If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Taka. Преди нямах време, но сега ето въпроса ми. След като спадът от 1,4280 е до отметка ти с 1 защо търсиш фибо до дъното1,2874? Нещо нещата си противоречат. Искаш да коригираш първа вълна. Какво и хващаш и корекцията. За това говоря. Като сложиш фибото долу - там е вълната, която искаш да коригираш.
добър въпрос
и аз преди година опъвах Фибото
(до края на 3-та бяла в случая,като там е цялата дължина на 1-ва червена ,защото 5-та бяла е къса ) обаче Пазара не реагираше
на Фибото и затова започнах да го опъвам
включително с корекцията (тоест в случая до "В" бяла от 2-ра червена ,като expanded flat) защото логиката е ,че щом цената е слязла до 2874 (като част от новия мечи тренд от 4281) значи трябва да се търси корекцията от върха до където е слязла цената
Тоз мадур е от школата на Йосиф и Кретена хем хабер нямат от света ,хем се обаждат постоянно да дразнят -Те са бъдешите ни депутати ,не му обръщай внимания -просто им тегли една п**** майна и давай напред Успех
Що,бре,тандеме,им се дразниш толкова?Млади момчета,кипи им кръвта,искат да се покажат,като петленца са.Аз пък им се радвам-начетени са,амбициозни са,искат целия свят-какво по-хубаво?Стига с тоя наш български нихилизъм и ниско самочувствие,в тези млади лъвчета-Води88,ис3584 и другите е бъдещето!Тя моята поне вече е ясна -слизам по надолнището,допреди 4-5 години и аз горях от мераци-дай това ще направим,дай онова ще пробваме,ама стига.Да идват вече младите момчета и да работят яко!Сори за дългото излияние!
И за да не ме изтрият-как мислите,дали това сега не е една координирана операция за повдигане на нивото и имиджа на еврозоната,преди да се стовари нова шокираща новина-я Гърция фалирала, я Испания иска помощ?А?
Снощи седях до края на деня специално да видя за подкрепата. Съобщението е от 0:о5.
Ето и графиката на М30. Да се видят повече неща.
Сутринта цената достига "проникването" връща се за проверка на подкрепата и после пробива зоната на проникване. По-късно тази зона е играела ролята на подкрепа.
Taka. Преди нямах време, но сега ето въпроса ми. След като спадът от 1,4280 е до отметка ти с 1 защо търсиш фибо до дъното1,2874? Нещо нещата си противоречат. Искаш да коригираш първа вълна. Какво и хващаш и корекцията. За това говоря. Като сложиш фибото долу - там е вълната, която искаш да коригираш.
Аз ли изпускам пак нещо или това е едно от АзБукиВеди-тата на материята по която си лафим.....
Стамба от по Икендия
съм го писал ден на Майстора
Само правя това дето вчера
РУУУКУТО го каза
Как беше тая дума иииииии.......
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!! http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Тоз мадур е от школата на Йосиф и Кретена хем хабер нямат от света ,хем се обаждат постоянно да дразнят -Те са бъдешите ни депутати ,не му обръщай внимания -просто им тегли една путка майна и давай напред Успех
Не бях поглеждал на Возний броенето
скоро ,сега ме подсети и отново не съм съгласен с броенето му
за мен от 4281 надолу до 3055 ( дъното от 23.12.2010) е ''leading diagonal''
и то разширяващ се мечи ''leading diagonal '' , a от учебника по долу давам
пример със стесняващ се бичи ''leading diagonal ''
ето и броенето ми на 4 часа
със силната достигната съпротива
от трендлинията
с тебе си говорим на различни
езици ,така че няма смисъл
да се коментираме един друг
намери си друг да се закачаш
не чети какво пиша
мен също въобще не ме вълнува
какво мислиш
желая ти успех
Тоз мадур е от школата на Йосиф и Кретена хем хабер нямат от света ,хем се обаждат постоянно да дразнят -Те са бъдешите ни депутати ,не му обръщай внимания -просто им тегли една путка майна и давай напред Успех
тъкмо до 51.44 кажи го 1,60 хах мече
и ако се отиграе фигурата '' двоен връх ''
бичето -мече ще купува евро до 1.20 ...
казах ти преди да си пуснеш всички графики на биче до 1.60 и КАКИТЕ --- да си познал 100 %
с тебе си говорим на различни
езици ,така че няма смисъл
да се коментираме един друг
намери си друг да се закачаш
не чети какво пиша
мен също въобще не ме вълнува
какво мислиш
желая ти успех
да затова казах ,че сменям мечката с бик
ако има пробив на 5144
дотогава ще си остана красивото гризли на снимката
тъкмо до 51.44 кажи го 1,60 хах мече
и ако се отиграе фигурата '' двоен връх ''
бичето -мече ще купува евро до 1.20 ...
казах ти преди да си пуснеш всички графики на биче до 1.60 и КАКИТЕ --- да си познал 100 %
Коментар