If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз до концерта не им бях обръщал внимание, но там ме изкефиха. Хареса ми, това което правиха го правиха с явен кеф, часове наред и двете банди, а не само защото няколко хиляди са си купили билети, да претупат някоя песен и да кажат "чао". Щом чак бира съм пропил на тоя концерт (по принцип не пия бира) значи ми е било кеф
стари хитове от 90
бил си неподготвен и за тва супер приятно очарован / струват си парчетата /
като ти се гледа шоу --- Рамщаин
мисля бяха в БГто 2010 --- но ако има нова дата ..
заслужава си парите
Да не се правим на таквиз интелектуалци Кога съм слушал рок, повечето още лазиха под масата, а като слушах Нина Хаген повечето дори не знаеха какво е това пънк
По-добре Емилия, вместо Лили Иванова и Веско Маринов
Някой да каже ще ходи ли на концерта на "Хелоуин" ?
Бях на последното им идване в София... Шапка им свалям, макар да не са точно моя тип музика. Направиха с подгряващата банда страхотен концерт
Едно джудже срещнало бат Веско на главната в Бургас преди концерта и му рекло:
Бате Веско аз израснах с твойте песни!, а един инвалид захвърлил инвалидната количка на концерта му и си тръгнал. (скечове на комиците)
е аз бях в лондон
страто - подгряващи
нищо особенно -стари ларви
Аз до концерта не им бях обръщал внимание, но там ме изкефиха. Хареса ми, това което правиха го правиха с явен кеф, часове наред и двете банди, а не само защото няколко хиляди са си купили билети, да претупат някоя песен и да кажат "чао". Щом чак бира съм пропил на тоя концерт (по принцип не пия бира) значи ми е било кеф
как са мечетата -- 3572 ще затваряме или ще е мазохизъм
аре абдеит
после да не слушам / чета / бла -бла ама КАКА милион и двеста / то тоз и се изгуби нещо / сега е момента 3570
Коментар