If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Едва ли ... доларес ако почне да се обезценява,ще се разбързат да го инвестират,докато още има някаква стойност.Печатницата на чичо ти Бен,нищо хубаво не носи на долара
Абе айде да си гледаме графиките - пипсовете да са на + пък слабо ме интересува еврото ли ще изчезва,ДАУ ли,долара ли - все ми е тая
Стига повтаряхте за таз печатница като папагали !!!
Несъстоятелно е просто.
Само обезценяването на НИ по американско
за миналата година е 1 700 млрд $
Та наливане от пусто в празно е......
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Че имат имат кинти много !!!
Мисля бяха 1000 млрд$ КЕШ
само тия от ДАУ, обаче сега
техните мастити анализатори
са видели графиката на Стамбата
ще стискат КЕШа до последно !!!!
Едва ли ... доларес ако почне да се обезценява,ще се разбързат да го инвестират,докато още има някаква стойност.Печатницата на чичо ти Бен,нищо хубаво не носи на долара
Абе айде да си гледаме графиките - пипсовете да са на + пък слабо ме интересува еврото ли ще изчезва,ДАУ ли,долара ли - все ми е тая
стамбе стига си бре ... дай да се тестват връхчетата па тогава ... не че нема резон в приказката ти де ... ама .... де да знам рано е според мен за катаклизмиту .... за 2212 викам да се отложи ....
и за тебе Успехи алот офкорс
мерси за тебе
а за Вудито -(ако се разтърся ще я намеря ) -скоро
видях графика на инвестиционните
фондове -останали са им само 3-4% свободен кеш
Все тая Стамба,Дау не го играя.....Но си мисля,как ще тръне надолу?Пак ли рецесия?Кога?Друг е въпроса,че глобално погледнато фирмите имат около 3-4 трилиона долара свободни пари,които трябва все пак рано или късно да се инвестират някъде,нали?
П.С. Това за свободните пари го прочетох някъде,ама незнам къде
Едит: Всичко е възможно.Може и да тръгне надолу скоро и да се срине ДАУ,не твърдя обратното.Има аргументи и за това,не само технически,но и фундаметални - пенсионирането на бейбибумърите......част от осигуровките им са в акции,ще започнат да ги продават като излезнат в пенсия най-вероятно ))))
Че имат имат кинти много !!!
Мисля бяха 1000 млрд$ КЕШ
само тия от ДАУ, обаче сега
техните мастити анализатори
са видели графиката на Стамбата
ще стискат КЕШа до последно !!!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
стамбе стига си бре ... дай да се тестват връхчетата па тогава ... не че нема резон в приказката ти де ... ама .... де да знам рано е според мен за катаклизмиту .... за 2212 викам да се отложи ....
Все тая Стамба,Дау не го играя.....Но си мисля,как ще тръне надолу?Пак ли рецесия?Кога?Друг е въпроса,че глобално погледнато фирмите имат около 3-4 трилиона долара свободни пари,които трябва все пак рано или късно да се инвестират някъде,нали?
П.С. Това за свободните пари го прочетох някъде,ама незнам къде
Едит: Всичко е възможно.Може и да тръгне надолу скоро и да се срине ДАУ,не твърдя обратното.Има аргументи и за това,не само технически,но и фундаметални - пенсионирането на бейбибумърите......част от осигуровките им са в акции,ще започнат да ги продават като излезнат в пенсия най-вероятно ))))
На Пректър графиката
е от април 2010
а моята -току що я направих
от април до сега Дау е мръднал нагоре
с 600 пункта само -върха е на 11257 на 26.04.2010г. сега последният връх е 11861
това беше към Вудито
не са 2000 пункта Вуди ,а само 600
ATHENS (Dow Jones)--Greek Finance Minister George Papaconstantinou said Wednesday that there were no talks on debt restructuring and he expects a comprehensive European Union solution to the financial crisis engulfing some members within two months.
Early Wednesday, there were press reports the German government was considering a plan that would allow Greece to retire some of its debt early, using subsidized credits from the European Financial Stabilization Facility, or EFSF.
Denials were issued by both Greek and German officials, however.
"There are no talks on debt restructuring. In the European Union there are tough and complex discussions that are ongoing, with various views, and in two months I expect there will be a comprehensive solution to issues like the EFSF and the crisis in some member states," Papaconstantinou said in a live interview to private Greek television channel Mega.
Помислете върху червеното. Какво отрича и какво не министъра.
[QUOTE=stamba69;1190661]требе да си призная
идеята не е моя
а на най-добрият във вълнобройството
Пректър -още преди половин година
забележете намалянето на обема
-характерно за дясното рамо на
''Главата с рамене'' http://www.elliottwave.com/
Картинката няма да я слагам,че много голям ще стане поста.Тая месечна графика или каква е там,как да й вярваме...Още преди половин година,ама от тогава дау си се катери нагоре - приблизително с около 2000 пункта.Ти ако искаш залагай срещу него,аз такива намерения нямам.Другото което е,последното слизане надолу малко се разминава с предното (сигурно пак с около 2000 пункта незнам) и по-скоро изглежда като продължаване на тренда.Варианта на Рукито повече ми харесва да съм честен
Коментар