If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гледай в 18:00 какво става по време на фиксинга....от миналата седмица едно и също,лондончаните затварят всички дълги от сутринта .... и се връщаме пак на 1.3490,после хамереиканците го връщат на 1.3530 и така затваряме
Късо Е/У от 1.3571 Стопчето....на 1.3630 за всеки случай,по далеко да е.таргета е малък около 1.3500,ама ще стоя на ПС-то та да гледам дали ще пробие надолу
чакаме реда
пише ли -- давай доларе !! --- 3630
купил ли си е евро 3470
Късо Е/У от 1.3571 Стопчето....на 1.3630 за всеки случай,по далеко да е.таргета е малък около 1.3500,ама ще стоя на ПС-то та да гледам дали ще пробие надолу
И к'во? Каква е разликата за корекцията на корекцията? Може ли от това да остане само този суинг нагоре?
Не бях поглеждал на Возний броенето
скоро ,сега ме подсети и отново не съм съгласен с броенето му
за мен от 4281 надолу до 3055 ( дъното от 23.12.2010) е ''leading diagonal''
и то разширяващ се мечи ''leading diagonal '' , a от учебника по долу давам
пример със стесняващ се бичи ''leading diagonal ''
ето и броенето ми на 4 часа
със силната достигната съпротива
от трендлинията
То вчера още требваше,ама мислех,че днес ще падне малко...то не е късно де,след около час може да почнат да прибират печалбите и като нищо да се върнем на 1.3480
хехе , е може '' меден '' месец и да затвори на макс
п.с . пригответе се бичетата за 348Х останалото е кяр
другия път ще знаеш и да спиш по малко
картите се раздават м/у 8 ам БГ тиме и 11.00 БГ тиме
То вчера още требваше,ама мислех,че днес ще падне малко...то не е късно де,след около час може да почнат да прибират печалбите и като нищо да се върнем на 1.3480
Коментар