машинопистка ще станеш с тези цели по 20 пипа
                наисе , успех

Коментар

• гъци гъци легендарното, дали ще го залъжа

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
                    Първите сигнали за дълбока корекция са на ниво форумът прибира бързо печалбите от къси и открива дълги при спад
                    При кабела ще е по-интересна тази тактика.

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                      нали на 90 продаде 79.5 бид е паднало
                      както и да е
                      94.5 е в момента
                      А? Продадох още на 1.3510 с първа цел 1.3490 - после реших да я променя на 1.3470,но затворих ръчно на 1.3490.....немога да те разбера

P.S. Бай от 1.3478,стоп на 1.3455,цел - ще я измисля ако мине над 1.3510
                      Last edited by Voddy88; 19.01.2011, 17:26.

Коментар

• бай Спарт,
                        я кажи как ги ловиш тез дъна и върхове .... ей тъй от алтруизъм .... да не би нещо с пеперудите да е свързано

Коментар

• Първите сигнали за дълбока корекция са на ниво форумът прибира бързо печалбите от къси и открива дълги при спад

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Е , докато не купите върха то няма да падне Както долу --продадохте дъното 2870 и то вдигна
                            Спарт, ако човекът цъка без маржин или на демо като тебе, какъв е проблема?

Коментар

Затворена ръчно на +20 пипа....първата цел тоест. Стига съм контрил - ще чакам удобна възможност за покупка или продажба.
                              нали на 90 продаде 79.5 бид е паднало
                              както и да е
                              94.5 е в момента

Коментар

Целта е ревизиране на 1.3470 - стоп на 0
                                Затворена ръчно на +20 пипа....първата цел тоест. Стига съм контрил - ще чакам удобна възможност за покупка или продажба.

Коментар

Working...
                                X